Piticodromul de sept-oct 2005 (177)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Simona, merci frumos de informatii, suna super bine tot ce poate sa faca masina asta de paine.
Atat ca am manca mai multe fainoase, nu ca acum nu am manca.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

nicole, e sigur fetita, si sint foarte fericita; pe sot insa nu l-am intrebat. Pare totul ok la eco.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Ioana ma bucur ca totul este in regula si ca veti avea inca o fetita.

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

nicole, imi pare rau-rau.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

kid, raman cu avertismentul .

catush, succes la scarbiciu.

uau, irina, ma topesc cand aud cate vorbeste vladutz. la radu singurele cuvinte care merg lipite sunt in expresiile "nu mai apa" sau "pa-paa,...." (puncte-punte insemnand mama, tata, mamaie, tataie, caii, tutua, pui sau mai stiu eu cui spune el "pa" - el spunand "pa" si la lift ).

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Kristinutza

Sa va zic cu ma intampina cand ajung acasa?
Alearga spre usa din din mana a 'pa, pa' si striga 'u-mua mami, u-mua mami' (adica seru'mana mami). Ma topesc toata (bona l-a invatat).
Si cu asta inchei laudele pe ziua de astazi .

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Nicole , imi pare nespus de rau !

Azi am fost la eco si se pare ca exista posibilitatea sa am diabet gestational .Diametrul biparietal si circumferinta abdomenului erau mai mari decit cele corespunzatoare virstei fatului si nu erau in concordanta cu lungimea femurului .Urmeaza sa fac investigatii suplimentare si sa vedem ce si cum .

GABI33+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Nicole, imi pare f rau, . Daca dr nu credeau ca sunt sanse e f urat din partea lor ca te-au facut sa treci prin asa ceva.

Gabi, sper sa-ti iasa bine analizele si sa fie totul bine, multa sanatate.

Ioana, tu ai copil precoce si f cuminte.
Avem si noi un inaltator, dar nu indraznesc sa pun juniorul la chiuveta, cred ca ne-ar face lac in baie. Ieri a aruncat o laveta in wc .

Pup fetele,

Anto 28 siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Kid, imi ploua in gura, si cand aud de we romantic in doi (ce-o fi aia?) si dupa paine proaspata cu seminte si alte minuni.
Ma tenta si pe mine cuptorul de paine, dar am renuntat momentan, nu e tocmai diet-friendly si eu nu as putea sa ma abtin sa nu mananc ca sparta.
Nu ai de ce sa te simti vinovata cu bb2, ai timp destul si pentru asta iar acum Alex se bucura exclusiv de atentia voastra.

Anto 28 siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Seara buna!
Nu ma culc pina nu-l laud ptin pe junior..Azi a legat prima data 2 cuvinte..ne pregateam sa iesim afara, il incaltzam si el mi-a dat incaltzamintea spunind "pucii mami"...offff, va dati seama k toata m-am topit...

KID- ce bine k ai povestit despre ce spune Calapod legat de vorbire...Eu am prin vecini exemplare foarte precoce in ale vorbitului, si uneori ma complexam
Piine calda dimineatza...mmmm...
ALINAM- eu cred k nu am inceput suficient de repede cu semnele, doar pe la un an...iar acum majoritatea cuvintelor pt care faceam semn le spune...deci nu mai continui...Oricum , eu nu am urmat un manual clasic, ci convinsa fiind de metoda am "inventat"semne usoare pt cuvinte importante pt mine..de exemplu "jos!"(indica cu aratatorul podeaua de citeva ori)l-am invatzat printre primele ca sa stiu ce vrea si sa nu plinga in momentul cind voia sa coboare de pe leagan sau de la scaunul lui unde minca...
GABI-tin pumnii pt analize, sa iasa bine...

Fug la culcare ca mor de somn...

Luca-Mihnea Cel Voinic

Mergi la inceput