FIV 114
Raspunsuri - Pagina 23
pussi spune:
galuscuta, kora, Gabitu, Cris, Madalina28, Magda, MRL, Aurel cris,lucialu ..scuze daca am uitat de cineva...va doresc la toate asa valori ca la mine sa va tot intrebati cati BB-ei aveti in burtica!!
Galuscutanu stiu ca eu am facut cu Gonal..nu produci multi..dar putini si buni
PUSSI 5+
Cum cresc Titi Mici
MRL spune:
Liana, pussi deci in vara asta pun de o gravideala. Asa ca magduta inca o data un dulce. Gata, eu am inceput deja pregatirile: miercuri histeroscopia, apoi AC-urile de rigoare dupa care intru in focuri. Astazi mi-am cumparat deja seringile (pt subcutanat cu ac detasabil si intramuscular cu ac mai subtirel ca eu mi le fac pe toate).
va pup dulce si fug sa fac bagajul ca plec intr-o mica escapada.
galuscuta spune:
Pussi io tare as vrea sa am si ceva de congelat pentru mai incolo...
Gagici , va urez un week-end placut la toate, cu productie buna din toate punctele de vedere.V-am pupat
galuscuta
sunshine4ever spune:
MRL, sa fie intr-un ceas bun , iti doresc mult succes,DD sa fie cu tine am sa ma ca sa fie rezultat ca la Pussi, tin pumniistrinsi
DM
Moniland spune:
Pussi, nu prea ma pricep la valori, dar stiu un caz la Cj cand s-au transferat 3 embrionasi si 2 dintre ei s-au divizat rezultand 5 bebelusi in burtica. S-a facut pana la urma embrioreductie. Iti doresc mult noroc cu 2 sau 3, sanatosi sa fie. Oricum la asa valoare sigur sunt bine prinsi, iar sarcina merge bine
Monica
sunshine4ever spune:
Hai Galuscuta si TOATE FETELE, care suntem in fata unui fiv trebuie sa ne agatam de Pussi , trebuie sa o urmam!!!!!!!!!!
DM
galuscuta spune:
Io deja m-am agatat de numa'numa ...mi-am schimbat si semnatura
galuscuta - in asteptare galuscutzei si mai mici