Salajence (p28)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Cami , condoleante pentru bunicul tau !
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace !

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

sara buna!!!!!!!

cami, condoleante.haios, bunicul tau.
am fost pana la spital.in tura era chiar o fosta colega de clasa.ea a asisatat si ieri la operatie.mi-a spus ca starea lui calin e mai buna decat ieri.chiar au primit si rezultatul analizelor si sunt bune.calin era sedat si dormea.sunt sigura ca o sa-si revina pt ca e tanar si e puternic.ioana suntem alaturi de tine.
va tzuc si mai vin........

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Salutare
Fetelor, va multumesc pentru incurajari
Va raspuns in viteza pt ca sunt moarta de somn...Am deschis netul sa scriu niste mesaje fiindca nu merge Orange-ul

Calin e mai bine, incepe sa compenseze, tensiunea sa se stabilizeze cit de cit...Am avut bafta k era Veres de garda, care nu a mai stat dupa filme, radiografii,etc, si a intrat urgent in operatie...Asta a a fost sansa lui...k altfel nu rezista...Acum totul depinde cum rece si ziua de miine caci la el primele 72 de ore sunt critice...
Si eu cred ca e puternic si va rezista...Nu se poate altfel...
cind nu e sedat , e constient, nu poate vorbi k e intubat, dar cere apa, ma stringe de miina, spune da sau nu la ce il intrebam, etc
Azi a venit frate-meu la el, l-a salutat, si Calin a intins mina sa dea noroc

Mihaela-da, individul e patron in Sm, dar inca nu m-am interesat de nume...nu e prioritate...in orice caz e un nemernic pt ca dupa ce a facut , nu a venit niic macar pina la noi sa spuna "Buna ziua! Imi pare rau pt ce s-a intimplat!"

Va pyp, poate mai scrie Bia detalii, k eu capitulez pe ziua de azi...

Luca-Mihnea Cel Voinic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Buna dimineata fetelor. Ioana, ma bucur enorm ca isi revine Calin. Doamne ajuta! O sa treceti voi si peste asta, si o sa fiti mai puternici.Cami, sincere condoleante! Cred ca stiu cum te simti. 4 ani dupa ce a murit BUNI, am visat-o. Era atat de reala! Ii simteam pana si stingerea pielii.De un an nu o mai visez decat f. rar... Si acum ma rog ca Domnul sa mi-o mai trimita in vis... E asa de bine!Of, fetelor am avut un cosmar azi noapte! Doamne cat a fost de real! Se facea ca pe cer (cerul arata ca intr-o noapte cu luna plina), se vedeau norisori, iar prin cate o deschizatura de nori se vedeau fulgere. Le auzeam, iar dupa ce fulgerul trecea, in locul lui aparea o luna plina! (in vis era soare, cica)Si era cerul plin de astfel de luni! Si oamenii stateau prin pivnite, sa nu fie afectati de lumina aceea! Si unii oameni, nu erau oameni deloc, mergeau pe drum si se umflau asa ca o portocala si se spargeau pe trotuar, apoi ca o gelatina se faceau la loc!ERA O INVAZIE DE EXTRATERESTRI!Oare ce e in capul meu? Ce o fi insemnand? Am fost si extrem de obosita (e a treia zi in care voi sta mai mult de 10 ore la scoala incepand cu ora 7!) si inca nu s-a terminat. In weekend am sa merg la un curs de 3 zile in Oradea. Si acolo voi avea 8 ore/zi de scribalit.Va tzuc, inca o data, Ioana ma bucur din tot sufletul pentru Calin. Sa va dea Dumnezeu putere, si tie si lui sa treceti cu bine peste tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Continuati aici....

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput