Salajence (p28)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Ioana imi pare tare rau de ceea ce vi se intampla .... daca putem sa te ajutam cu ceva sa ne spui .... cu orice si vom face cumva sa te ajutam cu orice ai nevoie !!!

Sefa mea imi spunea ieri ca sotul ei a vazut un accident cumplit si a ramas tare stupefiata , atunci nu stiam ca e vorba de Calin si azi dimineatza cand intru .... ce citesc ??? ca e chiar sotzul Ioanei .... cumplit ....

Asteptam vesti noi de la tine , Ioana , Dumnezeu sa va ajute sa treceti cu bine peste aceasta intamplare neplacuta !!!

Care mai stiti ceva de calin sa intrati sa ne spuneti si noua .
Cine l-a operat ??? Acum si-a revenit ??? Cine e tipul cu jeep-ul ?

Doamne cate se intampla pe lumea asta !!!

Pacat, mare pacat !!!

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

buna dimineata dragele mele

offf doamne cand am citit mesajul cu accidentul nu mi-a venit sa cred.Ioana suntem alaturi de tine si totul va vi bine.trebuie pt Luca.

mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis

Dennis-puiu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Ioana, si eu sunt alaturi de tine!
Daca ai nevoie de ceva, nu ezita!
Doamne ajuta-l pe Calin sa treaca cu bine!
Fii tare pentru el si pentru Luca!

mami de Calin rasfatzat:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

salutare!!!!!!!!!

nu merge reteaua de telefonie mobila.am reusit sa vb doar 30 de secunde cu ioana.era langa CALIN, ii dadea sa bea apa.am sunat pe sectie la ATI si mi-au spus ca starea lui calin e aceasi ca si ieri.acum singura speranta e pt calin.
ioana suntem alaturi de tine.te ajutam cu orice ai nevoie numai striga-ne.

adriana , cica soferul jeepului e un patron din satu mare.

pt CALIN.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Doamne, ajuta sa se faca bine Calin!Ioana, acum tre sa fii tare, macar pentru Luca. De ieri de cand m-a sunat Bianca, numai la asta ma gandesc. Sa dea Dumnezeu sa se refaca cat de repede.E tanar, trebuie sa se faca bine.Nu mai pot sa scriu nimic.... sunt coplesita.....Va , Ioana, daca te putem ajuta cu ceva.... Cu orice.... Nu ezita.Pentru Diana, felicitari, sa-i traiasca baietelul, sa fie cuminte, sanatos si mancacios.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

salut din nou fetelor

otilia si eu de cand am citit despre accident numai la asta m-am gandit.imi pare asa de rau ca tre sa treaca Ioana prin toate astea.

nu mai am cuvinte.

mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis

Dennis-puiu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Of of, imi pare rau ca un concitadin de-al meu v-a produs atata suferinta Ioana...sunt alaturi de voi cu gandul, azi m-am gandit deseori la voi, doamne prin ce trebuie sa treceti! Daca ai nevoie de ceva, daca te pot ajuta cumva, te rog sa-mi spui. Bianca are tf. meu, cere-l fara sa eziti daca crezi ca-ti pot fi de ajutor cumva, eu sunt coplesita, nu stiu ce sa-ti mai spun...sa fii tare! Calin a rezistat 40 de minute la descarcerare, apoi drumul pana la spital si orele de operatie, sigur cineva acolo sus il iubeste. Va pup, astept vesti bune!

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Am vazut poza in ziar .... cumplit cum arata masina de rau .... noroc de la D-zeu ca a scapat cu viata ... chiar povesteam azi cu colegele , tot orashul povesteste doar de acest cumplit accident !!!

Calin este un barbat " tare " si va rezista pentru Luca si pentru Ioana ! M-am gandit adeseori la voi azi , am incercat sa sun dat reteaua Orange e picata , o sa incerc maine sa vad ce pot afla despre starea lui Calin ! Ma rog ca totul sa fie ok !
Ioana ,ma repet inca odata , daca ai nevoie de orice , te rog sa ne spui !
Elvira e si ea alaturi de tine si m-a rugat sa-ti transmit asta , precum si faptul ca te ajuta daca ai nevoie de ceva !

Tzinem pumnii ca totul sa se sfarseasca odata , iar acest cumplit cosmar sa se termine bine !!!

Asteptam vesti de la tine sau oricine stie ceva in plus fata de ceea ce se stie pana acum , va rog sa scrieti ! Sau daca stiti cu ce am putea-o ajuta pe Ioana , la fel scrieti aici !

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Am vazut si eu poza din ziar...mai eu cunosc un tip pe care il cheama Traian si numele de familie incepe cu T, are in jur de 50 de ani...a fost primul meu patron aici in SM si de curand l-am vazut intr-un jeep...Ioana daca stii cumva, il cheama Tarta si are o firma de confectii tricotaje? wow, chiar ar fi o coincidenta! Am citit ca doar Calin a fost asa grav...

Va rog si eu sa scrieti cele care mai stiti ceva...

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Of, am vazut si eu poza in ziar, cred ca mai rau de-atit nici nu putea fi lovita masina...

Doamne, ce nenorocire...

Acum cind am intrat pe net am aflat ca bunicul meu (ultimul dintre bunicii mei care mai traia si care mi-e cel mai drag) a murit azi(marti la amiaza).Nu era bolnav saracul, avea 86 de ani, statea la una din fetele lui peste iarna si, inainte de a merge inapoi in sat la el, a murit...A chemat matusa mea preotul sa ii citeasca si la 10-15 minute dupa aceea a inceput sa respire mai rar...tot mai rar...si gata.Zicea mereu ca nu il doare nimic, doar ca nu se mai ridicase din pat si nu mai voia sa manince, bea doar apa de vreo saptamina incoace.
A murit de batrinete, dumnezeu sa-l odihneasca...
Era asa de haios, mereu facea glume.Cind a venit la mine la nunta stiu ca a zis "Maaai, eu in timpul razboiului am fost pe-aici pe dealurile astea sa apar tara de unguri, si uite ca unul tot mi-a scapat!"(se referea la colegu meu )

Trista saptamina.

Mergi la inceput