FIV 114

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Nicole eu as face un betaHCG cu raspuns intr-o ora la BioDiagnosis (parca) pe str Roma.
Daca mai raman gravidutza vreodata, cred ca voi fi dependenta de acest betaHCG, caci daca as fi stiut din timp ca s-a oprit din evolutie, nu as mai fi facut gravibinon aiurea si nici nu as mai fi luat utrogestan la greu, ca acum sa numar SAPTAMANILE pana voi reusi sa elimin sarcina oprita. Deja fac 2 saptamani de la ultima pastila luata si in afara de usoare dureri de spate, burta, nu vrea ziua 1 sa dea peste mine, ca macar sa stiu ca nu ajung la alte complicatii.

Kora sunt convinsa ca Tutu se va gandi foarte atent la cazul tau si nu se va lasa pana nu va gasi o solutie........

Fetelor, am batut Cantacuzinoul, Coltea si Fundeniul si zau daca mai pun piciorul vreoadata pe-acolo. E cel mai scump MedLife-ul, dar zau ca merita fiecare banut dat in plus. Nu ma intrebati de ce, ca am un roman in 5 volume in creier pe tema asta.
Le voi face la MedLife si la Medicover, dupa cum au spus inainte fetele si sper ca in 10 zile sa le bifez pe toate, sa scap de intrebarile legale de analize si sa ma apuc linistita de alte sanse.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Nicole 74iti tin pumnii sa fie bine si asteptam vesti cind te intorci de la dr.
Pussimulte inainte...pina la 9 luni...asteptam noua valoare...si acum mai bei vin rosu???
Celluam inteles acum...merge explicatia cu nuliparitatea...ma intreb de ce nu ti-au facut dilatatia asta o data cu recoltarea ovulelor!?Multa bafta!
Galuscuta;Kora,Aurel-Crismultumesc si multa,multa bafta...
Tuturor numai bine...!!!...si eu sunt linistita, momentan...!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Pussi

Da' cu nuliparitatea asta ce e , ca am incercat sa inteleg din ceea ce scrieti, dar nu prea imi dau seama....
La inseminari, punctie si ET nu am sangerat, dar tare sunt curioasa sa aflu cum e cu chestia denumita "nuliparitate". Dau si o cautare pe net sa aflu......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adhnana spune:

buna fetelor!

Eu inca nu am revenit din vacanta de Paste, dar tot nu am rezistat sa merg la un internet cafe sa vad ce faceti.
Tin pumnii tuturor care sunt in tratamente sau asteapta rezultate

Va pup pe toate fara exceptie!

Adhnana 14 fix

Mergi la inceput

M.Oananulipara se cheama femeia fara nici o nastere...in cazul lui Cellu dilatatia presupun ca s-a facut deoarece/probabil nu a avut nici vreo alta interventie care sa solicite colul(ex.chiuretaj,histeroscopie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Z21 DE LA ET...BHCG 20.555
FACET PARIURI, CALCULATI...DAR SA-MI ZICETI SI MIE CATI SUNT??

PUSSI 5+

Cum cresc Titi Mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galuscuta spune:

UAUUUU , PUSSI -sa ma tragi neaparat dupa tine ,io-s sigura ca-s 2 bebei

galuscuta

Mergi la inceput

Pussi...ce valoare...ma bucur mult pt tine...sigur sunt 2 daca nu 3...citi embrioni ti s-a implantat???

si noi,si noi...vrem...!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris86 spune:

Pussi,la valoarea asta sigur sunt

cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

2 sigur la asa valoare!
!

Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"