FIV 114

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

LilianaFi plss imi spui mie unde ai tinut prontogestul???in dulap sau frigider???

****zouzounaki de viitor zouzounaki mic si scump****
"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page

Mergi la inceput

Doris cel mai bine ii spui doctoritei sa-ti schimbe gonalul...cel de 1050 are exact aceeasi solutie ca si cel de 900,doar ca cel de 900 este f usor de executat..are si un ac mai fin decit firul de par,iar la intepatura nu simti absolut nimic...apoi e foarte usor de administrat...te intepi din prima cu 225..cu cel de 1050 te-ai intepa de doua sau de 3 ori pe zi,plus ca trebuie sa-ti prepari solutia...cel de 900 este gata preparat..te intepi odata pe zi si gata..este si un filmulet la inceput de capitol,unde arata felul in care procedezi cu cel de 900...aaa si inca ceva...daca ti-a dat fiole de 1050,in cazul in care il schimbi cu cel de 900,sa stii ca trebuie sa iei cred ca cu un pen mai mult..calculeza si tu sau spune-i doctoritei tale sa calculeze ca sa-ti prescrie exact de cite penuri de gonal 900 ai nevoie...succes si pupici

Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page

Mergi la inceput

Doris uite aici filmuletul cu gonalul de 900...exact asa arata...pupici
http://www.fertilitylifelines.com/serono/products/gonalf/pen/instructions.jsp

Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

ZOUZOUNAKI asa am sa fac. am sa-i spun doctoritei sa vad ce-mi spune. multumesc mult ptr. explicatie, ai fost foarte clara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_p spune:

Buna dimineata!

Va multumesc mult pentru primire si Korei ii multumesc ca m-a trecut pe listuta si sunt tare mandra.
Va pup!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

Pussi - Felicitari mamico! Sa fie si plus ce iti mai doresti tu. Cand mergi la eco?
Liliana - Pentru luni !
Madlen, Galuscuta - Sa veniti cu rezultate bune in urma tratamentului.
KoraPop - Iti tin pumnii. Poate va fi totusi luna aceasta!
Zouzou - Progesteronul meu din Ungaria se indreapta spre Romania. Vineri am primit telefonul ca a fost cumparat asa ca zilele astea trebuie sa ajunga si sper ca e cel care trebuie.
Kitta - Sa-i intelegem si pe ei. Dupa esec al meu o tinea una si buna ca a fost conceput in post si din cauza asta nu s-a prins. Nici eu n-am inteles ce l-a apucat ca pana atunci nu avusese nici o problema cu posturile plus ca totul fusese facut de dr si nu de noi direct. Cred ca a fost modalitatea lui de a trece peste eveniment si de a gasi putere sa ma ajute si pe mine.

In sfarsit sambata a venit si Ivan cu o intarziere semnificativa. As vrea sa iau Maca ca sa vedem ce efecte are asupra endometrului si banuiesc ca trebuie sa incep dupa invazie, nu? Poate imi da cineva un sfat.
la toate fetele!

dariela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Buna dragelor,de o saptamana mi-a fost stricat computerul din cauza unui virus care l-a dat peste cap,insa acum l-am reparat si am si vesti noi.Ieri mi-a fost facuta punctia,mi s-au recoltat 4 ovule de cea mai buna calitate iar azi dimineatza am sunat la clinica sa vad ce fac bebei, si spre surpriza mea toate 4 ovulele s-au fecundat si divizat perfect;embrioloaga zicea ca bebei fac ffff bine si asteapta sa ajunga la mamica lor;Marti la ora 11 imi face transferul,pana atunci iau 2 pastile utrogestan intravaginal dimineatza si 2 seara plus una injectie de 1500 IE pregnilin plus o capsula efervescenta de magneziu si o tableta de acid folic cu vitamina B6 si B12.
Va pup pe absolut toata dulce de tot,va doresc o duminica superba si super multa bafta la toate

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Bravo Melutzica! Sa dea DD sa se prinda toti la tine in burtica (pe rand 2 cat 2 )

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Moni,mersi mult de tot si si eu imi doresc asa,2 cate 2 tot pe rand,ai grija si tu de tine si sper sa vii si tu cu vesti bune cat mai curand

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Anyko, stiu ca e greu, dar vei vedea ca aceste momente grele care acum dor, vor ramane doar o amintire... Sunt convinsa ca-ti vei intalni puiul mult dorit, si eu sper acelasi lucru, daca nu pe cale naturala, atunci pe cea a adoptiei. E bine ca ai luat hotararea sa te bucuri de viata si de cei din jur care te iubesc, sa stii ca si eu impartasesc aceleasi senzatii... Te

Melutzica, bravo pentru inceputul bun !! Tine-ne la curent cu evolutia puiutilor. Ce tratament/protocol ai facut ? Analizele de z.3 cum erau inainte de FIV ?

Kora, ceva vesti ?

rami

Mergi la inceput