"Cei mai iubiti dintre pamanteni " :) (5)
Raspunsuri - Pagina 19
Sabina spune:
auleuu, stai ca doare
eu n-am avut laptop la munte, doar miros de fum de la graterel vecinilor, ale celor din poieni, miros de gunoaie pe poteci si nu mai continui ca ma doare capu:D
Lilutz, imi pare rau ca ai alergie,din astea naturiste ai incercat? ultimu racnet, ceaiul de galbenele.( calendula parca-i zice)Si in loc de creme, felii de castravete.
fetel care rupeau forumu la diverse jocuri, va mai amintiti de gandacelu cred.iata ca nascu si ea un "bebelus" de 4.2 kile, Maria o cheama pe fetita si e a treia la parinti:)))
Noi suntem bine in rest, doar ca-s somnoroasa, fata a reoinceput gradinita si la 7.30 tre s=o spal/'imbrac etcetc.
Da maine dorm dupa aiaaaaaa, am zis!!
;-)))
PS Uitasem.Itsme., pai nu vazusi fata aia care a murit la munca, acu vreo 10 zile? Lucra la o mare companie de Audit, au stors aia untu din ea.....
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
arboria spune:
ce ma bucur pentru gandacica!
io n-am venit de bici, am venit sa va spun ca pentru mine viata bate forumu' asa ca viu mai din cand in cand
mihaela_s spune:
Io va dau un buchetel ca sa nu fiti suparate ca am lipsit, mai ales Adelutsei sa nu dea tare cu ...
sabinuts, ma bucur pentru gandacica dada :)), sa le traiasca! Mamicutza eroina cu 3 bebei!
lil', sanatate multa!
dorulets n-apucai sa o vad pe gepetutza in action, dar recuperez io!
istme , mai ia si tu o pauza-la job vreau pentru ca sa spui!
V-am pupat, merg la nani ca si acolo am de recuperat, mai viu sa va spui cum petrecuram!
Mihaela si fetele mele
lilanda spune:
Hai ca mai am vreo 4 ceasuri si intru si io intr-un weekend lung
Sabina, transmite-i felicitari gindacei:-))
Multumesc de sfaturi...tind sa cred ca nu e (doar) de la polen (stranut, dar nu ca Prince), ci de la cosmetice; ieri n-am mai folosit nimic in afara de apa si azi, vad ceva mai bine. Am sa incerc si tipul cu castravetii, insa eu am pielea uscata rau si daca n-o ung bine, mi se stringe
mihaela, deci furati la Scarisoara...frumoase flori !!! :-)) Cit ati stat?? N-a fost frig..c-am inteles c-o nins pe-acolo!!!
Mai viu io...
PS arborico, cum adica???
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
Pegasis spune:
M-ajunse biciul Adelutzei tocmai la Targu Mures... Plecaram si noi ca tot omu' de se respecta sa petrecem ziua muncitoreasca pe alte plaiuri... si nimeriram la Tg Mures. Ce frumos! Asa de liniste si atita verdeata si oameni de 100 de ori mai amabili decit in Bucuresti. (incep sa cred din ce in ce mai mult ca vietuiesc intr-o oras nepotrivit...ca sa ma exprim elegant )
Si-am fost si la tara... si fi'mea vazu de-adevaratelea animale exotice... adeca vaca, porci, rate, etc... Deh... copil de balcon maica... Intr-o zi se duce cu bunica'sa sa se spele pe miini la cismeaua din gradina. Da buni drumul la cismea, curge apa, Ana mea baga miinile in apa si zice "Buni, da-o mai calda putin de rog..."
doruletz, ce-mi place de Gepeta ta! A crescut asa frumos, e tare dulce! (fara sonor )
lilu, n-ai niste ser fiziologic prin casa? In loc sa te speli cu apa pe ochi, baga niste comprese sterile inmuiate in ser fiziologic. (de la dermatolog citire)
mihaela, posesoarea buchetelului e fata ta? E asa de scumpa!
Aaaaa, si va anunt ca mi-am facut deja planurile de vacanta pentru la vara. Mergem cu copil cu tot in Turcia. Aferim!
mihaela_s spune:
dorulets, e adorable gepetutza .
