"Cei mai iubiti dintre pamanteni " :) (5)

Raspunsuri - Pagina 36

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

inca unu de plecare

hai bre ca e vot politic, acus cand trebe sa se decida independenta kosovoului le da sarbilor o compensatie cu eurovizionu

pe pariu ca daca la anu ar concura Beatlesii ar iesi pe locu 20?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

noapte!

aia cu Beatlesii fu buna :-) ... si adevarata :-(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

sting io lumina.

iurovisionu sucks big time. vreau si eu un entertainment misto ... pe ce loc e romania in final? si inseamna ca anu' viitor va trebui sa concureze in semifinala?

io vad pe unu din BBC-uri (1 sau 2) un film cu Kevin Costner. nu-nteleg mare lucru din el, ca-l vad si pe el si ma descurc la par. dc-l mai vede cineva poate-mi spune si mie care-i catchu'. isi cauta el nefasta in venezuela. nu la chavez, nu spariati ....

a,sa nu uit. mie de segolica nu-mi placea. aia cu salariul minim, cu taxele marite, toate sunt (dovedite deja) chestii nasoale ptr economie. bey da' tipa era foarte sexy si rasata in acelasi timp ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

si o prind io :-) cu toate ca-i ziua

cica balada castigatoare ar fi un plagiat dupa una albaneza

liris, tu te uitasi azi noapte la Dragonfly?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Cer scuze aci...la capitel vechi, de absenta...da' noi furam azi noapte prin vecini (romani) si votaram in draci...(hehe, zisei io ca nu votez Romania, da' nu m-am putut abtine). Din pacate, la noi n-au primit decit un vot de telefon, asa incit alealalte le dadui digiaba ...drept consolare, mi-au trimis sms ca pot face rost de-un poster cu Drama Queen (breh, nu-i drept...daneza era mai frumoasa ca sirbu' de-o cistigat...):-))
Alminteri, melodie mai penibila ca a turcilor, nu mi s-a parut decit a britanicilor...da' nah, pentru ei nu vota decit Irlanda

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

neatza!
Lilutz,ne-a fost dor de tine aseara
Acu o sa ma auziti zicind un lucru pe care nu-l zic never ever:imi pare rau de suedezi.Chiar mi-a placut mult piesa lor,ascultati-o acum,dupa febra concursului,si o sa vedeti ca e foarte haioasa!Au fost dezamagiti rau saracii,ziceau comentatorii:Poate poate...ne dau si noua un punct:((Saracii!The Ark sint o trupa foarte cunoscuta in Nord,si trecind peste pene si margele,cinta bine!
Si de romanasi imi pare rau,eu zic ca s-au descurcat bine,iar hora de la final si HOP SHA SHAAAA,m-a uns la corazon!
Gata...trecem acum la comentat Eurovizionu de pe 19 mai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by Rayuela
Gata...trecem acum la comentat Eurovizionu de pe 19 mai?

..pai mergem la capitol nou???
Nah, ca dadui de-o stire cum ca ccc www.dr.dk/Sporten/Haandbold/Liga_kvinder/2007/05/12/215044.htm" target="_blank">Carmen Lungu, handbalista in Danemarca, n-a fost lasata sa intre in Rusia, ca nu-i placurara rusilor pasaportul ei. Cica fata-i "cazata" intr-un hotel din zona aeroportului iar echipa daneza de handbal ameninta ca daca Lungu nu va fi lasata sa intre in Rusia, echipa se retrage de la meci (ul din Liga Campionilor)....

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput