Salajence (p28)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Cami, am gresit eu, in loc de minune citeste monument :)). E prima pestera din Romania declarata monument al naturii si a 2-a sin Europa(chiar nu stiu care e prima...) Scuze!
N-am avut timp sa ma uit peste pozele tale, promit maine.

Adriana noi suntem tare in dilema cu opritul, am pus si la Vacante si calatorii un subiect dar nu se inghesuie nimeni sa raspunda, cred ca nu stie nimeni ce sa-mi spuna. Pentru noi trecerile mai aproape sunt Calafat sau Bechet, inca nu ne-am hotarat pe unde sa mergem...
Bine faceti ca va opriti, eu n-am vrut sa ma bag, dar mi se parea cam nebuneste sa calatoriti asa noaptea, cel putin Ovi nu rezista...

Va pup, mai vorbim, noi abia ne-am intors de la balaceala, Silvia a fost in culmea fericirii si noi de ce nu, ca am dus dorul!

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Buna dimineata! Toata lumea la cafea!Ce mai e nou? Cami, am vazut ieri pozele, mai dar ce parcuri mari aveti acolo! L-am vazut si pe Ovi, arata bine, s-a mai ingrasat. Bafta la amenajari.Fetelor, felicitati-ma. Asta e postul 1000 pe acest forum! la toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Salutare !
Prezenta la cafelutza !!!

Noi am stat acasa ieri daca a fost asa de frig ....

Mihaela am auzit ca la Calafat e mai rau drumul , am citit pe forumul iturism si zicea lumea ca e indicat sa trecem pe la Bechet .... daca mai afli ceva in acest sens , da un semn ici-sa ... noi avem KM pe la Bechet si in total sunt 966 km pana n Nikiti - Halkidiki !!!

O saptamana minunata in continuare , va doresc !!!

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monytza spune:

Am trecut in vizita pe la voipt ca am vzut un post de`al dianeilaura(colega de odisee de`a mea) la voi...si pt ca nu stau chiar departe de salajan...putzin mai "in deal" la dristor locuiesc
la toate...

Mone37+ Maria Antonia

Burtik Mone 33+
Burtik Mone 35+

Mergi la inceput

Pe unde umblati ?Mony, bine ai venit!Fetelor, asai ca e frig rau? Oare o fi nins pe undeva, de s-a racit in halul asta? Brrr ce soare cu dinti !

Mergi la inceput

quote:
departe de salajan...putzin mai "in deal" la dristor locuiesc
Ha, ha! Mony, nu e vorba de Salajan, carier din Bucuresti!E vorba de judetul Salaj! In N-V tarii!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Pupici la toate fetelemele!
Mony ai fost bestiala!!!
Ce mai ziceti ca mai faceti?
Bey la noi e tare frumos, e cald si bine, chiar foarte cald pentru perioada asta!
Venim la Zalau pe la inceputul lunii iulie sa vizionam niste case dupa care facem bagajele si venim de tot..
Care sunteti pe faza pe atunci?
Oricum inainte de plecare va bat la cap!!!

Vorbiti de vacanta, pai sa zic si eu...merem peste doua saptamani intr-o mica vacanta la Saint Trope (no acu nu ma dau mare) si incerc sa pun poze , io tot am incercat ...ca-s blonda rau si nu imi iese!
Hai va pupici pe toate, intoate colturile lumii si vorbim!

mami de Calin rasfatzat:)

Mergi la inceput

Giulia, de ai sti cat te invidiez! Noua inca nu ni se arata nik, sa vedem cum om sta cu banii si apoi om mai vedea. pentru toate.Aici e frrrrigggggggggg! Nu sunt mai mult de 10 grade afara, e soare si te-ai astepta sa fie si cald. Dar caldura, ioc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monytza spune:

nu am fost suficient de atenta...si acum..dak ma gandesc bine..dianalaura e din zalau...eii..ametita`s ca intotdeauna!!Parca ce mai conteaza cateva sute de km

Mone37+ Maria Antonia

Burtik Mone 33+
Burtik Mone 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

adriana, mersi de pont cu drumul, chiar nu stiam, poate mergem si noi pe la Bechet. Voi pe unde mergeti? Pe Valea Oltului sau Jiului? Si va opriti asa la nimereala sau stii unde anume va opriti in sudul Ro?
Am uitat sa-ti spun de scaun...noi n-am calatorit cu Silvia de cand s-a nascut decat cu scaunul de masina, n-am vrut sa riscam nimic...iar Diana sta in spate cu centura normala deja, desi pana la 12 ani stiu ca e nevoie de inaltator(ma gandesc ca si Andreei i-ar trebui). Pana si anul trecut cand am fost in Spania si am mers cu avionul, am dus scaunelul Silviei cu noi...pana in Budapesta am mers cu un microbus si Silvia a avut locul ei in scaunel, apoi l-am pus la bagaje si in Spania am avut masina inchiriata, nu puteam calatori fara scaunel...am facut cateva sute de km prin Spania. Eu n-as putea sa umblu altfel cu ea in masina, mi se pare extrem de periculos...

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput