"Cei mai iubiti dintre pamanteni " :) (5)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buli spune:

s-a hotarit: pe 19 mai

sabina, succes! si la multi ani lui gheo

carmen, felicitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Buna ziua si la Multi Ani
Auzirati ca se duse si Eltin??!!!...
Si cica probabil o sa se-ntimple si asta www.hotnews.ro/articol_70609-Guvernul-vrea-sa-modifice-legea-referendumului-prin-ordonanta-de-urgenta.htm" target="_blank"> asta ...uuuoooffff

Liris, sa va traiasca

...mere greuuuu forumu'...

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

quote:

Si cica probabil o sa se-ntimple si asta www.hotnews.ro/articol_70609-Guvernul-vrea-sa-modifice-legea-referendumului-prin-ordonanta-de-urgenta.htm" target="_blank"> asta ...uuuoooffff

acuma chiar parca e de iesit in strada
numa asa, de prinzip
de-acu ar trebui sa le sune clopotelul chiar si alora care nu-l agreeaza pe base

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

mai,ce pui frumos de liris!!Ce maricel s-a facut!!Inca un pui de "scandinav" cu care sa ne mindrim in poienita,mai bine zis primul cu acte in regula aici in poiana:))
Uof...
Am tot citit(ca doar altceva nu pot face:) si urmarit ce se intimpla in Romania,si ma apuca groaza cind ma gindesc ca iar se alege praful!
Oricum ,pe mine contati,ca ma duc sa votez,cu pasaport expirat,da tot ma duc!

Asa...
La nunta fu cam asta:
Una la mina:io cu dacu(pe Bubu am lasat-o acasa din motive de securitate:) am facut-o boacana rau de tot!Pe linga faptul ca am ratat momentul cind a cazut suedeza in genunchi sa-l ceara de barbat(pentru ca am intirziat,evident),am mai dat buzna in sala de ceremonii,unde toata lumea statea frumos la masa si asculta povestea aia cu "De buna voie si nesilit de nimeni,iei in casatorie....",adica fix in mijlocul ceremoniei,care la suedezi dureaza cam 30 de secunde.Puneti la socoteala ca vreo 15 secunde le-am facut io varza cu dacu la aterizarea noastra de prostovani,moment in care toti mesenii si-au intors privirile de la miri la mosafirii disperati!Eu am intepenit de rusine,nu stiam sa mai fac in pas,sa ma intorc,sa ies,sa ma asez la masa????Bine ca am stat naibii locului,ca le mai "furam" vreo 5 secunde cu ameteala mea:))
Doi la mina:nunta a fost reusita,adica a zis croatu DA:)
Trei la mina:s-au imbetat suedezii ca la carte!In top e o dragutza de batrinica de vreo saptej de ani,care statea linga masa noastra,si care din 5 in 5 minute desfacea capacu la o sticla de Grant's.Pina la urma a rezolvat-o singurica singurica!Si nici macar nu a cazut p'acolo,singura chestie pe care a "comis-o",a fost ca in mijlocul unei cuvintari la microfon,a unui nuntas ff sobru,madam "Grant's" a inceput sa cinte brusc,foarte tare,o veselie de cintecel,care se potrivea ca nuca in perete cu discursul nuntasului,care era foarte nostalgic si sensibil!:))Muahahahhaha,ca ma umfla risu cind imi aduc aminte!!!
P.S.-lilule,ma jur ca asa a fost:))
Altfel,vaz ca e nebunie si la francezi,ia si dorule,cu cine votezi?
Revin

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Rayuela
In top e o dragutza de batrinica de vreo saptej de ani,care statea linga masa noastra,si care din 5 in 5 minute desfacea capacu la o sticla de Grant's.Pina la urma a rezolvat-o singurica singurica!Si nici macar nu a cazut p'acolo

Puhahaha, pai le-a-batut mamaia pe irlandeze (irlandezele de care vorbesc sint doo verisoare care, la ziua lu' Rayu, ne dadura fog...se invrednicira fetele cu doo sticle de vin, doo de votca si una juma' de Grant iar, la ora 4 trecute fix, plecara pe picioarele lor, la ele-acasa ...asta bine, in Suedia )

quote:
Altfel,vaz ca e nebunie si la francezi,ia si dorule,cu cine votezi?

doru...sper ca nu intrasi cu Gepetta la cabina, ca vazui pe cine puse mina!!!

Sabina, incalzisi maestrii???
Mai viu si io mai ales daca m-ajutati sa gasesc echivalentul romanesc al lui introjection ?!!!

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

quote:
Originally posted by lilanda

Mai viu si io mai ales daca m-ajutati sa gasesc echivalentul romanesc al lui introjection ?!!!

introspectie?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Adela99
introspectie?

hmmm..nuu..."introspectia" e opusul "extrospectiei". Introjection ar fi opusul "proiectiei"...da' cum sa-i zic "introiectie"???

uups...asa se cheama ...il gasii in DEX!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Pegasule si inca muuuulti de 14 ani de acum inainte, macar la fel de buni ca astia primii!!!!

Sabinuts, cum fu? Sa bem asadar!!!! gheorghitilor!!

liris iubitorului de carte, chiar daca la gust deocamdata .

mara, wow ce faza v-a facut mamica acelui copilas...saracutul Tudor, acum e suparat pe tine...eu astept poze...

dorulets, cu cine votezi la turul 2? Chiar ar fi ceva sa fie prima duamna o romanca de etnie rroma, nu? Dar nici o presedinta femeie nu e chiar de aruncat, la capitolul premiere...

Despre politica noastra nu poci sa zic decat SHIT! Cred ca Basescu a deranjat prea multa lume acolo sus...

Noi am fost ieri la zoo la Nyiregyihaza, in Ungaria, copii au hranit girafe si capre, canguri si caluti, iepurasi si pisici...eu am fost evident cu aparatul la ochi. Mai vin si cu poze!

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

quote:
Originally posted by lilanda

hmmm..nuu..."introspectia" e opusul "extrospectiei". Introjection ar fi opusul "proiectiei"...da' cum sa-i zic "introiectie"???

vazusi? cu logica ajungi departe :-)

Sabinel, sa ne traiasca baietii! chiar ai de gand sa-l botezi Gheorghe?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

hehehee, fu bine la concert, multam de pumni stransi si ganduri bune!
ma felicita chiar si nenea Octavian lazar Cosma, presedintele Uniunii:)

Adeluccci, pai cam da:)
adica sotul meu vrea neaparat asa, ca zice ca e nume f f barbatesc si s-a saturat de fineturi )pe el il cheama Simeon, pe fratele Sofiei Emanuel....)

la multi ani baietului!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput