FIV 114
Raspunsuri - Pagina 22
Liana30 spune:
MRL vin cu confirmarea asa e cum zice pussi
anyko imi pare sincer rau..dar capuu sus mama si tot inainteee..
anto sunt aci dar nu imi prea bine..de citit va citesc..si stau cu pumnii stransi..mai ales pt tine..
pussiii tu vb serios???fatooooo???imi dadura lacrimile..sa fiti sanatosi..asta conteaza...vazusi tu acolo???ca stii ca si la mine a fost asa la inceput...te puppp
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"14
Nasica
gabitu spune:
Kora bafta si tie si poti sa ma treci pe listuta. Eu incep stimularea pe 27 aprilie. Nu stim cum voi reactiona oricum o sa te tin la curent. Mai iau si suprefact in primele 4 zile cate 0,5 si in ziua 5 3mg.
Pupici
sunshine4ever spune:
Kora, eu pe 24 mai am prim aconsultatie, apoi habar nua m cum va fi dupa deoarece la noi avem amindoi problem, eu cu ovulatia sotu cu gigeii, deci vom vedea, am speculat la inceput citind de la fete ces i cum faceau dar nu pot sa zic ca la fel va fi si pt noi, deci mai bine las in voia sortii. Si sper sa fie bine
CEEA CE VA DORESC TUTUROR
Gabita sieu, si tin pumnii si pt tine, doar stii, cum am mai scris tebuie sa luam exemplul lui Pussi, de fapt tu esti prima apoi ma tragi si pe mine,adica pe noi toti care urmam dupa tine.
DM
lucialu spune:
Pussi felicitari!!!la puterea a treia!!!
Ce tare!Sa ai grija de tine sa fi cuminte.tot e buna matematica la ceva, mie nu mi-a placut
KISSES
nu mor caii cand vor cainii...
gabitu spune:
Pussi nu stiu ce sa zic, daca asa este sau nu. Eu iti doresc sa fiti sanatosi toti. Te pup.
madalina28 spune:
PUSSI sigur sunt trei puisori,doi de la dr si unul cadou de la Dumnezeu.Sa duci sarcina cat poti tu de mult,sa fie usoara si sa ai trei puisori frumosi si sanatosi.
Madalina
si maine e o zi...
galuscuta spune:
Mey, fete io incep sa ma preocup ca vad ca Menogonul nu da productie tare stralucita....io cu Puregon am avut mereu productie babana ( 12 ovovite la primul si 20 la al doilea FIV)....sper sa produc si cu Menogon...voi ce ziceti ? ce diferenta este intre astea doua produse ? stiu ca Puregonul e mai tare dar care-i alta diferenta ?
galuscuta
Oana_B spune:
quote:
Autor: cleo_75
Subiect: inseminare/vitro
Trimis la: 13/04/2007 10:23:31
am mai intrebat si in alte parti si vreau sa stiu si parerea altora.
am analize facute ,histero ba am mai fost si laparoscopie
si acolo am aflat ca nu se poate decat inseminare sau daca nu vitro.
unde este cel mai ieftin pentru inseminare si vitro?
zimbatu
quote:
Autor: andicu
Raspuns la: 13/04/2007 12:10:48
Cel mai bine ar fi sa intri pe subiectul FIV si ai pe prima pagina informatii cu preturi de la mai multe clinici care fac FIV si inseminari. Daca ai intrebari, fetele te ajuta. Si eu vin de acolo si cu FIV am ajuns la si-ti spun sigur ca acel subiect te va lamuri. Multa bafta si sa ai un bebe cat mai curand indiferent de metoda!
Andicu 27+Filip Cristian
Poze noi cu burtica
quote:
Subiect: cel mai ieftin pentru inseminare si vitro?
Trimis la: 13/04/2007 09:27:28
stie cineva unde este cel mai ieftin pentru inseminare si vitro?
zimbatu
quote:
Autor: galuscuta
Raspuns la: 13/04/2007 09:38:14
Intra pe link-urile : FIV 114 ; FIV in Ungaria, Inseminare si pe fiecare, pe prima pagina casesti costurile si poti cere pareri fetelor de acolo.
Multa bafta
galuscuta
quote:
Raspuns la: 13/04/2007 09:44:33
zimbatu
quote:
Autor: KoraPop
Raspuns la: 13/04/2007 10:05:27
Dupa cate stiu cel mai ieftin e la Cj vrei 700 euro...dar cum tu vad ca esti din Bucuresti cel mai ieftin e la Giulesti 1400 euro cu sau fara ICSI!Preturile nu includ nicaieri medicamentatia si analizele care mai costa aproximativ 1000 euro.
Bafta multa!
Kora
CARPE DIEM!
quote:
Raspuns la: 13/04/2007 10:09:07
multumesc,oricum cred ca ma mai salveaza si ca am analize facute,histero ba mai mult am fost si laparoscopie
zimbatu