Mamici de martie - aprilie 2007 (34)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

FELICITARI ROXIGEO!!!!

Eu se pare ca nu nasc azi...am fost la control si colul e inchis,ieri am avut contractii si m-am dus la doc,dar nici ieri nu s-a intamplat nimik.....am senzatia k nu o sa mai nasc niciodata k o sa raman mereu asa cu burta mare.....
Am o stare asa naspa...imi vine sa urlu,sa ma dau cu capu de toti peretii...ma dor toate oasele,noaptea ma tarai pana la baie...

Punem majorete pt fete

Mady 37 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

FELICITARI NOILOR MAMICI SI MULTI PUPICI BEBELUSILOR SI DE LA NOI.....

fETELOR ACEEASI PROBLEME AVEM SI NOI....PITICITZA MEA SI TREZ O DATA PE LA 2-3 SAU 4 IN FUNCTIE DE CAT DE TARZIU A ADORMIT SI APOI IAR PESTE 4 ORE.....ei bine atunci dimineatza o apuca durerile si se screme...pana face part....caca nu prea reusi...azi dimineata a reusit fara supozitor...deobicei in ultima saptamna i-am bagat cate un vf de supozitor la 2 zile ...asa mi-a zis pediatra ca are colonul mai puturos....nu e constipata ca face la fel de moale ca la inceput doar ca nu face singurica.....

AMMA cu galactogilul si eu am luat acum vreo 3 sapt ca nu mai aveam lapte destul si adevarul e ca la inceput am avut lapte beton cat am luat de 50ml am ajuns la 120 sa mulg dar cum nu am mai luat gata....si acum,am luat iar dar parca nu isi mai face efectul.....asa ca trepat cred ca trecem si noi pe mai mult laptic praf....am lapte ca noapte ii dau numai san si ziua cam o data la fel dar in rest nu imi ajunge....

Cam atat ca plec la coafor azi tatai e dadaca....

Carmina de MARIA CRISTINA 8 martie 2007
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

Buna fetelor

Astazi avem 40 de saptamani,toata noaptea am avut dureri asa ca la menstruatie dar intruna fara contractii............nu stiu sa fie vre-un semn? Mi-as dori tare mult sa vina astazi ,e ziua sotului meu,dar deocamdata nimik,pana atunci ma duc sa-i fac un tort poate,poate....

laura40 arianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Neatza fetelor,

zilele trecute am primit un hint referitor la alaptat, si am zis sa vi-l zic si voua, poate incercati... imi spunea o vecina ca ea nu a avut lapte suficient la inceput, si trebuia sa dea si completare... pana a auzit ca ar avea un efect bun laptele de soia, asa ca a inceput sa bea... si a avut mai mult lapte, si n-a mai fost nevoie de completare dupa, si a alaptat pana la 14 luni.

Deci daca nu e pe lista de "asta nu", cele cu probleme puteti sa incercati Eu inca n-am cum sa va spun daca functioneaza sau nu...

madybulancea: relaxeaza-te, nici una din noi nu ramane la nesfarsit cu burtoiul asa (legat de asta, ieri radea tati de mine... "he he.. elefant ce esti, iti mai vezi degetele de la picioare? "). Acum ai ajuns la 37 de saptamani, gandeste-te ca da, bebe e cam la termen, dar se ingrasa mai bine la tine in burtica decat afara Asa ca bucura-te ca mai sta putintel pe-acolo si o sa fie mai dragut si rotunjor

Cam atat de la mine, intentionez in week-end sa-l chinuiesc pe tati cu aranjatul mobilei, sa punem patutul si toate in ordine... ca putin a mai ramas

Diana 38+ cu Mihai-Alexandru
AMR 9 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

Amma23, Kitty si cine se mai plangea de bubite ... si matei are, sunt ca niste cosulete. eu il curat in fiecare dimineata si seara cu ser fiziologic pe fata si ii dau bubitele cu reviken. ieri i-am luat de la plafar o crema cu zinc. problema e alta ... ca dispar cele tratate si apar altele, deci o luam de la capat in fiecare zi.
am luat si eu galactogil dar la mine n-a avut nici un efect.

