Salajence (p28)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Seara buna tuturor! pana maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Am venit la cafea, ca doar acuma m-am trezit.Ma duc sa vad ce a mai ramas in termos.

MIHA-HA, ce fain ca poti duce acasa in Ro cind mergi orice doresti tu!

Fetelor, dar oare Dianalaura ce mai face?Ca nici ea nu a dat pe-aici de ceva vreme...

Ma duc sa dau desteptarea si mai vin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

o seara frumoasa si tie Otilia
cami nasol cu avionu nu poti duce tare multe,nu te muti in Europa?

mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis

Dennis-puiu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei

Mergi la inceput

Sunt la sora mea. Da Andrei vrea sa se joace, deci nu stiu daca ne-om "vedea". Aici a plouat, termometrul electric din centru indica 10 grade, mie mi tare frig afara. A facut tati foc in centrala aici e prea cald, of, nicicum nu e bine. si noapte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Buna seara

Miha-ha am citit ca tu cauti de zor lapte condensat. Am vazut la Plus Bärmilch la cutie de 0,5 l, iar la lucru am cutie de Kondens milch de 7,5 % fett la 1l. daca vrei intreb de unde au comandat sau poate cer o cutie.dar e musai sa vii dupa el
Otilia cata cantitate de lapte e nevoie pt tortul tau? poate ai scris iar eu am citit pe diagonala.
Cami, visul meu a fost sa merg in SUA si uite unde am ajuns , dar tot nu ma las pana nu ajung in NY si LA macar o sapt. sa stau acolo
Adriana, sa inteleg ca tu esti dinamovista? cred c-am citit ceva de culorile magazinului tau
Mihaela-S, pe cand o noua vizita in Germanika?
Bia, contribui si tu la facutul tortului? sau tu esti cu retetele si mancatul?
Am plecat la somnic.Btw, mai am 16 ore de munca si intru in concediu
Noapte buna

EDIT: scuzati-mi maimutzoii zambaretzi

MIKI

Mergi la inceput

Noapte buna! Mikiriki eu doar vreau sa incerc acest lapte ca atatea am auzit de el.... Nu ca nu as putea face un tort si fara el Doar din curiozitate....No, bine noapte buuuna mergem si noi acasa ca sunt rupta. Si Andrei la fel.Pun eu de cafeluta. Sa tineti termosul la cald ca eu maine ma trezesc mai tarziu....Pe la 11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Saluti!

Cami, sa stapaniti sanatosi si cu multa dragoste casuta cea noua.

mikiriki, nu stiu pe cand in Germania, poate mai la toamna, am in vizor ceva obiective...pana atunci planuim concediu in vara, inceput de august si speram sa ajungem in Disneyland Paris, apoi undeva la mare, cel mai probabil in Italia.

adriana, voi cum mergeti in Grecia? Aveam si noi in plan pentru vara asta, dar avand in vedere drumul lung si care traverseaza toata Ro si Bulgaria, ne-am razgandit.

Fetelor va pup, spor la lapte condensat :)).

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Salutare fetelor!

imi laud feciorul ca a inceput sa lege cuvintele...Prima propozitie : "pucii mami" cind ne incaltzam...

MIHAELA- ce fain ca vreti la Disney land...Doar sa nu fie putin dezamagita Silvia, k la majoritatea atractiilor e obligatoriu 1,40m inaltime...dar banuiesc k v-ati informat...
OTILIA- si la Zalau a fost la fel de frig aseara, sper sa-si revina vremea,k nu stiu ce sa mai fac cu Luca in casa...
Bey, ce sa zic de retete...Stie toata lumea k e o pasiune a ta,si imi face mare placere sa stiu pasiunile fiecareia
CAMI- cu Diana am mai pove me PM...e "prinsa rau" la Odisee si nu mai are timp de noi, dar nu e suparata, ne transmite salutari la toate...
Bebe Stefan e bine, nu mai are mult si iese la lumina:)
BIANCA-ce faci? esti ocupata?S-a trezit Matei la 6 si esti pe baricade?

Luca-Mihnea Cel Voinic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

hallo salaj

miki mersi de informatie daca dai si niste brezel,pixuri si tricouri vin pana in Dusseldorf altfel nu mi se renteaza..

oaau miha_s ce de trasee aveti in vara asta aia da.
o sa mergem si noi la vara la phantasiacu Dennis e ca si Disneyland numai in varianta nemteasca,5km de unde stam noi.

mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis

Dennis-puiu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei

Mergi la inceput

va salut si eu in viteza

Mergi la inceput