Piticodromul de sept-oct 2005 (177)
Raspunsuri - Pagina 20
alinam spune:
neata!
Iaca io bantui pe net la ora asta, nu am somn, de la 5 ma tot foiesc
.
Irina merci!si sa stii ca nu ma mai mira nik din ce face Vladutul tau, daca maine imi zici ca stie tabla inmultirii nu ma mir, ca m-am obisnuit cu el sa fie super precoce ![]()
Diana sarumana, o sa studiez problema![]()
Diplodokus ai baiat mare deja face propozitii, ideea ta e buna cu semnele "inventate" .o sa incerc si eu cu Vladi.
Gabi nu iti face griji, pana acum nu te-ai convins ca dr.ii astia sunt buni numai sa ne agite, ei mereu vad cate "ceva", o sa fie bine o sa vezi.
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze
Tonnia spune:
Nicole, imi pare atat de rau! Sper din toata inima sa se petreaca o minune si sa ramai gravida natural repede!
Noi suntem bine, Dinu e in mare verva, e vorbaret tare de tot, spune cam 5-8 cuvinte noi/zi cu sens, spontan, nu repetand dupa mine, se intelege bine cu Sa, acum ma da afara din camera lui Sa sa aiba el grija de el si incepe sa-l legene, sa-i arate jucarii, sa-l inveleasca si daca tot plange vine la mine si imi spune enervat: Sasha PAPA! mai nasol e ca toate astea se intampla cand Sa vrea sa doarma si plange de somn...Sa e bine si el, zambaret tare, ne pregatim de botez. Parca lucrurile sunt mai asezate, gasesc acuma timp si pentru mine, dorm ceva mai bine dar tot nu-mi ajunge. Dar categoric, vorba lui Meme, spre 3 luni parca ai scapat de nebunie.
gabi, si eu am fost suspecta de diabet gestational in ultimele 2 saptamani de sarcina pt ca imi crescuse cantitatea de lichid amniotic. Nu se stie daca am avut ceva in faza incipienta sau nu. nu mi-a iesit niciodata glicemia peste limita superioara, dar a iesit o data spre limita asta, dupa care iesea normal. habar nu am. Hiperglicemie provocata nu am mai apucat sa fac ca am nascut.
Sanatate gravidutelor! Chiar asa, Anya unde a disparut?
Ioana, Irina, aveti copii mari, ce sa mai zic! 
b_irina_c spune:
neatza,
Gabi iti tin pumnii sa fie totul bine!
Anto cum te mai simti? L-am admirat pe Victor
cu papa cereale cu tine.
Diplodocus felicitari pentru propozitie si la mai mare!
Alinam si tie iti tin pumnii. Te astept cu vesti
!
Tonnia ma bucur ca Dinu se intelege asa de bine cu Sa. Si ce frate responsabil e. Super! Sa ne scrii mai des
.
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
Ioana75 spune:
Buna dimineata
!
Oau, ce de copii vorbitori, felicitari tuturor!
Antonia, multumesc pentru ca ne impartasesti partea roz a lucrurilor
. Ce frumos ca Dinu are grija de Sa.
Anto, noi am invatat-o pe miruna sa puna capacul jos la WC, ca sa nu scape lucruri in el
.
Gabi, nu te speria. Tin pumnii sa iasa bine analizele. Si la noi AC a fost mare si la miru, si la bb2. Cit ti-a iesit procentul ala cu femurul? La noi la 16s era 18%, sub limita (intervalul e 20%-24%).
kristina, ce sef
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
gabiarama spune:
Am fost dimineata si mi-am facut analizele , dar rezultatul il aflu abia simbata (probabil dureaza mai mult pt ca am vrut sa fac analizele complete la singe ,nu doar glicemia ).Acum ma bate gindul sa ma duc si miine dimineata la alt laborator si sa fac doar glicemia .
