Piticodromul de sept-oct 2005 (177)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Gabi, ma tot gandesc la tine si la cum o sa te descurci cu trei iezi....ca eu de cate ori imi inchipui cum ar fi cu mai mult de doi, ma ia tremuratul....am iesit o data afara cu ai mei si era si vecina cu al ei...si mi l-a lasat cateva minute....eram cu Ana in brate, cu Andrei de manuta si mai incercam sa il tin si pe Sean....taaaare dificil mi s-a parut. E adevarat insa ca si diferenta dintre Sean si Andrei e de numai cinci luni, probabil ca te descurci altfel cand unul dintre copilasi e mai maricel....
Radeam intr-o seara cu sotul ca in momentul de fata, daca Andrei plange, are cine sa il ia in brate, la fel si pe Ana...dar daca apare al treilea, cum facem????? Am ajuns la concluzia ca e musai ca unul din copii sa fie destul de mare ca sa stie sa manance singur, sa se spele singur si sa faca un milion de alte chestii singurel....

Pupici

Meme, mami de Andrei (01.10.2005) si AnaMaria (15.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Anto, asa e ,am mai avut alarme false de la acelasi dr , la toate cele 3 sarcini , asa ca sunt calita .

Codruta , multa sanatate in continuare .

off topic : fetelor tinet-ne pumnii sa avem azi putin noroc .E posibil sa fi gasit si cumparatori la apartament .Asta inseamna ca si amenajarile la casa se vor desfasura intr-un ritm mai alert .

GABI33+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic

Mergi la inceput

Gabi, gata, tinem pumnii!!! Sa mearga toate bine si asa cum va doriti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Meme , sincer nici eu nu imi pot imagina inca cum va fi cu 3 .

Norocul meu ca ne mutam la casa si imi va fi usor sa ii scot afara in curte .

GABI33+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic

Mergi la inceput

Cristina, ce-ai facut pana la urma cu biletele pt Disney? te-ai descurcat? Stiu ca m-am uitat si eu un pic la preturi, dar la momentul respectiv n-am reusit sa vad diferenta de pret intre franta si irlanda...cu romania nu mai tin minte daca am incercat sau nu...

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Meme, n-am luat biletele ptr Disney, imi iesise ca e mai ieftin sa le cumpar de pe Champs Elysee atunci cand ajungem.
Fac acum o verificare pe site-ul de la Disney, cum ar fi daca le-as cumpara din Irlanda.

Mie imi iesise mai ieftin daca le luam din Franta sau Belgia.

Multumesc frumos ca te-ai gandit la noi.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

salutari salutari

ne mai tinetii minte !!!!!!!!,noi sintem bine crestem am inceput sa vorbim si noi citeva cuvinte in rest sintem la chineza totala, dar de inteles intelege TOT (franceza-romana),numai noi nu prea intelegem toata chineza lui un smecher fara pereche,ne-am luptat si noi cu mucii din greu si cu o usoara raceala dar a trecut,in rest face numai nebuneli imi arunca linguri, lingurite,conserve,compoturile luisi tot ce prinde la gunoi,surubeaza desurubeazatot ce sint butoane si dopuri,arunca pe geamuri tot ce prinde si lista este lunga de nebuneli ,dar mai face si lucruri bune de papat papam tot asa de bine,este foarte dragastos vrea tot timul pupici si imbratisari deci si aici este lista lunga,dar gata fetelor acuma ne ^regatim sa mergem sa ne tundem ca nu se mai poate este asa de cald si transpira intr-un hal de hal deci azi la 14.30 avem rdv pt tuns ,cind o sa vin o sa va pun niste poze

pupma toate fetele,baieti si mamicile

cgeam citit ultima pagina ca vreai sa vi la vara in paris si ca vreai sa iti cumperi bilete pt parc disney,daca ai nefoie cu un ajutor spunem si ti_le cumpar eu,a si mai cunos pe cineva care are un studiu in al 15-lea arondisment care il inchireaza cu 60 euro pe noapte,deci daca te intereseaza vorbim,oricum daca vreai sa iti cumpar bilete sau altceva sint pe faza

bine va pup si ma duc sa il imbrac pe piticu ca plecam la tuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Dana bine ai revenit!!! Te asteptam mai des! Abia astept sa-l vad pe Antoine.

Anto te inteleg cu statul afara, desi eu am avut aceasta experienta doar cateva zile. Nici nu deschidea ochii bine dimineata si cerea afara, dar n-am nici o solutie.

Ruxi sanatate multa lui Matei!

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Hihi, asa facea si Matei la bran. Cred ca daca am sta la curte ar fi tot timpul afara.

Bag si eu un cuvant pe care il spune fi'miu si pe care cred ca nu il mai are nimeni in vocabular: bobcat Va imaginati cata pasiune are pt. utilajele alea de a reusit sa le si zica

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Da, si Anca ar sta numai afara, ne innebuneste cu'Afa'(afara) si isi ia pantofii si palaria si incearca sa se echipeze singura.

Dana, sunt haiosi rau acum: fac si prostioare si mai sunt iubareti.
Multumim mult de oferta, vorbim pe PM: hotelul l-am rezervat, dar bilete nu am cumparat.
Abia astept sa ne intalnim in Paris.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput