Mamici de martie - aprilie 2007 (34)
Raspunsuri - Pagina 26
Crina_mio spune:
Acum am vazur ca ne-am gresit semnatura. Avem 39 de saptamani nu 38.
Crina 39
Maria Stefania
roxanici spune:

Hai Lauramar!!!

Mady, stai linistita ca vine bebe.
Si ptr toate fetele care sunt pe ultima suta de metri....rabdare,
chiar daca este greu o sa vina si barza.
Se pare ca pe noi au inceput sa ne viziteze colicele...ca altfel nu imi explic cum un copil care doarme linistit se trezeste brusc intr-un urlet disperat...
roxana, mamica de Rares Teodor
Crina_mio spune:
Hi Lauramar. Se pare ca si pentru tine a sosit marele moment. Suntem alaturi de tine sit-i tinem pumnii.

Crina 39
Maria Stefania
cria_bv spune:
Mady si eu sunt cat China, ma ajuta sotul uneori sa ma rostogolesc in pat
sau sa ma ridic, toata ziua merg la baie m-am saturat sa fac pipi, da lasa ca mai e putin. Si eu am dureri ca la ciclu da nu sunt dureri care vin si pleaca, e o durere constanta, nici nu stiu la ce anume sa ma mai alarmez. Probabil o sa-mi dau eu seama.
Va doresc un weekend usor fetelor.
Cria
38+ cu
Vlad
cria_bv spune:
Laura termina tortul si apoi dute fa si cadoul
. La multi ani pentru sotul tau.
Crina eu nu sunt genu' care ma bag in fata da poate e mai neobrazat asta micu.
Cria
38+ cu
Vlad
Rebiana27 spune:
Eliana cred ca am scapat de problema ca azi de dimineata am mai tras un nod din umflatura respectiva. M-am si mirat: am avut doua noduri la aceeasi cusatura? Mi se parea mie de ieri ca se vede ceva inchis la culoare dar ma gandeam ca cine stie ce infectie fac ca doar nodul il scosesem. Asa ca azi inarmata cu oglinda am stors efectiv umflatura, cu durerile de rigoare si riscand in acelasi timp (ca daca era infectie era vai de mine!) si a iesit noduletul. Acum s-a retras si sper sa nu se mai vada dar mai ales sa nu mai doara. Uite ca Rivanolul a grabit procesul. Sper sa fie bine si la tine si sa nu ajungi la dr. Pupicei!
Cosuletele pe fata le are si Luca. Initial m-au panicat dupa aceea observand ca dispar si apar altele mi-am zis ca o fi normal sa se intample asa o perioada fie de la lapte fie de la caldura. I-am dat cu Triderm dar apar altele mereu. Si, in plus, si-l sterge cu manutele.
Colicile ma dispera la propriu. Uneori noaptea plang alaturi de el cand il apuca. Problema e ca il apuca atunci cand mananca, numai atunci. Dupa ce il pun sa regurgiteze sau da el partzuletze nu se mai screme rau, dar daca ii dau sa pape din nou la cateva minute incepe iar. Ii dau zilnic Bonnisan, Sabsimplex, ceai de colici, am incercat si cu Debridat. Parca nimic nu are efect. Sper sa nu-l tina multe luni.
Suzeta am incercat si eu sa-i dau dar a respins-o, ba chiar era cat pe ce sa vomite si n-am mai insistat. Are insa tendinta sa-si bage manutele in gurita cand ii e foame si ma gandeam ca mai bine ii dau suzeta decat sa-si bage degetul in gurita cand o mai creste. Dar mai vedem.
Mancatul noaptea e problema "number one" pt ca Luca se trezeste din ora in ora, parca are ceas! Mananca in general aceeasi cantitate de lapte si orice i-as face nu mai vrea in plus. Daca il fortez vomita. Asta de cateva nopti ca inainte se trezea la 2 ore. Si eu care ma asteptam sa mai urce putin numarul... insa a coborat la una. Si asta numai din cauza ca se strange de burtica cand mananca.
Azi avem si noi fix o luna. Ce bine m-am simtit azi sarbatorindu-l... mi se pare mare!
De acum poate va trece mai repede timpul ca ne-am obisnuit unul cu celalalt si nu ne mai temem din orice ca in primele saptamani. Botezul il vom face pe 29 aprilie. Nu mai e mult. Abia astept! Nu vom face o petrecere mare dupa ci vom invita familiile noastre si cateva rude foarte apropiate.
Rebiana, mami fericita de
Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
Rebiana27 spune:
Ma luasesem cu scrisul si uitasem:
pentru fetele care stau gata sa nasca
.
