Salajence (p28)
Raspunsuri - Pagina 21

mihaela_s spune:
Bianca, unde vom merge noi e hotel si avem un apartament. O camera cu un pat dublu si alta cu 2 paturi. Vezi poate iti place si tie www.polychrono-village.com/en/services.htm" target="_blank">hotelul, numai ca nu au decat mic dejun parca.
Dar voi pe unde ati fost? Astepti povesti si tu nu spui nimic?
Otilia, parca asa avea si Diana bubitele la rubeola, muuulte si peste tot, dar tine doar vreo 3 zile...nu stiu ce sa spun daca nu a stat in casa...nu cred ca e vreo probloema...
Sanatate multa va doresc!
Adriana, eu am concediu din 25 iunie, in Halkidiki avem rezervare din 29 iunie pana in 6 iulie. Inainte vrem sa mergem 2 zile in Atena, dar acum ne stresam unde sa oprim, ar trebui in Sofia dar nu stiu daca sa avem curaj...mai vedem. Ti-a sosit masinuta?
mihaela_sprecht, cand am spus ca e pentru Romania, m-am gandit strict la nemti si la romani, pentru ca la plecare din Germania nu cred ca-ti cere cineva imputernicirea, mai ales ca a trebuit sa o traduci...spuneam ca trebuie sa o prezinti la intrarea si iesirea din Ro. Desigur ca or avea si altii legea asta, referitor la cetatenii lor...in fine, nu stiu daca am dreptate 100% pentru ca n-am studiat problema...
Voi cand mergeti la parcul acela de distractii? Veniti in Ro cu masina?
Noi am fost ieri la Scarisoara...fetelor e o minunatie acolo-peisaj, pestera-dar nu va recomand decat daca nu aveti mila de masina sau aveti picioare zdravene. De la drumul principal sunt vreo 10 km de mers pe un drum de tara, cu pietre si cu denivelari, in panta in urcare, pietre destul de colturoase, masina patineaza...noi am facut vreo 5 km cu masina apoi a trebuit sa mergem pe jos inca 5 km...in urcare, cu Silvia dupa noi. A fost super ok, copilul asta ne-a dovedit inca o data daca mai era nevoie ca e copilul perfect pentru excursii...a mers pe jos aproape tot drumul, la un moment dat i s-a facut somn ca nu dormise de pranz si atunci a dus-o Ovi putin in brate...am coborat in pestera care e minunata si am aflat ca am vazut prima minune a naturii in Ro si a 2-a din Europa. Am facut o multime de poze, am sa incerc sa le pun zilele urmatoare. Azi am stat acasa, sa ne revenim ca eu am febra musculara :)) si am ajuns la 2 noaptea acasa, a durat mult drumul acela pe jos, apoi ne-am oprit sa mancam ca eram lihniti...
Maine mergem in sfarsit la balaceala la Nyiregyihaza, abia astept, mi-e dor deja...
Va pup, sa aveti o seara frumoasa si maine o zi faina!
Mihaela si fetele mele

piticutz spune:
MIHAELA_S, cum adica "prima minune a naturii in Ro, si a doua in Europa" ?
Am luat o pauza de vineri seara,dar nu am stat degeaba.
Am dovezile aici: http://good-times.webshots.com/album/558864881MFtzqQ
Am fost la picnic, ne-am plimbat o gramada, am mincat mici...
Asa m-a prins soarele pe frnte ca si acuma (luni seara adica) ma ustura.
IOANA, casa noastra stationeaza deocamdata cu aranjatul, doar saptamina viitoare o sa se apuce colegu sa dea jos mocheta din living, mobila din bucatarie ("cabineti" le zice aici), sa astupe gaurile de la cuiele scoase, etc.
Probabil simbata viitoare o sa alegem gresia pt bucatarie si cabinetii si o sa ii si montam.
Cam astea sint vestile, sa imi ziceti daca va plac noile poze.

dianaiulie2009 spune:
Mihaela , pana la urma ne vom opri si noi in sud sa dormim noaptea , iar a 2 a zi sa ajungem in Grecia . Noi vrem sa dormim in tara , aproape de granita , iar dimineatza sa traversam pe ziua Bulgaria . Daca gasesti ceva interesant , pensiune , vila zi si mie sa ne facem rezervari . Noi santem in faza de cautare pana acum .
Nu sti daca e obligatoriu sa ma scaun de masina pentru Paula ? Ea va avea atunci 2,5 ani si am inteles ca nu avem voie numai cu scaun auto . Daca e asa si stiti pe cineva care are scaun auto de vanzare , dar pt. copii mari , sunt dispusa sa cumpar !
Otilia ma bucur ca e mai bine Andrei , chiar asa cine stie ce o fi avut bietul copil de nu si-au dat dr. seama ? Important e ca totul e spre bine .
Ioana , cum esti cu coloana ? Ai reusit sa ajungi la ceva dr. ? Sper ca esti bine !
Cami ce fain ca ati avut vreme de picnic . Aici dimineata e cald , fara vant , soare , iar dupa-masa incepe sa sufle cate un vant de numa-numa ca nu poti sta afara de frig ce e , plus ca si soarele se ascunde dupa nori .
Noi am stat acasa dupa ce vineri seara Paula a avut febra 39 , sambata si-a mai revenit , dar e tare maraita si are scaun moale . Am vorbit cu dr. si a zis ca e perioada cand ies maselutze sau e ceva viroza . Dar daca nu tuseste , mananca bine , e ok , mai asteptam sa vedem . Tare ni frica sa nu faca varicela ca la Andreea in clasa au vreo 3 copii si poate e purtatoare .... si mai avem o familie de prieteni care au 2 copii care tot asa au varicela si cu care s-a jucat Andreea .... vorba ceea " om trai si om vedea " ...
Va doresc un 1 MAI frumos si cu multa liniste si distractie !!!
albumele noastre
vacanta in Grecia