Ah si Parisul e minunat, am avut si noi intentia sa venim in vacanta de vara o saptamana acolo'sha dar ne-am razgandit din cauza de bujet...ne-am reorientat spre Grecia. Dar ramane in stand-by...
lil' yep, Scarisoara fu duminica, a fost caldutz inca, 15-20 de grade...spre seara s-a mai racorit putin. Am stat doar o zi daca se pune ca am plecat la 10 dimineata si am ajuns inapoi la 2 noaptea .
Cu peripetii ca de obicei...am avut de facut un drum de 5 km dus-in urcare pe un drum de munte, care se vede in poze si inca 5 km inapoi...drumul spre pestera e de 10 km pe drum din acesta de munte(de la drumul principal) care e accesibil cu masina atat cat ti-e sau nu ti-e mila de ea...noi dupa 5 km am cedat si am lasat-o intr-o curba. Pe urmatorii 5 km erau presarate masini de toate categoriile, putini au fost( posesori de jeep-uri sau logane) care au ajuns motorizati pana sus. Accesul in pestera sa face pe niste scari metalice care pe masura ce coboara sunt alunecoase(in pestera sunt 0 grade) si eu am tinut-o si pe Silvia care era mai mult suspendata de mana mea...coboram cate o treapta cu grija sa nu alunec si m-am ales cu o febra musculara cum n-am avut din copilarie :)). Pestera e superba, merita efortul.
Marti am fost la balaceala la aquapark-ul din Ungaria unde ne-am facut veacul toata iarna si mi-am dres febra inotand. Eh, si gata zilele libere!
Carmen, fetita cu florile e Silvia, mersi! Diana- fata mea cea mare n-a fost cu noi, a sarbatorit cu tatal ei.
Brava pentru Turcia, unde anume mergeti?
va tzuk!
Mihaela si fetele mele
mara03 spune:
wow, sabina, ce ma bucur pentru gandacelu. eu am mai povestit cu ea pe mail dar in ultimul timp nu i-am mai scris. daca va vedeti, trimite-i salutarile mele. si pupici pentru ile, ioachim si maria mica.
carmen, hai la noi in ardeal. uite, eu te invit la bistrita, care nu-i departe de mures.
n-am mai intrat demult pe forum ca suntem foarte invaluiti. vrem sa ne facem casa in afara orasului, intr-un loc superb. o sa pun ceva poze cand am timp.
mai vin da' nu stiu cand.
Pegasis spune:
quote:Saru'mina de invitatie . Noi s'tem mai plimbareti asa..., cine stie poate ajungem din nou p'acolo.
Originally posted by mara03
carmen, hai la noi in ardeal. uite, eu te invit la bistrita, care nu-i departe de mures.
Mara, succes daca va ginditi sa va faceti casa! Inainte de a incepe n-ar fi rau sa citesti cele citeva sute de pagini in domeniu de pe forumul softpedia. Daca vei persevera si dupa aceasta lectura inseamna ca va puteti apuca linistiti -- stiti ce va asteapta...
Mihaela, Kusadasi.
lilanda spune:
Hehe...cre' ca de la libere ni se trage dor de duca, de vorbim de vacante.
Io azi catai o croaziera pentru Craciun-Anul Nou undeva in Indiile de Vest (Virginele de azi)...din pacate danejii n-au nimic organizat de aici in perioada aia, asa ca ne ramine varianta plecatului din State...insa biletele de avion is scumpeee doruletz, da-mi rogu-te neste siteuri de la voi de pe-acolo, ca la o adica luam si via Paris :-)
mara, succes cu planurile de casa....merita...io una, vorba pegasei, "cupil de balcon", n-as mai sta acum intr-un apartament...nici macar din ala cu vedere la mare!!
Va pupez, ma duc la treaba ca miine imi vin musafiri in roiuri
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
mihaela_s spune:
Carmen, frumos de tot Kusadasi, am fost acu' 4 ani...prima noastra iesire din tara si am fost incantati de plajele si marea lor. Poate mai ajungem odata si oadata inapoi acolo...
mara, multa multa rabdare, incredere si nervi de otel cu casa...e chiar o aventura, dar sunt sigura ca merita! Sa ai curte, gradina si iarba cand iesi din casa...mmmm ce incantare!
Io maine merg la lucru...deh, daca fuseram liberi luni, in 30 aprilie, maine recuperam...
V-am impupat!
Mihaela si fetele mele