Mamici de martie - aprilie 2007 (34)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

FELICITARI PROASPETELOR MAMICI! SA AVETI PARTE DE SANATATE SI VOI SI BEBEII!

Val si eu iti recomand servetele umede de la Pampers. Eu am luat cosmeticele pt bebel din gama Nivea, asa ca si sapunul este Nivea. Deocamdata nu l-am folosit ca am si o lotiune de spalat "din cap pana-n picioare" tot Nivea si nu a fost cazul sa folosesc sapunul.

Despre noi... suntem maraiti rau de tot. Azi-noapte a fost calvar nu alta, Luca tipa ca din gura de sarpe. Ii era si foame dar nu putea manca din cauza durerilor de burtica. Se auzeau bolboroseli in burtica. Se mai calma cat de cat in brate si plimbat prin casa. I-am dat Debridat ca sa-i regleze si tranzitul intestinal, i-am dat si Sabsimplex dar fara rezultat. Parca cu Bonnisanul s-a simtit mai bine dar nu i-am mai dat ca m-am gandit ca-l umplu de siropuri si mancare ioc... A, si intre mese ii dau si ceai de colici. Dar cred ca pana nu-si fac colicii de cap nu se lasa. Cand nu are crize e asa de linistit si mananca bine. De dormit doarme putin, e nelinistit si-n somn, se trezeste tipand pur si simplu si mie mi se frange inima ca stiu ce are si nu pot sa-i alin durerile.
Ioanaradu si eu ii dau formula lui bebe ca nu am lapte suficient. Culmea e ca-mi curg sanii de numa cand il aud pe bebe ca plange, il pun la san (daca vrea) sau ma mulg si mai mult de 50 de la ambii sani nu reusesc sa adun. Am remarcat ca s-a schimbat scaunul lui Luca de cand cu formula in completare, in sensul ca e mai tare, si cred ca se chinuie mai mult sa iasa. De asta ii dau Debridat, in speranta ca se regleaza. Cred ca aici ma si mosteneste ca si eu am avut de mica probleme cu burtica si cu iesitul la toaleta.

Acum doarme bebelul si ma duc sa atipesc si eu langa el ca daca mai am o noapte ca cea trecuta (si sigur o sa am!) o sa ajung zombi. Imi propusesem sa fac o gramada de treaba azi... poate mai tarziu.

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

ioanaradu, ce formula de laptic papa bebe, din cate am vazut eu milumilul are aceasta problema e mai consistent ca densitate si da la majoritatea copiilor constipatie
si noi papam completare ca lapticul meu nu e suficient

felicitari noilor mamici , refacere rapida si bebei sanatosi

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

Raisa si fimea mai are icter si are aproape o luna iar buricutul noua ne-a cazut foarte repede , 4 zile dar cred ca mai mult sa rupt ca nu se uscase complet, dar sa vindecat frumos
val servetele folosesc de la pampers si bella, iar cosmetice de la jhonson, sapun nu i-am luat folosesc johnson top-to-toe
pentru viitoarele mamici
edit: mi-am amintit http://family.webshots.com/album/558564638DdbVCh poze noi cu cele doua comori
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

Buna ziua la burtici si la proaspete mamici!

Felicitari mamicilor si bun venit bebeilor care tocmai ce au sosit! cind vad bebeii ma apuca si pe mine nerabdarea...mai ales a a inceput sa-mi fie din ce in ce mai greu...de abia maninc, ca-mi vine sa dau totul afara, de abia ma misc si si-a mai adus aminte si spatele ca e cazul sa-si faca simtita prezenta...asa ca imi amortesete piciorul drept intr-o veselie...asa ca nici de dormit nu pot sa spun ca ma pot lauda...da` mai e un pic....

miine merg la dr. asa ca miine vom afla cind se va intimpla...deja am mari emotii...

Cadou pentru nasi: o icoana, un tablou, o rama foto de calitate (eventual cu o poza cu ei/ copilu sau catelu, dupa caz), un obiect decorativ - gen vaza....acum depinde de fiecare ce are in casa, de gusturi, etc.

Pupici
Roxygeo 38 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

Acum am si eu putin timp ca David doarme,

Felicitari noilor mamici,in primul rand...

Si majorete pt cele care urmeaza,vad ca multe nu mai sunt....

Acum sa spunem ceva si despre noi...primele 3 zile acasa au fost groaznice ,David numai plangea,si zi si noapte,dar acum s-a linistit,pot spune ca de cateva zile ducem o viata normala,sa zic asa...mananca,apoi ragaim,schimbam pemparsul,mai sta putin si se uita prin casa ,mai povestim cu el,si apoi doarme...se trezeste,papa (la san,eu altceva nu-i dau),si o luam de la capat...cam asta e programul.

