praline belgiene (paishpe)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

Salutare fete dragi,

Gata, azi am scapat de ultimul test, sapt. viitoare am ultima lectie si pe 6 iunie am examen de proba in Antwerpen. Si am zis sa intru p-aci daca vreau sa mai am urechile intregi .
Nora imi pare rau sa aud vestea despre mama ta, multa sanatate si putere sufleteasca va doresc.
Oana bine ai revenit! Frumos povestit despre Romania, frumoase poze, mi s-a facut un dor enorm numai citindu-te. Si nu mai zic de Laptarie si Motoare, ce amintiri ehe!
Carmen am facut bine mah la test cu toate ca am fost stresata ca aveam impresia ca nu intra nimic, ni le-a corectat profa azi, 17,5 din 20 puncte. Tu ce mai faci? Ai gasit vreo oferta cu autocarul?
Ardeiash cum te mai simti? Ti-a trecut raceala? Ma intrebai de ce ies mereu cu ochii rosii. Pai eu stiu? Eu zic ca mi-am gasit stramosii si acestia sunt pe undeva prin Transilvania, asa ca pas op, va musc...
Multumim Miri si Tania pt. poze, f. frumoase ca intotdeauna de altfel . O sa incerc sa colorez ochii rosii
Haideti ca va las acu tre sa ma apuc de curatenie, bleah

Muuulti pupici si numai bine!

"Desi noi calatorim prin lume pentru a gasi frumosul, trebuie sa-l purtam in noi insine sau nu il vom gasi niciodata."
Ralph Waldo Emerson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

Luci la tine is pozele cu Nina si cu mine in care aratam ce minunate si pline de gratie in ale baletului suntem?

"Desi noi calatorim prin lume pentru a gasi frumosul, trebuie sa-l purtam in noi insine sau nu il vom gasi niciodata."
Ralph Waldo Emerson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

scumpi.. sper ca vei fi tare si praftica!!!

oana: care poze? vreau si io!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Mei, v-am gasit abia pe pagina doi. Pai se poate.
Gata, am pus pozele alea cu cāte un comentariu amarāt pe un alt loc decāt cel care trebuie ... dar le-am pus si sunt happy.

Scumpisor drag, poza cu Nina n-a iesit, ca va zbateati tare si se vad numai patratele. Data aviatoare trebuie sa pozati din nou. Felicitari pt rezultatele de la test!!! Ik ben trots op jou!

Despe, sa-ti treaca raceala repede si sa zburzi iar prin cea capitala cu fiets cu tot.

Miri, las' ca suna ei, ca daca nu, le vine roaga. Hoe gaat het nog op het werk? Vad ca esti celebra pe meleaguri de pealine belgiene, asa cum ti-am citit si in globul de cristal. Ce-i al tau, i-al tau. Ai talent, parol pe onoarea mea. Si nu corecta si slefui nimic, ca ii ia din genuinitate.

Carmita, eu si uitasem ca esti in tara ... Cum e acolo? soare frumos? Ca aici ne ploaie de nu mai stim de noi. Multi pupici lui mami si florilor dumneaei.

Ana, sa creasca mare puiutul si sa te lase sa dormi seara si peste zi. Data aviatoare sa te vedem la karaoke, 'nteles?

Ogezlaan, deci ai observat cu ochiul liber ce-i poate pielea lui Mirik ... da' sa stii ca copy-right-ul e al nostru.

Oanatje, te-ai dezmeticit? Acusi vine vacanta si uitam de necazurile de la munci.

Tanita, multumim pt contul din yahoo unde poate tot omul (bun) sa puna o poza, atunci cand il ajuta si ustensilele din dotare.

Nina-san, esti omniprezenta in pozele de serviciu, cu tricoul tau portocaliu ... mai sa cred ca esti olandezza.

Fete, in Ath este un restaurant romānesc, nu-l calcam si noi odata? Facem o rezervare pt vreo douajde persoane ...

Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Nora, īmi pare nespus de rau sa aud prin ce treci. Suntem alaturi de tine si iti oferim un umar de cate ori ai nevoie. Curaj si sa va ajute providenta sa fie numai bine.
Viata nu ne ofera mereu ce meritam, iar cateodata ne anuta ca trebuie s-o traim calitativ, intensiv si pe deplin.
Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Va multumesc tuturor pentru gandurile bune.

Incerc sa fiu pozitiva, puternica, sa ma rog. Dar e asa de trist...Am citit poate prea multe despre boala asta pacatoasa, am vorbit poate prea mult cu neurochirugii, brusc am fost obligata sa fiu realista...Intr-un fel ma simt vinovata ca nu reusesc sa am mai multe sperante... Si sunt asa de obosita...

Incerc sa ma adun. Duminica il serbam pe Andrei, a invitat o gramada de prieteni, o sa fie o nebunie in casa si Andruska o sa fie cel mai fericit baietel. Nu conteaza ca a trecut aproape o luna de la ziua lui, el a asteptat-o pe mami a lui sa se intoarca din tara sa-i faca mare-mare petrecere.

Va pup, mai vorbim. Andrei mi-a comandat tort de ciocolata. AVeti vreo reteta buna?

Noracu Andrei (20aprilie'99) si Victor (12iulie'01)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadyG spune:

Dragele mele,

Sa stiti ca ,desi n-am scris de tare multa vreme, m-am gandit la voi si mi-e dor sa ne vedem, sper ca de la urmatoarea partida de karaoke sa nu mai lipsesc.
Va multumesc si voua ,celor care v-ati gandit la mine!

Sper din tot sufletul ca jumatatea cealalta a sarcinii mele sa fie mai usoara, pt ca pana acum am avut destule probleme, m-am plictisit efectiv sa imi fie rau , sa ma vait si sa sperii lumea din jur.
Saptamana trecuta am avut ocazia sa ma cazez pentru prima oara la un spital in Belgia, prilej cu care am vazut ce inseamna sa fii pacient aici, asa ca nu o sa mai mormai si nu o sa mai blagoslovesc niciodata cand e vorba de facturi la asigurarile de sanatate, ca isi merita toti banii. In primele ore pe la spital ,aveam senzatia ca trebuie sa fac ceva, sa il trimit pe George sa le cumpere ceva, o atentie, sau sa le bag ceva in buzunar, of ,of, Romania mea si reminiscentele de rigoare... Dup-aia m-am relaxat si mi-am dat seama cat de penibil gandesc,imi venea sa si rad la un moment dat, ar fi trebuit sa am vreo cateva mii de euro la mine, pt ca am avut vreo 25 de oameni in jurul meu de duminica noaptea pana luni dupa-masa, deci daca ar fi trebui sa dau la toti, tin-te tata!

Ma rog,macar am terminat cu romanismele la categoria spital, dar ma gandesc ca experientele din tara cu medici si asistente lasa traume

Ana, sper ca nu esti suparata pe mine,n-am mai reusit sa te sun, insa in week-end sper sa va vizitam.Pupici Mariucai, abia astept sa o vad!

Nora, am citit cu multa tristete ceea ce ai povestit despre mamica ta, as vrea sa iti trimit pe mail niste retete si tratamente naturiste, poate ai timp sa le citesti, eu cred ca in momentul asta tratamentul alopat trebuie ajutat cu naturiste si cu regim ,si e imposibil sa nu dea rezultate.Daca vrei trimite-mi pe PM nr tau de telefon sau adresa de mail , sa iti trimit ca attachement niste dosare .Te imbratisez si iti doresc din suflet putere ,iar mamei tale sa-i dea Dumnezeu vindecare cat mai grabnica!

Despre mine , dealtfel, ce sa va mai zic...mi-s in depresie prenatala,daca o exista si asta,cred ca nu ma mai vindeca de data asta decat 2 saptamani cu ai mei, in Rom.Carmita, ce mi-as dori sa fiu cu tine,fata!

Mirikuta, vorbim la telefon .

