Mamici de martie - aprilie 2007 (34)
Raspunsuri - Pagina 27
magdutah spune:
Buna tuturor si Hristos a Inviat!
ieri ne-am intors din spital si am plans 6 ore intr.un cu mici pauze de luat aer. Acum incercam sa ne refacem programul din spital cu mancare la patru ore!
Cum ma mai odihnesc un pic citesc din urma tot si va povestesc cum a fost si la noi cu nasterea! Pe scurt insa: duminica la 23 eram la spital si dupa aproape 10 ore de dureri (dar cu epidulara in spate) nu ne-am dilatat decat 1cm si tensiunea mea crestea, ficatul la fel ... si incepusem sa retin apa tot mai multa asa ca la 10 s-a hotarat cezariana!
Va pup ... si multa sanatate tuturor !
Magda cu Matei
dallina spune:
Cria,spuneai tu la inceput ca o sa vedem care dintre bb se va grabi mai tare.Se pare ca al tau
.La mine nu este nici un semn, placenta inca era de gradul 2 la ultimul control, colul inchis si nu am contractii.Am vazut ca si bb lui Gabdyd se pregateste sa vina asa ca se pare ca voi bantui singura aici pe sfarsitul odiseei si nu o sa puteti deschide noul capitol de mine
.
Gabdyd si eu sunt cam depresiva si ma tot loveste plansul.Ma si dor toate oasele iar dormitul noaptea a devenit un lux.Sotul imi tot spune cat sunt de frumoasa si eu nu-l cred ca ma uit in oglinda si sunt ca o balena esuata
, stiu ca el vrea sa ma incurajeze dar eu deja am ajuns la capatul rabdarii
.
Asta este, o sa treaca ea cumva,nu stiu cum si asta nu ma lasa sa dorm noaptea ca nu pot sa ma gandesc decat la cum o sa nasc si ce o sa se intample,cu toate ca stiu ca nu e bine tot acolo imi zboara gandul.
Roxygeo felicitari si multa sanatate iti doresc tie si lui bb.
Acum va pup
si va doresc un week-end placut si fara depresii ante sau post partum.
38fix cu bb
roxanici spune:

Hai Gabdyd!!! 

ca si la tine se apropie momentul.
Dallina, Gabdyd, nu mai fiti depresive, capul sus ca tb sa fiti in forma maxima ptr bebe....si abia dupa ce nasteti aveti voie la depresii.
Fetelor, mie nu mi-e deloc dor de burtica, nici nu o mangai decat sa vad cu ce sunci am ramas, dar parca nici nu mai tin minte ca am avut vreodata burta...noroc cu pozele ce le am dovada ca altfel...parca mi-a sters cineva creierul; oare nu putea sa stearga si amintirile legate de nastere?!
Magdutah, bine ai revenit, sa va intrati cat mai repede in ritm si sa va intelegeti unul cu altul.
roxana, mamica de Rares Teodor
Crina_mio spune:
Ce fac burticutele??? Ca vad ca am trecut pe pagina 2. Pe mamici le inteleg, dar cele in curs de devenire??? Sau ne odihnim ca sa fim pregatite pentru marele moment.
Daca va invit la un ecleu va mai trezesc??? Sotului meu i s-a facut pofta de ecleuri. Desi nu am gasit coji de-a gata, am zis sa-i fac pofta ca cine stie cand mai pot face asta asa ca am pregatit eu si cojile, le-am copt, crema e gata, deasupra pun fineti, doar sa se raceasca cojile si gata bunatate de ecleuri. Ce ziceti???
Diana, asa cum a zis si roxanici lasa mama depresia acum si odihneste-te pentru marele moment. O sa vezi ca totul o sa fie bine. De fapt tu sti mai bine ca ai mai trecut prin asta. Bebelina ta e destul de mare (mie mi-a zis dr. ca are ~ 3.400) asa ca e pregatita pentru lumea de afara si cum e mai mare decat printesa mea ii dam voie sa vina inainte. LA fel si lui bebe de Cria. sper doar sa nu raman singurica pe aici, acum cand am si eu mai mult timp de intrat pe net. Dar nu-i nimic, imi iau notite de la proaspetele mamici, sa-mi intampin bebelina cu lectiile facute.
Bine ai venit acasa magdutah. Refacere usoara, bebe sanatos si papacios.
Crina 39
Maria Stefania (deocamdata, ca ne tot gandim si la alte nume. Am zis ca vedem noi pana la urma cum o sa o numim, Maria sigur, la al doilea mai oscilam).
Crina_mio spune:
Pentru toate fetele care se pregatesc sa nasca:

