praline belgiene (paishpe)
Raspunsuri - Pagina 30
miri_mik spune:
trandafirash... ideea e nu sa te speriem ci sa te impingem putin sa fii realista. mai bine te astepti la dreaci verzi pe pereti decat sa pictezi "la vie en belge" in roz si s-ajungi s-o apreciezi ca fiind gri.
mathilda si nora, va fi diferenta de 11 luni, probabil, daca toate merg bine. deocamdata stau bine cu capul:) bruno merge la gradi-tanti de la 6 luni, deci... adaptarea nu maia re secrete pt noi.
a, si inca ceva: sotii pe care i-am cunoscut pe net sunt exceptii. a nus e uita, ca pana sa-l gasim pe cel bun, am trait cam toate deceptii, tot pe net. de aia ne permitem sa spunem una alta. si nu am avut vreuna si copil la vremea respectiva. de aia, gandit de doua ori e cel putin o data prevenit.
pusici gagici!
miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png
prettysunshine spune:
Morgane,in cazul meu se pare ca vor fi chiar doua soacre,nu una,si mama lui si mama vitrega (care e din Republica Moldova),se pare ca e apropiat de amandoua,nu stiu ce voi face.Sunt asa rele soacrele pe acolo?Mai rele ca la noi?
Nu-mi inchipui in roz viata in Belgia,mai ales ca nu-mi prea convine sa nu fiu pe picioarele mele,nu are o situatie materiala stralucita sau cine stie ce alte avantaje care m-ar putea incanta,nici n-am sperante grozave legate de aceasta intalnire,am zis doar sa ne intalnim ca poate dau cu piciorul unei sanse,o fi un om bun si eu il las sa treaca pe langa mine.
Si a-propos de vacanta,va rog spuneti-mi cam ce e de vazut in Belgia,ca ma tot intreaba unde vreau sa merg si ce vreau sa vad.
Poze
One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.
ardeiash spune:
quote:
Originally posted by rosa sinensis
ardeiash,inca nu m-a cerut de nevasta,am vorbit de casatorie in principiu,cum sa-i fi zis da,daca nici nu l-am vazut?
pai .. atunci de ce te temi? e o vizita oarecare si gata....
sorry eu asa intelesesem.. ca nu e cale de-ntoarcere! si ca ai luat deja decizia.. tocmai de-aceea te-am si intrebat...
daca vrei sa vezi ceva frumos... poti veni la bruxelles.. mai poti merge la dinant .. la brugges.... la antwerpen... toate-s frumoase... am uitat ceva fete?
gasesti linkuri pe prima noastra pagina
fete am incheiat capitolashul si am deschis unul nou!!!
s-auzim numai de bine! si