"Cei mai iubiti dintre pamanteni " :) (5)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Buna dimineata ...hai ca iar a venit vara si noi ne mobilizaram cu gradina . Tura asta ne-am hotarit: punem pietricele, asa ca e rost de sapat bine ...:-)
doruletz, pai articolul ala despre familiile candindatilor francezi, e "profesional" as zice, fata de www.libertatea.ro/index.php?section=articole&screen=stire&sid=177731" target="_blank">porcaria asta

...si mai am o informatie despre Paris :-) Io si Niels avuram ieri ocazia sa citim un eseu al copilului despre calatoria ei pascala. Lucrarea e de-o pagina si...Parisu' ca Parisu', da' Enescu ("Anescu" - sic!) fu pomenit de cel putin 4 ori . S-a scris despre el ca e un motan "dulce", care i-a adus "meget hyggelig" (asta e un cuvint intraductibil, da' e ceva care se refera la faptul de a te simti bine, confortabil)! Si evident, vizita la Muzeu' a fost cit se poate de plictisitoare :-))
Va pup, va urez o duminica hyggelig, ca io ma duc la sapat

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

haha, lilanda, o sa-i povestesc lu enescu, o sa se bucure saracu ca a fost cam neglijat in ultima vreme, ieri am constatat ca uitai si sa-i iau de mancare. Asta insa pentru ca ne-am ocupat de viitorul lui adica ne apucaram sa vizitam casute p'aci prin jur, sa-i facem si lui rost de o gradina mica unde sa se prajeasca la soare. Vizitaram deja una la vreo 2 strazi d'acia, ne mai gandim insa ca n-are gradina corespunzatoare. problema e ca in zona asta sunt scumpe rau, avem multe vipuri vecini, taman aflaram de la tipa de la agentia imobiliara ca si Paco Rabanne are o "casuta" (adica viloaie) la 2 pasi de noi, pe malu Marnei. Cica nu locuieste tot timpul, vine doar ocazional da' se poate vedea usor cand e aci pentru ca isi scoate sacii de gunoi in strada iar acestia, "evidemment", poarta marca "Paco Rabanne"

Azi ma duc la trocadero sa vaz si io 'comunitatea romaneasca din paris" in actiune, ar fi o premiera, nici nu stiam ca exista asa ceva. xeno, ne vedem acolosha, stai si tu mai la vedere ca te pomenesti ca o fi puhoi de romani?!

Adelucci, terminasi quiltu?

mai viu io

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

'neatza!

vreme frumoasa si gratare in continuare?

doruletz, gasirati gradina corespunzatoare?

quote:
Originally posted by doruletz

Adelucci, terminasi quiltu?

il incep de abia la toamna cand incep si cursul. ma si vad in serile de iarna cu paharu' de vin cald si acu'n mana :-)

hai, treceti la raport!

Mergi la inceput

Bonsoir, bonsoir
Vreme frumoasa, sarbatoare (pentru unii ), da' io tot cu muncile!!! Astia pe acilea n-au habar de 1 mai muncitoresc, sarbatorit cu mici si bere, drept pentru care trasei un workshop lung si neconcludent :-((
In alta ordine de idei, o felcit pe Adeluctza, ca s-o-nscris la cursu' ala de quilturi!! Brava!! Io de un an incerc sa m-apuc de olarit si tot amin si amin si amin...
doru', cum fu la Trocadero???...hehe, pai pe malul Marnei, io cre' ca repari ambarcatiunea lui Rabanne Vazui si-un viloi frumos de vinzare, da' mie imi place casa aia in stil rustic, nitel stricata pe la acoperis, cu terasa si ciine Mastiff la intrare (ori ceva de acelasi gabarit!!)
Adelcutzo, unde-i catalogu'??

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lilanda

Io de un an incerc sa m-apuc de olarit si tot amin si amin si amin...

si io visez la olarit

cu mai astept nitel

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Adela99
si io visez la olarit

...ete ca-mi dadui imbold!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

prezent
noi fuseram la picnic de 1 mai da' m-am intors cu nervii ferfenita din cauza de urlete si tavaleli pe jos, basca imi pierdui si ceasu in incercarile disperate de a impiedica piticania sa fugareasca ratustile pe lac. poftim de explica-i ca pe apa nu se merge contrar legendelor in circulatie, pana una alta numai unele soparle reusesc 'miracolu' asta.

Iar la trocadero ajunseram prea tarziu din cauza de trafic infernal si lipsa de locuri de parcare... cand aparuram si noi lumea strangea steaguri si pancarte si se incolona spre metrouri. Las ca am
continuat noi strigaturile si dupa incheierea timpului legal de miting.

Nu-mi gasii nici gradina, ochisem una, tot pe malu marnei da' era deja arvunita. Nu crez ca aia de-i placu Lilutzei sa fie de vanzare prea curand... sau mai stii? Aia imi aminteste de casele romanesti, pt astia p'aci e cam 'atipica' (nu ca asta m-ar deranja, dimpotriva, singurul lucru 'un pic jenant' la 'casuta' aia ar fi pretul care probabil sare de 800.000€)

adelucci, ai curaj sa te apuci de quilturile alea, io nu intelesei nimic din procesu de fabricatie!

Ma duc la culcare dupa ce citii neste www.cotidianul.ro/index.php?id=10485&art=28026&cHash=487812539o" target="_blank">aberatii anarhisto-libertarieno...pesediste, ce amestec naucitor. Justitie privata, politica supusa corporatiilor, acu inteleg io de ce se aliara liberalii cu Vacaroiu si iliescu, garantii proprietatii private si ultra-liberalismului
Da' lege privata nu i-o trebui Patriciului? de ce sa fie o lege pentru toti cand poate sa-si apere fiecare legea lui? De fapt daca ma gandesc bine exista o vreme in care legea era privata, justitia la fel, ba chiar politia si armatele, daca nu ma insel se numea evul mediu...

mai viu io

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itsme spune:

bre, am venit sa va salut din fuga ca m-am speriat de condica Adelutei...

eu nu stiu ce sa va mai zic ca placa asta cu asuprirea omului de catre om in capitalism ma tem sa o mai pun ca sa nu ziceti ca sunt pe statele de plata ale odiosului raposat, ca numai pe vremea dumnealui se repeta acest slogan la televiziunea nationala cu frecventa cu care il postez eu aici :-) asa ca nu va mai zic decat ca sarbatorii ziua muncitorilor prin....MUNCA! :-)

doruletz, adorabila piticania, pacat ca ati intarziat ca daca facea asa aparitie la miting poate se speriau oligarhii romani impotriva carora fu organizat meetingul...

ce sa va mai zic asa frumos si unde sa nu ma plang? ah! la noi nu mai ninge !!! :-) au inverzit in sfarsit copacii si si-au ivit capsorul lalelele, cam cu 2-3 saptamani intarziere fata de alti ani. Nici nu ma mir, ca dupa cum zisei, pe noi ne tinu tot intr-o ninsoare pana mai alaltaieri. Ma mir ca mai stiu pomii astia ce sa faca, zau asa!

Va pup pe toti, urez sarbatoritilor pe care i-am ratat toate bune si la multi ani, celor care nu sarbatoresc la fel.

si va fac o dedicatie de 1 mai, asa mai din suflet...(dedicatie care de altfel se potriveste cu tonul de tanguiala al mesajelor mele din ultima vreme, numai ca eu nu ma pricep sa ma jelesc asa frumos :-)www.youtube.com/watch?v=m0xFD0HxlcA" target="_blank"> Poftiti!

PS. eu politica romaneasca nu mai pot sa citesc ca ma ia cu greata la propriu, pur si simplu, ceea ce se poate spune si despre politica vecinilor mei bulgari de la sud, de altfel....

Mergi la inceput

Ma pricopsi c-o alergie Am conjunctivita alergica : mi-s ochii umflati, pleoapele rosi sss si pling una doua, mai ales cind vad lumina! Nu stiu daca e de la polen sau de la cosmetice, ca schimbai gama de creme si solutii taman cind incepu sa filfiie polenu', care pin-acu' ma lasa rece...Uoooff, cel mai tare ma enerveaza ca mi se usuca pielea din jurul ochilor si, pe linga senzatia de disconfort si stringere, imi mai si emfazeaza ridurile
itsme, vezi ce bine e la voi acolo, ca n-aveti primavara??? Treceti din iarna-n vara

doru, o cazut cupilu'n nas?? Ce-a patit, mititica??

Mergi la inceput

doruletz, alea da strigaturi
lilutz, nu cred ca ai alergie la polen ... stranuti?
ca io il suspectez pe Prince ca are alergie la polen, ca dimineatza cum iesim din casa stranutam amandoi in cascade de zici ca-i concurs :-)
itsme spor la munca!

unii chiar nu stiu de vorba buna :-)

Mergi la inceput