FIV 114

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Buna dimineata!
Kora trebuie sa fi optimista si sa crezi in sansa ta!Eu iti tin pumnii in continuare si ma rog...cine stie poate duminica vi cu 2 vesti bune!
Galuscutasa fie intr-un ceas bun diseara si sa meraga totul bine!
Zouzoule tu nu mai zici nimic?Ai inceput injectoarele?
Pussicilor++
Madalina28bafta cu analizele!
Moni,Cris, Aurel_cris, Kitta, MOana, MRL, Avalon, Aldolina....si toate-toate sa auzim numai de bine!
Si burticoasele: Sheri, Liana, Aniast, Lachi si mai dati si voi un semn!

Eu cred ca ma dau serios pe vin rosu, se pare ca uratii iar imi joaca feste si daca nu vin pana duminica iar imi dau planurile peste cap...asa ca...!

Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris86 spune:

Neata,fetelor
Anyko,sunt alaturi de tine

Fetelor,eu am petrecut 5 zile de vis cu sotul meu la munte,unde mi-am incarcat bateriile pt.o noua incercare.Acum astept sa-mi vina CM si sa incep tratamentul cu procinova.
Ieri am fost si mi-am facut o secretie si o cultura de col pt. ca am ramas cu o scurgere mai abundenta dupa pierderea de sarcina,si un CM de 10 zile.
Va pup pe toate

cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Fetelor eu sangerez

Nicole 7 sapt&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

dute la dr. si pana atunci fa un Gravibinon

PUSSI 5+

Cum cresc Titi Mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellu spune:

Buna dimineata!
Galuscuta, , iti tin pumnii!
Kora , ne-or creste si noua foliculii ! cica, nici ai mei nu sunt prea grozavi, iar endometru, cam subtire. Pt mine eco de luni ar fi relevanta.(Z13 de CM si Z8 de stimulare)
Pussici burtica!
Madalina28 bafta
Lili , sigur vestile de luni vor fi BUNE.
Apropo de DILATAREA DE COL, am mai primit o explicatie: mi s-a facut intr-un moment dinaintea ET, pt a fi eliminat riscul de sangerare, la aceasta interventie sangerezi, iar pt embrioni sangele este toxic. Este posibil sa nu fie nevoie de aceasta procedura in momentul ET, dar daca este nevoie, riscul ca embrionii sa vina in contact cu sangele (din urama interventiei) este mare. Iar, noi nuliparele, avem colul destul de strans, lipit...

toate FIV-oasele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

cellu, korape langa paharul de vin..despre care tot va spun..sa mancati si mult peste!! Face bine la foliculasi

PUSSI 5+

Cum cresc Titi Mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

ANYKO ,capul sus draga mea trebuie sa reusim si noi cumva
GALUSCA bafta multa
ALDOLINA merci
KORA,CELLU va tin pumni
PUSSI pt bebei si mamica
NICOLE iti tin pumnii,totul va fi bine ai sa vezi
AVALON,ANTO,CARRY,LILIANA,ZOUZOU si la toate fetele ca tare multe mai suntem doamne cu probleme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carry spune:

Buna dimineata !
Anyko...imi pare tare rau...nu te-am mai vazut pe mess...multa putere ptr a o lua de la capat iti doresc..
Kora...sper ca va fi bine,si eu am aceeasi stimulare, 4 menogon /zi, ma voi risca totusi si cu Maca. Bafta !
Antosit...sa ai pofta la vinutz si sa fie cu folos
Galuscuta...bafta
Avalon...poate se va "fructifica " frumoasa vacanta !
Eu m-am inhibat pe 9.04 cu diphe de 3.75 si mi-e cam frica de efectele adverse pe care am auzit ca le are, deocamdata inca nu au aparut. Stimularea o voi incepe pe 30.04 si sunt in continuare intr- o ceata totala:teoretic stimularea o incep in ziua 15 a c.m si ma gandesc pana voi face eu ET nu imi vine cm ? Cred ca vorbesc prostii,dar nu stiu :nu se mai numara la fel dupa inhibare si stimulare ? Credeam ca sunt cu toate temele facute...
Va trebui sa apelez la bunavointa lui Lachione din nou, care a avut aceeasi schema de tratament. Observ ca din tot lotul prof M eu sunt singura cu acest tratament atipic ptr Giuly.
La diphe de 3.75 scrie " cu eliberare prelungita 28 zile", asta inseamna ca efectul e de 28 zile ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Anyko, imi pare tare rau...mai ales ca stiu ca esti si moisista de-a mea, trebuie sa te ridici si sa mergi mai departe !

Avalon, ma bucur mult sa te vad ! Care e planul de bataie in continuare ?

Carry, eu te sfatuiesc, pentru linistea ta, sa faci un drum pana la Giulesti si sa-l abordezi pe Monseniorul cu orice risc. Indiferent ce sfaturi ti-ar da fetele, mai bine afli direct de la el ce si cum. Eventual ii spui ca n-ai inteles bine schema de tratament si vrei sa te lamureasca putin.

KITTA, la Genetic Lab preturile sunt 250 RON pentru Factor V Leiden si tot 250 RON pentru Factor II Protrombina.

Ma alatur lui Avalon si va sfatuiesc sa nu faceti listeria la MedLife, nu au un kit foarte bun, eu l-am facut de 2 ori si a iesit mereu "rezultat nedeterminat". Cel mai bine la Medsana.

rami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Kora, m-am mai uitat odata pe analiza estradiolului acasa si am avut 762 pg/ml in z.6 de stimulare si 1332 pg/ml in z. 8 de stimulare. Dupa aceea nu mi-am mai facut-o, stimularea la mine a durat 11 zile. In orice caz, nu cred ca e relevanta comparatia cu mine, intrucat ceea ce mi s-a intamplat a fost destul de ciudat si atipic, zic eu... Am avut in total 11 foliculi (9 mari si 2 mai mici), asta cel putin in z. 9 de stimulare, de atunci nu m-au mai monitorizat ecografic, mi-au facut direct programul de Pregnyl etc.

Pot sa-ti spun insa ca la punctie am obtinut 1 singur ovocit, de unde deduc ca analiza estradiolului se refera mai mult la dezvoltarea foliculilor in sine si mai putin la continutul lor...(poate fetele mai abilitate pot sa ne ajute). Altfel nu-mi explic de unde acest rezultat. Daca n-as fi facut analiza asta (tot din proprie initiativa, ca nu mi-a cerut-o nimeni), as fi crezut probabil ca am avut un estradiol infim...
Cred ca te-am bagat in ceata si mai rau... Poate Mirela1 ne aminteste experienta ei, ea a avut o valoare asemanatoare cu a ta.

rami

Mergi la inceput