Mamici de martie - aprilie 2007 (34)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

buna fetelor!

felicitari tuturor mamicilor si sa va traiasca bebelusii, sa fie sanatosi!

sper sa fi petrecut toate bine si sper ca nu at avut probleme cu bebii.

noi am faost cam nesabuiti, cel putin asa cred, pt ca duminica am fost si la tara la bunicii mei (ei nu il vazusera inca pe Tudor) si apoi la nasi unde am stat toata ziua! Ne-am intors aproape de miezul noptii!
ieri am fost prin selgros o fuga si apoi la soacra-mea si acolo erau si cumantul si cumnata. Nu stiu care dar cineva l-a deocheat sigr, pt ca plinge copilul de mor linga el. De abia dupa ce i-am zis Tatal nostru de vreo 3 ori s-a mai linistit si a adormit. In dimineata asta s-a trezit la 4 , a mincat, si paoi era o voie buna pe el de nu aveai treaba: ride, zimbea se juca cu minutele, era un dragalas. Dar a mai adormit si cind s-a trezit iar a inceput sa plinga si abia abia l-am linistit acum. Sa vedem daca de tot. Oare ce o avea?

ioanaradu mie mi s-a recomandat ceaiul de musetel pt constipatie
ii dau dar uneori ii mai bag totusi putin termometrul pt ca nu prea iese usor.

Fetelor ajutati-ma cu o problema: la noi se obisnuieste sa se cumpere nasilor un cadou la botez. Acum poate si voi ati auzit de chestia asta, nu stiu, dar macar dati-mi niste idei ce as putea sa le cumpar. Ei cam au de toate ca sunt si ei de ceva ani casatoriti, au bartai casa si s-au ingrijit sa aiba de toate. Dar ceva asa macar simbolic trebuie sa le luam. Ei oricum nu tin la cadouri si d-astea dar v-am zis ceva care sa le ramina si lor ca amintire. Ce ziceti?

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Paste fericit tuturor!

Magda, Stefanyia, Anca, Bianca, Claudia, Karla, Katink, Magdutah sa va bucurati de copilasii vostri si ei de voi. Refacere usoara si bebeusi sanatosi.

Multumesc Monica-b, Elyanne, Karra , sunteti niste dragute...asa mi-a zis si pediatra ei dar tot ma chinuie gandul ca nu mananca bine...acum m-am mai linistit

Tzuna, petrecere frumoasa si sa aveti parte de noroc si sanatate..

Fetelor e foarte greu sa fii mamica si sa mai tii si pasul cu forumul...acum citesc tot ddar nu rteusesc sa scriu...problema e ca doarme ea dar se sperie in som,n, se agita cateodata si eu fuguta la ea sa vad ca e bine...probabiil acvum la inceput

Azi noapte nu prea mi*a mancat bine dar am vazut ca se mai intampla...hai ca fug si mai revin

Pun majoretele la treaba pentru gravidutele noastre..sa stiti ca suntem alaturi de voi pana la sfarsit chiar daca nu reusim sa punem toto timpul majorete

Diana 37+ cu RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Neatza fetelor,

Bine ai revenit Bianca!

Felicitari Magdutah!
Refacere rapida si sanatate tie si grasunelului tau

Eu am mai prins o noapte buna, doar ca m-am trezit prea devreme . In rest, astept cu nerabdare ecografia de maine Bebelinul parca incepe sa ma deranjeze ceva mai jos, dar nu-mi mai dau seama daca e in pozitie pelviana sau sta bine... parca il simt altfel, dar nu mi se pare intors...
Florin_a, Alesandra: ai vostri s-au intors? Karla vad ca a ajuns la cezariana pana la urma...

Legat de cadouri: personal sunt un antitalent in ales cadouri, deci nu ma omor cu dat sfaturi in domeniu Dar va dau si eu o idee: vreau sa fac si eu cate un cadou mamei si mamei lui Cristi care vin sa ma ajute cateva saptamani la inceput: cate un mulaj 3D inramat al mainii si/sau manutei piciorusului bebelului... sunt convinsa ca o sa le placa mult, mai ales ca e primul nepotel pentru amandoua Kitul de mulaje il iau de pe bebelusul tau . ro, si sunt simplu de facut. O sa vad daca reusesc sa ma abtin sa raman eu fara vreunul... mi-ar ajunge si un glob de brad cu un piciorus

Cam atat de la mine azi, va urez o saptamana excelenta si prolifica . Si niste majorete pentru cine se pregateste:

Edit: am schimbat saptamana

Diana 38+ cu Mihai-Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

Ce liniste pe forum zilele astea!

Diana, eu i-am "luat amprente" la picioruse, la 4-5 luni, la un an si acum la 3 ani de doua ori (de data asta si la maini ca incepuse sa ii placa gagicii, sa vedeti ce ne-am mai distrat). Le-am tiplat si le tin la loc de cinste pe perete (ce sa spun ca pe celalalt perete am lasat-o sa isi manifeste talentele artistice cu acuarele sau culori, si noi pe langa ea ). Foarte draguta ideea cu mulajul 3d!
La cadouri nici eu nu dau pe-afara. De obicei colind prin magazine pana vad un lucru pe care "scrie" numele celui caruia vreau sa il daruiesc. Si ai mei au de toate si nici nu le place sa primeasca daruri, asa ca eu i-am luat fetitei lor ceva mai frumos si mai scump (o papusa mare si frumoasa, apoi dvd-uri cu desene animate, etc.) si lor mai mult chestii de mancat si de baut.

Eu am avut azi noapte niste insomnii incredibile, m-am sucit de pe o parte pe alta ore in sir. La un moment dat iar am auzit un pocnet in burtica, pe dreapta unde mi s-au rupt membranele cu printesa, de m-am speriat toata, dar nu era nimic. Si tot am dureri de nu imi vine sama ridic din pat. Dar nu sunt de-alea de travaliu inca. Sunt curioasa cand va vrea prichindica mea sa iasa.

Diana 37+, mami de Julie 14.11.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

gabi78 si noi le vom cumpara la nasi cadou de botez, dar ai nostri sunt tot la inceput de drum si nu au chiar de toate, asa ca m-am gandit sa le luam un set pentru pat (nu lenjerie). in materie de cadouri la familii care au de toate, in caz ca stii ca li se potriveste in casa, le poti lua un tablou lucrat in piele. nu stiu sa-ti explic exact cum este dar daca le vezi sigur o sa-ti dai seama despre ce vorbesc . am vazut ca esti din ploiesti. gasesti asa ceva la omnia. sau le poti lua o icoana.
am gasit ceva care te-ar ajuta sa-ti faci o idee www.cadouridevis.ro/index.php?page=navig/products&ctg_id=90&sctg_id=80&nr_page=1" target="_blank">aici.

mami de Matei Stefan 12.03.2007
poze

primele poze cu bebe matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Magdutah felicitari pentru bebe Horatiu. Refacere rapida si bebel sanatos si cumintel.

Stefaniya frumusel foc Carl al tau. Eu de fiecare data cand ma uit la pozele bebeilor vostri mor de drag si ma gandesc ca si fetita mea o sa fie o scumpa ca asa sunt ei, niste scumpi.

Sori ii tin pumnii sa fie totul OK la cezariana.

Majotete pentru Sori

Si pentru surprize

Fetelor trebuie sa cumpar servetele umede si sapun pentru bebe. Ce marci imi recomandati?Prosopelele pentru bebe trebuie sa fie intr-un anume fel? Si nu stiu cate sa iau mari, cate mici. Sfatuiti-ma si pe mine, va rog.

Pupici

Valentina 36+ cu bebe Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Val, eu am luat servetele umede Sanosan si Pampers. Pe de parte cele Pampers sunt mai bune ptr ca sunt mai umede decat cele Sanosan.
Atat pot sa zic din propria experienta.

roxana, mamica de Rares Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Val eu servetele umede am luat de la Pampers din alea Sensitive iar sapun eu nu folosesc momentan la bebe ca atunci cand ii dau cu sampon pe caput ramane spuma si pentru corp....sampon am de la JOnson

Fetelor am si eu o intrebare...icterul la bebeii vostrrii cand a trecut ? si burixutzul cand trebuie sa cada?Stiu ca s- a mai discutat dar credeti-ma si pe mine sunt proaspata in aceasta meserie...nu dati cu rosiii va rog

Diana 37+ cu RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaanamaria spune:

VAL eu folosesc servetele Pampers sapunel Jonsons iar prosoape eu am avut cate unul pt fiecare zi de stat in spital pt ca le face baie in fiecare seara.
felicitari noilor mamici bafta viitoarelor

RAISA icter printesa mea nu a facut cat despre buricutz trebuie sa cada in 14 zile
ANA mamica deMIRIAM RIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Diana, la bebe Rares inca nu s-a dus icterul de tot si are 18 zile azi. Buricul a cazut in ziua 11 dar cica se poate sa cada oricand intre ziua 7 si 10, depinde de fiecare buricutz in parte

roxana, mamica de Rares Teodor

Mergi la inceput