mihaela_specht spune:
buna dimineata
fetelor poate imi puteti voi spune ce sa fac ca eu nu stiu.am fost ieri cu Dennis la dr.sa vad daca tre sa-i faca vaccin impotriva capuselor aici e nebunie acum numai despre asta se vorbeste,si mi-a zis ca in Romania nu e pericol si ca nu e nevoie ,in schimb mi-a zis de nu stiu ce vaccin hepatita A,eu nu stiu daca sa i-l fac sau nu.
am vb si cu o prietena de aici si mi-a zis sa nu il fac deoarece e un vaccin periculos.voi ce stiti despre vaccinul asta?
mihaela-s la parcul de distractie o sa mergem la vara,in romania cu masina am fi mers cu avionul dar e nasol ca numai pana in budapesta au zboruri de aici .
mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis
Dennis-puiu
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei

silvana_salajan spune:
Fetelor, buna dimineata!Aici e cam racoare si cerul e innorat. Asa ca nu ne-am aventurat decat pana in curte la maica-mea la un gratar. la toate si distractie maxima!

silvana_salajan spune:
Pe unde umblati? Ca e cam frigut pe afara. Noi am halit deja gratarul! Acum as dormi un pic. Dar Andrei ne scoate pe toti la fotbal! MAcar sa ardem cateva din caloriile depuse.
pana maine.

silvana_salajan spune:
Mihaela_spect, nu stiu ce sa spun despre vaccinul antihepatita A. Aici il fac la elevii de a XII-a de lice, nu stiu daca se face mai repede. Orice vaccin are o doza de risc, daca organismul e slabit. Stiu ca acest vaccin se reia dupa cateva luni, deci se face in 2 doze.Are o eficacitate de 5 ani. Duapa cum stiu hepatita A se mai numeste si "boala mainilor murdare", deci mai bine il inveti cu igiena, decta sa-i faci un vaccin care poate fi periculos. Ar trebui sa mai intrebi. Sa stii ca de capuse erau ingroziti si ungurii acum cativa ani, tin minte ca mama mea avea o prietena in Ungaria si de acolo am auzit. Aici nu stiu sa fie o astfel de psihoza, insa am o prietena care lucreaza la contagioase si mi-a zis cate boli care lucreaza lent pot apare de la o banala muscatura de capuse. Nici nu iti dai seama peste ani de zile de unde ai facut boala respectiva. Nu de mult au avut o adolescenta cu probleme, pe care Dr. a avut prezenta de spirit si a trimis-o la Cluj la niste teste, si s-a doveit ca de vina era o ... capusa! Si amu saraca face injectii la greu!

mihaela_specht spune:
buna fetele
noi am fost azi la iarba verde .
otilia mersi de raspuns,habar nu am cum sa fac,vreau sa fie bine pt dennis,numai ca vaccinul asta din cate am tot auzit il fac mai mult peroanele care lucreaza in spitale care au contact cu alti oameni.asta nu inteleg de ce vrea sa-i faca asa de repede.
sti ce mi s-a parut ciudat cand i-am zis la dr ca vrem sa mergem in Romania s-a uitat intr-o carte (carte cu vaccinurile care se da pt tarile in care vrei sa calatoresti)si a zis de asta antihepatita A.de parca rOMANIA ar fi Africa sau nu stiu ce a vrut doamna dr.sa zica.
pupici
mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis
Dennis-puiu
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei

silvana_salajan spune:
Noapte buna!Va astept dimineata la cafea!Miha, in mod sigur ca Romania e in top prin cartile lor la hepatita A! Dar nu il duci pe Denis sa manance sau sa bea la restaurant daca veniti in tara! Ca asa ar putea lua sa zicem hepatita A. Din pahare sau tacamuri putin spalate!! Eu zic ca nu e un pericol de a face hepatita A, venitul vostru in tara. Doar stati acasa la ai tai, nu la hotel!!! Ce stiu nemtii!!!!