Roxanici am luat si eu nr. tau de tel. E OK daca-ti dau mesaj sau sun cand v-a fi si la mine marele moment??
Crina 39
Maria Stefania
cria_bv spune:
Crina mi-ai facut pofta
in ultima vreme vad ca sunt mai pofticioasa, oi fi gravida.
Cria
38+ cu
Vlad
gabdyd spune:
salut fetele,
mai trecem si noi sa nu ne dati disparute
,
Magdutah bine ati venit acasa!
Multa sanatate si fericire impreuna!

Roxi multumim pentru incurajari. Chiar se intampla ceva zilele astea cu neuronii nostri ca eu deja uit de la mana pan' la gura ce am de facut. Dar intr-adevar nu cred ca e as de puternic sentimentul ca si eu imi aduc aminte prima nastere, mai vag ce-i drept. Incerc sa nu ma gandesc prea mult ca ma ia cu transpiratii si pe la noi pe aici nici pomeneala de epidurala.
Dallina chiar ma gandeam ce mai faci ca avem acelasi dpn.
Crina si mie mi-ai facut pofta. As sta eu mai mult pe forum mai ales ca am si alte alea de facul la calculator dar nici nu stiu in ce pozitie sa mai stau ca ma cam doare posterioru'.
Eu eram asa mai plangacioasa din orice si la prima sarcina. Dar depresie post partum nu prea am incercat. Doar cat am stat in maternitate
, ca am asa mare drag de spitale, si puiuta mea a facut febra de sete si nu stiam ce sa ii mai fac, nu ma lasa deloc sa dorm noaptea, plangea fara intrerupere, cu tzitzi in gura ca nu ii venea laptic. Si asistentele alea 

nu vroiau sa imi dea completare pentru ea pt ca aveam lapte, spuneau ele, dar nici nu m-a invatat vreuna cum sa ii dau. Noroc cu una mai in varsta si grasuna, sper sa o mai vad si de data asta pe acolo, care mi-a aratat cum sa-i dau, ca aveam mameloane mici mici si cu dr neonatolog care le-a luat la cearta cand a vazut ca nu mi+au dat completare si fata a facut febra. Las' ca acuma stie mami ce si cum
. Ce bun ar fi fost forumul atunci dar nu aveam internet. 
Diana
38 fix, mami de Julie
14.11.2003
cria_bv spune:
Diana cred ca asta ma sperie mai mult indiferenta unora decat durerile care urmeaza. Mai fetelor mie imi curge un san si nu i-am facut nimic.
Cria
38+ cu
Vlad
gabdyd spune:
Cria e normal sa curga sanii fara sa le faci nimic
, si la mine curg, mai ales acum in preajma nasterii datorita schimbarilor hormonale din corp.
Eu ma gandeam, daca a spus dr ca am membrane mai dure, oare asta inseamna ca se rup mai greu??? Ca la cate contractii am avut ma si mir ca nu au plesnit pana acum.
Diana
38 fix, mami de Julie
14.11.2003
Crina_mio spune:
Valcea e mai aproape, asa ca pot trimite niste ecleuri, la bv. e mai greu.
Sa aveti o noapte usoara, fara surprize neplacute.
Am uitat sa intreb. La voi au mai scazut spre sfarsit nr. de batai ale inimiorei bebelusului. Noi aveam pana acum 150-160 bpm, iar ieri au fost numai 134 bpm. O fi OK, ca dr. nu a zis ca ar fi in neregula. S-o fi pregatind si ea pentru bataile normale de afara?!?!?
Crina 39
Maria Stefania