Mai sunt doua saptamani si cateva zile si ne mutam de la Odisee... cred ca-mi va fi dor... caci asa cum zicea Carmina si mie mi-a lipsit burtica, ba chiar in maternitate la o zi dupa nastere am simtit ceva in burtica si mi-am dus instinctiv mana acolo, mangaind zona si zicand in sinea mea: "misca copilul". Realizand ce-am gandit am zambit dar, sincer, mi-era dor de burtica deja. Sunt o fire melancolica, m-ati prins!
Rebiana, mami fericita de
Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
kmi78 spune:
HELLO!!!
Am citit povestea nasterii lui Carmen, ce sa mai zic, fiecare nastere e impresionanta in felul ei nici una nu seamana cu alta la fel cum sunt si bebeii;
si parca fiecare copilut trece , cand ii vine randul prin aceleasi etape, cu burtica , cu somnul, cu papa cu kk....
a mea acum e la plimbare cu buna-sa, spre sa doarma, asa mai am si eu un moment de respiro cand de fapt nu stiu cum sa fac cat mai multe lucruri pana se intorc ;
AMMA si mie imi curg sanii mai ales dimineata si se intaresc de numa, eu zic ca lapte in ai, mai degraba s-o fi enervat Lucas probabil din cauza burticii si nu ca nu i-ar fi venit lapte; am patit-o si eu, dar nu stia saraca ce sa faca sa planga sau sa pape...
LAURA sa ITI TRAIASCA SOTUL SI O NASTERE USOARA SI RAPIDA, SI DE CE NU AZI, CA PE VIITOR SA FACI DOUA TORTURI.
TIMEEA - 4 MARTIE 2007
gabdyd spune:
Salutare fetelor,
dar de depresie ante partum sufera cineva? Ca eu am luat-o razna rau de tot, aseara m-a apucat bocitul ca n-a vrut soata sa faca nu stiu ce ii zisesem, a zis ca e o obosit si face dimineata si eu 
ca daca eu dimineata tre' plec la spital si raman nefacute. Iar acum m-am uitat la filmul "Veronica " si iar m-a apucat
cand au inceput sa cante:
O minune, o minune,
e a ta copilarie ... .
Mi-e asa dor de pitica mea care a stat la tara saptamana asta, in ideea ca ma apuca pe mine nascutul si ca avea vacanta la gradi.
Da, asa este, iti e dor de ei in burtica dupa ce nasti. Si eu faceam la fel, tot timpul cu mana pe burta, si nu mai misca nimic inauntru, dar misca afara ...
Am eliminat si restul de dop, rozaliu, tot tacamul, acum ma duc la baie non stop sa ma verific, sa nu cumva sa apara sangerari.
Crina nici mie nu-mi place sa ma bag in fata
, dar vad ca bb e mai grabita, nici nu ma mir, ca e cam maricica. Pe de alta parte, e mai bine asa ca eu am si rh negativ si dr mi-a spus ca nu vom astepta sa imbatraneasca placenta prea tare.
Contractii am, destul de des si dureri ca la ciclu de am obosit deja din cauza lor. O sa ma duc la spital gata obosita. Am iesit putin mai devreme pe afara si a fost asa bine, dar acum sunt singura si imi e teama de astea trei etaje sa mai ies.
Nu stiu, poate eram mai nestiutoare sau poate chiar e mai greu a doua oara, ca nu imi aduc aminte sa ma fi simtit la fel si prima data.
Elyanne si Rebiana offf, sper sa treaca repede pb cu firele. Eu ma gandesc sa ii cer dr sa nu ma coasa cu fire care se absorb pentru ca nu numai de la voi am auzit ca dau complicatii. Prima data am avut fire normale, pe care mi le-au scos dupa 3 zile de la nastere si deja la doua saptamani, desi inca stateam destul de greu in fund, m-am dus la servici (doar cate doua ore pe zi
si nu in fiecare zi. Doare mai rau ca imi aduc aminte de fiecare fir cand le-a scos dar cred ca merita.
Arissa si pe ai mei vecini i-a apucat renovarea. Saptamana trecuta nu stiu ce au pazit dar sper sa nu aiba mult de lucru. Nu te poti intelege cu ei sa stea linistiti cateva ore cat doarme bb?
Cam atat, promit sa anunt cand plec la spital. Eu sper sa fie asa cum a zis dr., luni dimineata.
Diana
38 fix, mami de Julie
14.11.2003
lauramar spune:
Multumesc fetelor pt. incurajari
sunteti niste dragute ,si pt. urarile pt, sotiorul meu. Tortul e gata si un cadou i-am dat deja ,mai am de pregatit masa pt. musafiri,celalalt cadou (si cel mai important) se lasa asteptat,dar eu am speranta ca nu intarzie tare mult
.

,pun si eu cateva pt. mamicile care urmeaza.
laura
40
arianna