Ioana ,la eco ieri au iesit urmatoarele valori:DBP_85 mm(34s3z), CA-323mm(36s3z), PC-109mm(34s0z),LF-62mm(31s5z),greutate fetala-2497-2696g .Dupa formulele de calcul ale ecografului reiese ca fatul are 34s1z, iar dupa UM doar 33 s4z .La ecografiile anterioare imi spunea mereu ca fatul e mai mic cu o saptamina 
Eu i-am spus sotului ca stie ce stie bb3 ,trebuie sa tina piept celorlalti doi frati si de aia creste asa de mare
.Eu oricum sunt obisnuita cu exagerarile doctorului ,dar ca sa fiu linistita ma duc sa imi fac si testul de glicemie provocata sau cum s-o numi .
GABI
33+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic
gabiarama spune:
Ultima poveste nascocita de Mihnea :are si el in burta 3 frati
, 2 fetite si un baietel .El deja stie si cum ii cheama :Michea(adica Mihnea),Daria si Dora ![]()
Aaa, si in fiecare zi el e altceva :ieri era masina de curse , azi era piratzi ,nu pirat ![]()
GABI
33+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic
Ioana75 spune:
Gabi, am inteles. Si la noi a fost pina acum asemanator, adica circumferinta abdominala mai mare decit trebuia si femurul mai mic, dar ieri la eco i-au iesit amindoua normale. Gindeste-te ca poate fi si o eroare de masuratoare la eco. Sa fie sanatos grasanul de bb3
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
Meme1 spune:
Moama ce de copilasi vorbitori si ascultatori!!! Noi suntem in urma ani lumina la capitolele astea....dar speram sa recuperam odata si-odata!
Eu am meciuri mari de tot cu Ana, nu vrea sa mai pape lapte mai deloc, cu chiu cu vai reusesc sa ii dau in jur de 400-500 ml pe zi, dar au fost zile cand a mancat si mai putin....nu-mi ramane altceva de facut decat sa o indop (in limita rezonabilului) cu solide...vestea bunicica e ca de doua nopti nu s-a mai trezit sa manance, desi nu stiu cum poate rezista toata noaptea cu doar 120 ml lapte bauti inainte de culcare, iar dimineata dupa aproape 12 ore nu papa mai mult de 120-150 ml...Ma tot gandesc ca poate am facut copilul perfect care se hraneste cu aer!!!!!!
Andrei in continuare o trateaza cam cu ignore pe Ana, desi are momente cand ii mai leagana scaunelul sau o mangaie pe capsor...dar sunt rare...sper sa interactioneze mai mult in viitor...acum, andrei are interactiune cu baietelul vecinilor destul de des si ma gandesc ca poate de asta o ignora pe Ana...in fine, o sa vedem cum va fi mai incolo!
Avem si noi masina de paine si spre rusinea mea nu prea am mai folosit-o din lipsa de timp! Sotul tot ma roaga sa ii fac painica si eu n-am timp...
poate dupa ce vin ai mei sa reusisesc sa fac si eu mai multe pentru noi, nu numai pentru cei mici!
Pupici si o zi buna tuturor,
Meme, mami de Andrei (01.10.2005) si AnaMaria (15.10.2006)
catush spune:
Kid - super masina de paine,cred ca o sa o achizitionez si eu deoarece husbandu' meu mananca f multa paine,si Brianei ii place ff mult painica...
Gabi - iti tinem pumnii ca totul sa fie OK
De cand am inceput scarbiciul ma dor toate....
Va trece putin timp pana ma voi acomoda ...
Mai ales ca mi-e dor de "BABA" care ? fiind are "duo" ani (in traducere libera)
Toate intamplarile ma duc cu gandul la ea,am vazut un porumbel si imediat mi-a venit in minte "dudu", in limbajul ei inseamna gugustiuc,dar orice seamana cu el este "dudu".........

Catush &
Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos
catush spune:
Fetelor am uitat sa va spun....
Conform noului dr pe care il vizitam pt Bria, este bine sa ii dau lapte praf pana la varsta de 2 ani...
Ziceam ca dr.M (stiti voi care!!!) e nebuna de legat , dar se pare ca mai sunt si altii....
Voi ce parere aveti?
Catush &
Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos