Mamici de martie - aprilie 2007 (34)
Raspunsuri - Pagina 7
lauramar spune:
Buna fetelor!!!
Felicitari proaspetelor mamici ,multa sanatate si sa va bucurati de bb-ii vostrii!!!
Acum am ajuns si eu acasa de la control,se pare ca bebelina mea e foarte cuminte nu da nici un semn ca ar vrea sa iasa daca nu vine de buna voie in 10 zile o sa-mi provoace nasterea eu sper ca nu dar....
In rest totul e bine am vazut-o si la eco nu mi-a dat masuratorile dar mi-a spus ca e mare....
Eu sper ca va fii totul bine.
laura
39+2
arianna
BiancaM spune:
Hristos a inviat!!
Ieri, in Duminica Pastelui am ajuns si noi acasa. Suntem bine amandoua, bebe a facut si icter. Lam ine lapticul vine mai greu, dar pompam de zor, ca sa stimulam. Bebe trebuie sa invete sa suga.Nu prea ii iese chestia cu trasul de la san. Din biberon nu e problema. Deocamdata ii dam ce mulg eu(ceea ce nu e mult, 2-3 lingurite) si completam cu formula. De dormit doarme bine, cam 3 ore intre mese, si mai mult daca o tin pe piept la mine
.
Eu sunt bine, de nevoie(capul Amaliei nu voia sa iasa chiar usor) au trebuit sa ma taie, dar aproape ca nici nu mai simt durere.
Pentru listuta:
AMALIA ELENA, nascuta pe 6 aprile la ora 19.56(in Vinerea mare), 3,915kg, si 48cm. Scorul cred ca a fost 9.9
O sa revin cu povestea. Acum bebe doarme, dar eu nu prea am asa dispozitie sa stau la calculator
. Bebe ma atrage ca un magnet
.
Nu e poveste de cosmar, a fost chiar frumos.
Pun si niste poze.
Va pup si 
pentru viitoarele mamici.
Bebica al nostru e 
http://new.photos.yahoo.com/ibianca2003/albums/
http://new.photos.yahoo.com/ibianca2003/album/576460762390437639#page1
gabdyd spune:
BIne ati venit acasa BiancaM!
Sa va bucurati una de cealalta multi ani fericiti! 

Observ ca foarte repede se ajunge acasa acum. Eu am nascut vinerea si abia miercurea m-au lasat sa plec, pentru ca a facut un icter mai pronuntat. Dar si colega mea de salon, fara nici un fel de probleme cu bb a plecat martea. Sper sa isi fi schimbat si pe aici politica si sa ne lase sa plecam repede acasa. Nu e nimic imbietor in a sta in spital.
Diana
37+, mami de Julie
14.11.2003
roxanici spune:
A nascut Magdutah:
Azi la 11:35 s-a nascut Matei Horatiu.4350g si 55cm cezariana. Pupi, magdutah
Felicitari mamico!!!!!, sa te refaci repede. Ptr Horatiu tot norocul si sanatatea din lume.
roxana, mamica de Rares Teodor
stefaniya spune:
Buna la mamici si viitoare mamici¨!
Am pus poze cu bebelul meu Carl!
Si pentru viitoarele mamici 

Stefania
cu Carl
http://pg.photos.yahoo.com/ph/niceeyero/my_photos
*****BEBE*****
stefaniya spune:
Acum am vazut
Felicitari lui Magdutah,sa-ti traiasca bebelul si sa se faca mare si refacere rapida!

Stefania
cu Carl 
*****BEBE*****
cria_bv spune:
Felicitari
Magdutah
sa-ti traiasca grasunelul si sa va bucurati de el.
Cria
37+ cu
Vlad
gabdyd spune:
Ia uite ca nu eram chiar pe langa!
Felicitari din nou Magdutah!

Diana
37+, mami de Julie
14.11.2003
Sori1980 spune:
Felicitari Magdutah si BiancaM, sa va traiasca bebelusii si voua recuperare rapida! Bianca, am vazut pozele, e tare scumpica domnisoara ta cu falcute
. Asteptam sa vedem si grasunul Magdutei.
Noi am fost azi la ultimul control prenatal, si concluzia e ca am luat 20 de kg. sarcina asta... o fi mult? Ei zic intre 13 si 16 kg. ca e bine sa iei... sper sa le dau jos nu prea greu. Burta a crescut mult in ultima saptamana, si nenea dr. a spus ca bebe este "good size"...oare o fi mare, sunt tare curioasa
.
Am inceput si la noi numaratoarea inversa, joi dimineata avem cezariana sa scoatem fetita. Abia astept. Frica deocamdata vad ca nu imi e deloc, desi inainte eram o fricoasa... dar acum sunt vesela, plus ca bineinteles abia astept sa scap de durerile de spate si toate cele...deja fiecare miscare a bebelinei doare, nu mai are loc saracuta.
Va pup,
Sori
38+ cu
AMR 2.5 zile ![]()
ioanaradu spune:
hristos a inviat!
felicitari la toate noile mamici si bine au venit bebelusii, sa fie sanatosi!
noi am fost la bunici de miercuri si matei a fost fffff rasfatat, de ajunsesem sa par "rautacioasa" cand le ziceam sa-l lase in pace sa nu-l mai ia in brate. se plimba matei din brate in brate ... mama ii zicea "regele meu", tata cand dormea il tinea pe burta lui si-l mangaia ... le-am zis ca daca nu ma mai inteleg cu el cand ajung acasa, vor face naveta pe rand la bucuresti sa-l tina in brate. sper sa nu se fi prins prea tare de rasfat. deocamdata este marait si sacait de la colici. nu stiu ce sa mai incerc!!!!! i-am dat sab simplex, debridat, baby drink si ceai de chimen si fenicul de la humana + flatulin, comprese calde, masaj. aseara i-a luat sotul si bonisan ... sa vedem cum o sa fie cu asta.
mai are cineva probleme cu constipatia la bebei? ma refer mai mult la cei care papa formula ... sau sunt cam singura care nu mai alapteaza?? ![]()
pupam mamici si burtici si bebici!!!
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze
primele poze cu bebe matei