program de vara copii de scoala

program de vara copii de scoala | Autor: Elag

Link direct la acest mesaj

Dragelor,
In aceasta vara fetita mea de 8 ani va merge la bunici cam o luna (cred ca prin iunie-iulie)...Asta inseamna ca in august ar trebui sa gasesc pe cineva care sa stea cu ea (cat timp sunt la servici). Nu as vrea sa angajez pe cineva....
Cunoasteti vreun club/after school/gradinita sau altceva care sa se ocupe de copii trecuti de clasa I?

Mersi,
Ela

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

Fetita mea cea mare, Maria, este la o gradi privata in Giulesti si acolo au si after school..daca te intereseaza, iti pot da multe detalii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deea111 spune:

Buna!
Si eu stiu un after-school cu o oferta draguta. Baiatul unor prieteni a fost acolo vara trecuta. Stiu ca parintii erau foarte multumiti.Facea innot, tenis,iesiri in parc ,vizite la muzeuri. Pustiul era incantat.
Acesta este site-ul lor http://www.media-garden.ro/.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elag spune:

Ca sa fiu mai clara, eu as avea nevoie sa o duc "undeva" pe fetita mea de 8 ani si sa se ocupe de ea de dimineata pana pe la 6 cand ma intorc de la servici. si asta in august!

Mersi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alias spune:

www.arc-en-ciel.ro
Baiatul meu ( ~ 7 ani) este la gradinita acolo .
Vara au deschisa gradinita si primesc copii din alte scoli/gradinite.
De la 8 dim la 6 seara.

O primavara fumoasa tuturor!

Alias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deea111 spune:

Da, am inteles.Am vorbit cu prietena mea si mi-a spus ca vara au program de vara de la 8 la 18:30. Iti spuneam ca nu ii tin undeva inchisi de dimineata pana seara ci ca au in fiecare zi alte activitati: tenis, innot, dansuri, iesiri in parc si la muzeuri . Masa o servesc acolo.
Sper ca ti-am putut fi de folos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elag spune:

Grozav! Multumesc mult pentru idei! M-am mai linistit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cortez spune:

Si pe mine ma intereseaza aceasta problema. Baietelul meu este clasa I iar ideea cu after school mi se pare grozava...dar pentru arc-en-ciel eu nu am vazut nici un tarif. Puteti sa ma ajutati in acest sens? M-ai stiti si alte "centre" de genul asta si prin Drumul Taberei sau macar in sector 6?

Mii de multumiri,
Cortez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

Mda, ar fi interesant daca ar mai da cineva informatii si detalii despre locurile unde ne putem duce puiutii mai mari pe timpul verii.......

Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa
De la botezul Teodorei
Din parcul Tineretului, dar si cu altii

Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004

Mergi la inceput