praline belgiene (paishpe)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ror spune:

Draga Rose,

Ideea nu a fost sa te speriem, ci doar sa fii precauta, atata tot.
Belgienii, in cea mai mare parte, sunt de treaba. Diferiti, dar de treaba.
Sa-ti activezi roaming-ul la gsm. Ptr orice eventualitate, poti oricand apela la noi. Mult succes si nu te stresa degeaba

Ror

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Iar eu stau la 20 de minute de dendermonde, in caz de ceva ma suni si vin la recuperare, da-mi pe pm adresa de meseenger sau direct pe pm nr de telefon;
Si io mi-s maritata cu belgian da necunoscut pe net ci in flash in Bucuresti si, desi eu il cunscusem si stiam la cine ma duc, in dimineatza primei placari sper belgia, eu stateam cu valizele in vatza usii si tata statea cu spatele la usa blocand-o si spunand ca pana nu-l cunoaste el personal pe 'individ'eu nu plec nicaieri. Ma rog, eu plangeam pe 3 voci, fratii mei de mare ajutor mie, ii cantau in struna lui tata, noroc cu mama, acest doctor phil al familiei noastrea care, printr-un formidabil monolog l-a adus pe tata la ganduri mai bune si pe mine la aeroport
de cat timp spuneai ca va cunoasteti? Si cand spuneai ca vii?
pupici la pralinele mele
zmuahhh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

fete : un grand bisou.. mare de tot de la mine pentru toate: nici nu o cunoasteti pe floricica asta speriata si o ajutati asa de la distanta.... ,, telefoane.. recuperari.. sfaturi.... situatii similare.... brava!

rosa: sa inteleg ca tu ai zis deja da?

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Bonjourica pralinute, ce mai faceti?

Am intrat doar un pic sa va salut ca nu ma potrivesc in "tiparul" ultimelor discutii, sunt maritata cu romanas 100% iar pe vremea noastra Internetul era pe la inceputuri.

Da' pentru ca suntem mai cu mot si suntem si belgieni, vin sa va intreb ceva ce ma preocupa in ultimul timp: eu cu cine votez? si cum? Ma refer, fireste, la alegerile generale din Belgia din iunie.

Fix ca cetateanul turmentat sunt, e prima oara cand o sa votez ca cetatean belgian si ma gandeam ca-mi povestiti voi cum. Stiu ca pot vota mai multi candidati, dar cati? Fiind alegeri generale, sunt si liste generale? Sau sunt liste zonale?

Radeti deja de mine?

Noracu Andrei (20aprilie'99) si Victor (12iulie'01)

Mergi la inceput

nora: cred ca numai ror poate sa te ajute....

ia priviti:http://www.trilulilu.ro/avocat_ionescu/6e566354c4bd51
si in romania: http://www.fantanamuzicala.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

oanademunck,ne cunoastem de 5 luni,iar in Belgia ajung pe 17 iunie.La mine e pe dos,parintii mei nu-s asa speriati ca prietenele mele,care imi tot zic sa nu ma mai duc.Chiar ma mira reactia alor mei,de obicei faceau ca tatal tau
ardeiash,la ce sa zic da?

Poze

One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.

Mergi la inceput

te-a intrebat daca te mariti cu el si tu i-ai zis deja da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Cum am putut sa uit, Miri_mik, felicitari pentru sarcina!!! Sa-ti dea Dumnezeu un bebe sanatos si o sarcina usoara.

Ce diferenta o sa fie intre copii? Mica, nu?
Daca ai nevoie de sfaturi despre cum sa nu-ti iei campii, intreaba-ma!

Noracu Andrei (20aprilie'99) si Victor (12iulie'01)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

ardeiash,inca nu m-a cerut de nevasta,am vorbit de casatorie in principiu,cum sa-i fi zis da,daca nici nu l-am vazut?

Poze

One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Rosa, draga mea, vii vezi, te documentezi si iei o hotarare. Ai grija insa ca Belgia vazuta in vacanta e total diferita de Belgia in care traiesti, muncesti ... Apoi schimbati planul de bataie pe teren propriu. Nu te speria ca nu e dracu' asa de negru.
Nu mi-am cunoscut sotul prin internet, ca pe vremea aia nu se inventase, dar e belgian get-beget si se comporta ca unul atare: face mancare, curatenie, dar merge si la antrenament cu baietii, ca de ...
Vezi cu soacrele, ca vad ca nu te-a avertizat nimeni. Mamaaa! Da' de asta nu scapi, oricāt ai colinda continentele.
Carmiata, cu mare placere. Sambata ar merge pt mine, chiar va astept cu drag. Ai nr meu de mobil, nu? Trimite un buzdugan, un porumbel, ceva īnainte, da?
Pupici la toata cutia,

Mergi la inceput