Noaptea sta si cate 5 ore fara sa manance (asta mai rar!),doarme dus...si cand se trezeste...mananca ca haplea!

David manca la 2 ore,acum vad ca mananca la 3-4 ore...moasa zicea ca e bine...

Buricul i-a cazut dupa 4 zile,si s-a si vindecat frumos...dupa cum zice moasa

Aaaa,sa nu uit...voi cum stiti ca nu aveti lapte suficient?

Problema noastra era ca nu ii placea deloc in patutul lui,cum il puneam acolo incepea sa planga...i-am spus moasei si de asta si ne-a dat un pont... care functioneaza pana acum...Ne-a zis sa-l infasam intr-o paturica mai strans,si sa-l punem sa doarma cu ceva deasupra capului...asa ca il pun in capul patutului,si doarme...Zice ca el asa e invatat din burtica,mai inghesuit si ca in burtica se sprijinea mereu cu capul de ceva (nu cred ca m-am exprimat bine...)(David a fost cu capul in jos).
Aaaa ..si a mai zis sa nu-i pun perne sau asa ceva in patut ca se poate sufoca,.

Am pus si eu ceva poze cu David in album
Mai revin eu,acum ca David mai si doarme...

Mihaela, de DAVID

Poze-Concediu cu burtika de 24 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Diana (Raisa) baiatului meu i-a cazut buricutzul in exact a saptea zi, il sarbatoream facand o saptamana . Despre icter pediatra care vine in fiecare seara la baita a zis ca nu mai are dar stiu ca poate dura pana la 3 saptamani. Daca trece peste pot fi probleme dar nu neaparat.
Alexa eu ii dau Nan lui Luca si tot are o consistenta tare scaunul. Dar cum spuneam intr-un mesaj mai sus cred ca ma si mosteneste. Desi eu tot sper sa nu.

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

deci, matei papa Humana1. de 3 zile i-am pus si Humana Milchzucker care chipurile este indicat in constipatie, dar pana acum nu am avut rezultate. de aseara alternam Bonisan si Debridat. sa vedem ce iese.
servetele umede folosesc de la pampers si bella-happy. matei nu prea le agreeaza pe cele pampers pentru ca sunt mai umede si incepe sa caraie cand il sterg. cu cele de la bella nu are nici o problema. eu si scutece folosesc de la bella. cosmetice ... johnson's ... sampon si ulei de corp. am mai luat si dalin, sampon si sapun, dar inca nu le-am folosit.

poze noi cu matei la baita

mami de Matei Stefan 12.03.2007
poze

primele poze cu bebe matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

HRISOS A INVIAT!

Ieri am botezat fetita si azi am scos-o din mir. A fost o scumpica la biserica si nu a plans deloc ba chiar i-a placut . S-a prins si de cristelnita si nu o putea scoate din apa. Iar bisericuta f frumoasa. Are hramul Sf. Cuvioase Teodora de la Sihla. E ciudat ca eu chiar spuneam ca o ducem pe Maria-Teodora la M-rea Sihla in vara si ca intram in pestera Sf. Teodora de acolo. Am fost f multumita de preot, de nasi... I-au adus de toate. Nu trebuie sa mai cumpar hainute pana la un an cel putin. Petrecere nu am facut ca a fost alegerea noastra. Am facut o masa cu parintii, fratii si nasii. A fost o zi superba. Sper sa aveti parte de aceeasi vreme frumoasa la botezul bebeilor vostri.

In schimb aseara s-a reluat repriza plansetelor. E greu dar ce sa facem. Acum ca am botezat-o o voi duce la impartasit in fiecare duminica si poate se mai linisteste.

Va urez tuturor multa sanatate, fetelor nastere usoara... si bebei sanatosi.

MARIA-41 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florin-a spune:

Hristos a inviat si felicitari tuturor mamicilor..sa aiba parte de bebei cumintei si mancaciosi
Diana_jors si la mine parca da semne ca s-ar fi intors..stau cu niste emotii ca inainte de Pasti am fost la control iar doctorita mi-a spus ca colul deja a inceput sa se deschida...deci saptamana asta cel tarziu cealalta trebuie sa nasc.imi pare rau ca nu am net acasa ca sa va urmaresc mai des.Acum sunt intr-un internet cafe.
oricum daca se va intampla saptamana asta sa nasc (ceea ce eu sincer asa simt si doresc)o sa rog sotul de la serviciu sa puna pe forum
Pupici
Florin_a38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

florin-a

Diana 38+ cu Mihai-Alexandru

Mergi la inceput