Piticodromul de sept-oct 2005 (177)
Raspunsuri - Pagina 21
kid2003 spune:
Catush, si dr nostru ne-a incurajat cu laptele praf, a zis sa continuam sa ii dam cat putem de mult (chiar si pana la 3 ani), ca e mai plin de nutrienti necesari copilului, pe cand laptele de vaca e mai adaptat nevoilor unui vitzel
Daca hotaram sa trecem pe laptele de vaca, iar nu este o problema deoarece este destul de mare si isi ia vitaminele si din alte alimente Dar pentru linsitea mea psihica (si pentruca am o slabanoaga la usa) continui cu Nestle Junior (nu mai zic de lenea mea, noi nu bem lapte si mi-ar fi mai greu sa stau sa pazesc laptele sa nu se strice in frigi, si in deplasari cum as face?)
Catush, sa stii ca e o achizitie buna. Si lui Alex ii place painica si sunt mai linistita ca stiu ce pun eu in ea si ca nu are nimic de genul afanatori sau altele... 
Meme, zau ca nu stiu cand ai mai avea timp si pentru paine si altele...deja ai multe pe cap, cu doi copii, departe de matushici, bunici si alte persoane care ar putea sa te ajute.
Bravo tie!
Tonnia, imi dai curaj, daca dupa 3 luni e ok, imi mai dai sperante. Pupici flacailor tai dulci, e super ca Dinu incepe sa se preocupe mai mult de Sasha, or sa fie nedezlipiti peste inca un an!
Meme1 spune:
Catush, aici e la alegerea ta daca vrei sa il treci pe lapte de vaca de la 1 an in sus sau daca il tii in continuare pe lapte praf. Pe cutia de lapte praf scrie ca e ok pana la 2 ani, dar au aparut pe piata si formule de lapte pt copii pana la 3 ani. Cred ca depinde de fiecare, eu personal am zis ca il mai tin un pic pe Andrei pe lapte praf...
Pupici
Meme, mami de Andrei (01.10.2005) si AnaMaria (15.10.2006)
locca spune:
Buna ziua
Gabi, sper sa iti iasa bine analizele.
Am dus copilul la dr. si pe langa eruptia caninilor e si rosu in gat, de-aia a facut febra. Ultimele nopti au fost agitate rau, sper sa iasa repede si dintii astia, uf.
Antonia, ce dragut e Dinu! Sa ne mai povestesti de cei doi flacai ai tai.
Ruxandra cu
aka Matei (13 sep. 2005)
Antoanela23 spune:
Neata si de la noi,
Si Victor e inca pe lapte praf. Sa vedem ce zice pediatra la urmatoarea vizita.
Irina, mersi
, esti f draguta ca de obicei. Ma simt destul de amestecat dar important e ca mergem inainte. Pupici lui Vladut cel vorbaret.
Ioana, cand Victor e in baie tinem intotdeauna capacul lasat la wc ca sa nu bage mana in el, dar el l-a ridicat si a aruncat laveta inauntru, f repede, sotul nu a avut timp sa reactioneze.
De cand e frumos afara avem o noua problema, nu mai vrea sa stea in casa ci numai pe afara si in gradina, avem geamuri culisante care dau din sufragerie direct spre terasa. In fiecare seara se lasa cu urlete majore cand il bagam in casa si asta in jurul orei 9pm, cand deja se intuneca. Dimineata se duce direct la usa spre gradina si incepe sa macane "babal, babal", adica minge (la balle) si se enerveaza ca e geamul inchis.
Nu stiu ce vom face mai incolo cand va fi lumina afara pana la ora 10 seara.
Gabi, multa sanatate. Ai mai avut alarme false, o sa fie bine si acum, sunt sigura.
Pup toate fetele, o zi buna,
Anto
28 si
Victor (8 octombrie 2005)
Antoanela23 spune:
Antonia, e incurajator ce povestesti. E un dulce Dinu, frate mare si responsabil. Sa ne arati poze cand vei avea timp. Bafta la pregatirile pt botez.
Meme, tu esti singurica cu cei mici si jos palaria ca te descurci asa de bine, cand sa mai ai timp de artisticarii culinare? Trebuie neaparat sa te rasfeti un pic cand vor veni parintii.
Anto
28 si
Victor (8 octombrie 2005)
catush spune:
Kid , Meme - eu m-am speriat un pic pt ca mamele cu experienta din jurul meu tot vociferau cand auzeau ca ii dau inca lapte praf....
Oricum ca si compozitie,continut nu se compara cu cel uht...
Am da gand sa-i dau lapte praf pana se satura de el sau pana se marita daca e cazul
....
Imi convine de minune laptele praf mai ales ca Bria e fff plimbareata ....Problema mea ,totusi, ar fi alta...."cum scap de bibe"??????????
Catush &
Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos
Meme1 spune:
Anto, si noi avem aceeasi problema seara cand sa intram in casa...il mai momesc cu ceva bun de mancare, ca altfel nu-i chip sa intram cu el in casa...cred ca ai mei or sa stea toata ziua cu andrei afara, cand vor veni..macar de-ar tine vremea cu noi...
Si off topic, avem si noi lenjerie de pat identica....e luata din Ro, nu-i asa? Noi o avem cadou de la cuscrela....
Pupici
codruta_grg spune:
Va salut pe toate si toti 
Ma simt bine, se pare ca a fost totusi o enterocolita care a tinut 1 saptamana.
Codruta &
Petra Alexandra
asa crestem noi
Meme1 spune:
Catush, noi am scapat de biberon inainte ca Andrei sa implineasca un an. Am avut niste canite cu cioc de la fisher price care chipurile erau spillproof dar care isi pierdeau supapele si in consecinta curgea laptele din ele ca la robinet. Singurul lucru bun era ca putea sa bea din ele fara sa faca prea mare efort....si bea din ele cam jumatate din cantitatea de lapte, apoi ii dadeam ce ramanea in biberon. Treptat a inceput sa bea tot laptele din canita, iar cand a devenit independent si nu m-a mai lasat sa ii tin eu canita, i-am inlocuit-o cu una spillproof din care bea si acum...
Meme1 spune:
Codruta, bravo ca te simti bine!! Si sa nu mai fie probleme de acum inainte!!!
Pupici