Va pup pe toate si pe fiecare in parte si aveti grija de voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Mady merci frumos. Da, ma intereseaza astfel de retete, iti trimit pe PM, mail-ul meu.

Te pup.

Noracu Andrei (20aprilie'99) si Victor (12iulie'01)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ogezlaan spune:

quote:
Originally posted by miri_mik

oooooooooops, valentine, multumim de publicare. e interesant sa vaz cum arata cuvintele mele prin alte parti. da... ai o bulinuta neagra... cand scriu aici, e asa, la inspiratie, pe loc, fara sa mai stau sa slefuiesc sa caut sa dreg forme... daca apare ceva in alta parte... poate ca ar mai trebui aranjate majuscule si greseli de typing. ce vrei, pe langa ca sunt tsafnos, mai am si pretentii:) si daca vrei sa mai publici... am o carte deja:) si altele care se scriu in cap:))))
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png

am facut si eu ce am putut,macar in ce priveste introducerea unor majuscule insa la cat eram de obosit muream de nerabdare sa ajung in pat:-)

daca ai chef sa-ti mai pui comentariile pe rombel te rog sa ma anunti,eventual pe privat ca la cat postati pe aici este foarte greu sa urmaresc totul.
ai deci verde sa dai frau imaginatiei :-)

Nora iti tin pumnii !

pupici tuturor

ps. ardeiash sa ne spui cum a fost la concert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Salutare la toata lumea,
Mady, ma bucur ca am auzit vesti de la tine. Si mie imi este dor de tine si dupa ce se indreapta vremea si vine si Carmen din tara poate ne vedem. Deja am vorbit si cu Miri care a subscris cu bucurie. O sa vina si cu Bruno sa-l vedem si pe el ca tare mult a mai trecut de cand nu l-am mai vazut. Sper ca intre timp problemele tale vor trece si o sa putem sa ne bucuram de intalnire.
Morgane, eu deja i-am spus lui Swa de Ath si ca de obicei el e de acord. E o idee excelenta sa mergem la un restaurant romanesc dar singura problema e ca-i cam departe si nu stiu daca ceilalti vor sa faca acest efort. De la noi sunt cam 100 km, poate mai mult dar pt noi nu-i problema. De la Brussel catre Ath e cam aceeasi distanta Brussel-Charleroi. Dar Ath e in directia sud-vest catre Tournai.
Astept parerea voastra.
Scumpi, felicitari pt reusita la examen. Tine-o tot asa si cand vei avea diploma in mana astept sa-ti devin clienta dar sa nu ma lasi sa astept prea mult la rand.
Ardeiash, cum te mai simti, ti-ai mai revenit din gripa "made in romania"? Cum a fost la concert?
Nina, abia astept sa-ti vad noul look.
Dragilor, am si eu o problemuta: prietena mea cea mai buna din tara s-a saturat de dacia lor si vor sa-si cumpere masina straina second hand. Si m-a rugat pe mine sa-i dau detalii cu caracteristici tehnice, preturi si alte chestii care pe mine ma depasesc. Eu l-as trimite site-uri de aici ca-s destule dar sunt in flamanda si franceza iar ei nu cunosc. Poate stiti voi site-uri sau garaje cu masini de vanzare dar in engleza. N-ar fi totusi mai bine daca ar cumpara din tara, avand in vedere ca mai e si vama care nu mai stiu cat costa? Am auzit ca in Germania sunt mai ieftine, ce stiti? Poate va intrebati sotii ca ei se pricep mai bine la de-astea. Uite ca m-am ales si eu acu cu o grija dar as vrea s-o ajut ca de-aia a apelat fata la mine.
Mah da' ce vreme e p-afara! acu ploua cu galeata, acu e soare, acu bate vantu sa te doboare....
Hai ca ma retrag ca am scris destul avand in vedere ca initial scrisesem un roman intreg si dupa ce am trimis mesajul am constatat ca nu eram logata. Imi venea sa urlu. Acu am fost mai scurta si sper sa plece mesajul.
Va pup si va doresc tot binele din lume.

Mergi la inceput