praline belgiene (paishpe)
Raspunsuri - Pagina 19
ardeiash spune:
miri: cand mai scrii mesaje d-astea : afiseaza si tu la inceput: atentie!
mesaj cu scrabosi!sau
mesaj care produce innecarea!
ceva de genul asta.. ca io cand am vazut pagina plina ... m-am dus direct la bucatarie ... mi-am umplut o farfurie... si citeam mancand....
na.. spune si tu.. ! a fost prea tarziu!!!
rezultatul : cred ca-s mai scarbita ca tine!!
ps: maine o sa fiu mai precauta la .... foiletonul din bus !!
s-auzim numai de bine! si
ardeiash spune:
aaa,, era sa uit!
sambata e ziua mamelor!! la multi ani mame!
ce generoasa e oana! cate amintiri dragi ne-a readus in memorie! nu pot sa nu-mi aduc aminte.. . caci s-a intors si barbate-miu din romania si mi-a adus si el ceva ... in generozitatea lui: o gripa.... pur romaneasca ce m-a tintuit la pat pana la ora 14...of.. iar a rams in urma ceasul! mi-am zis ... m-am apucat sa-i schimb bateriile.... insa toate ceasurile aratau la fel.. nu-mi amintesc sa se mai fi intamplat sa dorm atata fara sa stiu de mine .. de demult. de de mult.. iar vocea mea e pierduta ..... sau pe cale de disparitie.. nu mai stiu .. ma dor ochii -n cap... pleopele-m sunt grele... ma doare gatul ingozitor si simt cum amigdalele vor sa-si ia zborul de unde -s bine intepenite.. . acum observ ca e un efort sa va scriu.. caci deja am transpirat... simt ca nu e aerisit ... si nu mai am aer... tocmai acum s-a pus de ploaie ca sa nu pot iesi putin cu capul in soare....
m-apuc sa caut un cutia cu medicamente de la romanik... mama ce de-a mai expirate.. au trecut deja 2 ani de cand sunt aici... deci tre sa le arunc!
tineti-mi pumnii sa ma fac bine la concertul de joi /// si la serbarea mamelor de la scoala lui fiu,meu! pe care le astept cu-nfrigurare!
of... ce-as mai trage o gura de bere rece... pana acum n-am mai avut "necesitati" dintr-astea.. ce/o fi cu mine?!
nina: sorry: n-am avut timp de avertismente...
Bepii spune:
Feteleeeee, gata am pus pozele de la karaoke pe webshots !!!
Miri mi le-a trimis pe mesenger, le-am mai lucrat un pic in special pe aia unde aveam o burta de zile mari si am transformat-o in fotografie "bust", le-am luminat pt ca acolo era destul de intuneric pt poze si cred ca pana la urma a iesit ceva frumos. Nu prea am fost inspirata la titluri, dar nu va suparati, da?
Ardeiash, iti doresc insanatosire grabnica. Vezi ingrijeste-te, oblojeste-te si sa te pui pe picioare pt ziua mamei si desigur pt concert.
Carmen, ce coincidenta! si eu am avut azi programare la cosmeticiana si m-am rasfatat cu masaje si masti.
Oana, tu nu mai zici nimic? Hai mai povesteste-ne ceva ca tare imi mai place.
Va pup si va doresc toate cele bune.
ogezlaan spune:
Miri ,am pus povestirea aceea pe rombel si se pare ca a fost destul de citita intr-o singura zi.
Daca mai ai inspiratie da-mi de stire :-)
Pupici tuturor.
ardeiash spune:
io am fost nr 78... bravo miri! am recitit si m-am gandit: uite .. chestia cu capacul de la weceu e generala!
valentin: io cred ca merge-n continuarea foiletonului si treaba cu belgianul ala din autobuz.... e draguta... numa ppune un averstisment ianinte!
ninaM spune:
Neata fetele....si neata Valentin!
Merit sa fiu trasa de urechi ca nu am mai intrat cam de multisor p-aici...
Am fost intr-o pasa mai nashpa ...stiti voi cum e cind nu-ti convine nimic si nu-ti intra in gratii nimeni...am avut ceva pitici pe creier,dar azi e mai bine.Ieri m-am tuns ,m-am vopsit(suvitat),m-am aranjat si mi s-a mai ridicat putin moralul,ca eram cam plouata...
Ardeiash,sanatate si cind te faci bine da de stire...
Nora,sanatate multa mamei si curaj iti doresc...ai sa vezi,totul va fi bine,speranta moare ultima...
Fete va doresc o sapt frumoasa si promit ca intru mai des p-aici...acum fug sa vad pozicileee....
Va pup pe toate!
ardeiash spune:
fete am vazut pozele: Dumnezeule : trebuie s slabesc! m-am ingrozit: sunt imensa! sunt asa de mare.. ca-mi straluceste fata si-mi iese buricul! uah
scumpi: tu de ce ai ochii mereu rosii?
miri: e tare poza aia cu sampania indreptata spre tine.... in prim plan.. iar sarutul de eschimos e de-a dreptul induiosator!
jan si lucica: parca sunteti 2 porumbei cool!
taniuca: super ca de obicei!
nina: fata tu ai iesit in toate pozele.. zambesti sau urli ... ce misto!
am uitat pe cineva?
chiar ca ne-am destrabalat.. nush cine vroia dovada.. da se vede ca ne-a fost bine de tot inseara aia!
oana si ror si ana? ce mai faceti fetelor?
anamana123 spune:
dupa ce am scris un mesaj ffff lung, mi-am dat seama ca nu sunt logata si nu s-a salvat! reincep!
ziceam ca intre culcat bebe, facut mancare, curatenie, calcat reusesc sa mai citesc ce faceti voi. ieri n-am reusit sa ajung la scoala.
multumesc pt oferta, ardeiash, dar din pacate am scoala de la 6 la 9 seara. tu mergi la biserica duminica ? io as vrea s-o impartasesc pe maria dar nu stiu sigur la ce ora se impartasesc copiii. daca stii cumva, zi-mi si mie!
nora, imi pare tare rau si-mi imaginez prin ce treci. incearca sa fii tare si cu credinta in dumnezeu!
ninutzo, asa slaba si frumoasa si cu stari naspa!! bataie!
carmen, te-am visat azi-noapte. cantai la chitara, vorbeai greaca si io te cautam la un hotel unde erai cazata nu-sh pt ce. cand ai timp ia-o si pe scumpi si haideti pe la mine!
bepii, o sa pun iar pozele cand oi avea ragaz; de data asta bine, sper.
vazui si io pozili si tare ma suparai ca va distrarati fara mine!
pupam mult toate fetili
ana, mama Mariucai
miri_mik spune:
oooooooooops, valentine, multumim de publicare. e interesant sa vaz cum arata cuvintele mele prin alte parti. da... ai o bulinuta neagra... cand scriu aici, e asa, la inspiratie, pe loc, fara sa mai stau sa slefuiesc sa caut sa dreg forme... daca apare ceva in alta parte... poate ca ar mai trebui aranjate majuscule si greseli de typing. ce vrei, pe langa ca sunt tsafnos, mai am si pretentii:) si daca vrei sa mai publici... am o carte deja:) si altele care se scriu in cap:))))
bepii... n-ai nici o burta. asa stateai atunci in poza si-a butut blitsul gresit!
pikantsel, nu esti grasa, nu esti imensa. termina cu prostiile sau ia un medicament sate simti mai bine si sa vezi lumea cum trebuie.
nina... va sa zica... acu nu te mai recunoastem daca te vedem?
nora, am vazut mesajul tau, l-am citit si ti-am urat in gand curaj. cel putin ti se lasa timp sa te obisnuiesti cu realitatea si sa idnrepti ceva acolo unde sufletul iti spune ca ai gresit.
oana.... munci eh? de aia taci ca animalutul antologic?
carmencita noastra e mai des acu online decat cand am vazut-o io intr-un an de zile. pare-se ca-i e bine la romania, mai are timp sa se rasfete, dar o cam doare dorul de noi:))
morgane, io tot astept telefonul ala de ieri. da numa nu-l primesc. o fi uitat aia de mine.
maaaaaaaaaaaaaaaadi! sa-ti fie cumva la nas ca nu-ti faci timp sa scrii doua vorbe. cat sa stim ca esti bine si ca nu mai umbli prin spitale! pusi pusi la bulinutsa cel viteaz:)
restul gashtii: rushinicaaaaaaaaaaaaaaaaaa! de c enu mai dati pe aici.
pusici
miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png
oanademunck spune:
Stati mei mamica asa sa-mi revin ca inca-s in recuperare, ma duc chiauna la job, trag de mine pana la 10 seara dupa care-mi inec amarul cu bere si tigare in cafenelele din ternat,ca acum asa ne salutam la serviciu in loc de nopate buna dupa 10 seara se spune 'De baaarrr is naar daar!:) ocharme ala miku care sta acasa si urmareste constiincios peking expres si alti pekinzei din astia.Acu nu ma pot intinde prea mult ca peste o ora tre sa aterizez iar la martenii aia mici si hyperactivi (iar am nimerit bine, am un puradel din asta de vreo 13 ani in gup care ne mananca de vii, aseara toata nopatea asta auzeam in urechi:maar juffvrouw waarom dat en waarom dit...jeezzzzz)Da na, inca 6 saptamni, vine vacantza, si ma cocotz iar pe Teatru National ca vorba aia o conversatie ca lumea si un Ursus rece doar in laptarie sau la Motoare gasesti:)
Va pupic acu take care
zmuahhhhh