va pup!

mami de Matei Stefan 12.03.2007

primele poze cu bebe matei poze noi cu matei la baita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Buna fetelor!

lauramar, esti aproape de marele eveniment, mai ales ca ai avut si dureri! Niste pentru tine!

mady, asa eram si eu nerabdatoare/disperata la 37 de saptamani si totusi bebe s-a incapatanat sa vina la termen. Rabdare si curaj, ca mai e putin.

La noi noaptea a fost buna, dar ziua de ieri a fost criminala. Vecinul de sus renoveaza si toata ziua am stat in bocanituri si zgomot de bormasina. Va imaginati ca nu a putut dormi bietul copil decat vreo 3 ore legat. Si noaptea a dormit de la 11 pana la 5, nu-mi venea sa cred. Azi, iar program de bormasina. Daca si saptamana viitoare renovatul implica asemenea zgomote , cred ca ori ma mut, temporar ori o sa stau mai mult pe afara cu copilul

www.flickr.com/photos/11053824@N00/" target="_blank">O minune mica-Maya - 18.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina.todor spune:

Buna fetelor,
Acum doarme smecherul meu si pot si eu sa va vizitez.
Observ ca toata lumea are aceleasi problemutze cu bebeii. O sa incerc sa va spun ce stiu si eu in legatura cu problemutzele:
1. Bubitele ca si cosurile: mi-a spus pediatra ca toti BBii fac ca o alergie la mediul din afara uterului si ca daca ma deranjeaza rau sa dau cu Nidoflor dar sa nu exagerez, l-am dat pe gat pe Radu si intr-adevar i-au trecut dar au aparut altele pe fata sau pe piciorute. Se pare ca o sa tot apara pana pe la 3 luni.
2. Colicii: eu beau mult ceai pentru colici, ii mai dau Bonisan si Sab Simplex cateodata ii fac bine cateodata nu au nici un efect asteptam sa treaca de la sine peste cateva luni sau poate daca avem noroc saptamani
3. Suzeta: am incercat sa i-o dau dar nu ne place deloc si o scuipam imediat si chiar ne enervam asa ca ... nu mai insist
4. Pompa de san: am o pompa de la Avene e foarte buna se gaseste in farmaciile Sensiblu
5. Sughitul: daca il apuca sughitul dupa ce papa il las cateva minute si daca nu ii trece ii dau o picatura de lamaie si atunci ii trece
6. Mancatul: aici avem mici probleme pe care nu stiu sa le rezolv si anume papam la san 10 - 15 min per san si dupa aceea ii mai dau si completare vreo 30-40 ml ii mai trebuie dar nu de fiecare data reusim sa papam atata la san pentru ca trage cu putere 5 min dupa care cade lat de somn si indiferent daca il bat usor pe obrajori sau il trag de nasuc nu misca parca ii dau somnifer asa cade si nici completrae nu ii trebuie si atunci peste o ora ne este foame si tipam de numa. Nu stiu ce sa ii fac dar sper sa se mai regleze cu timpul ca nu avem decat 3 saptamani si probabil sunt inca prea mic.
De luat in greutate vad ca ia bine peste 200 grame pe saptamana asa ca banuiesc ca e ok.
7. Depresia post partum asta sper ca nu o am doar eu. Dar beau ceai de sunatoare si se pare ca imi e mai bine si nu imi vine sa plang chiar tot timpul.
8. "Productia de lapte" eu beau multe lichide si cate un pahar de bere seara si vad ca e bine, nu ajunge sa suga Radu tot cat am, asa ca ma mulg si ii dau completare cu biberonul daca mai vrea. Incerc sa nu ii dau prea mult lapte praf asa ca prefer sa ma mulg si sa ii dau tot laptic de la mine ca si completare. Galactogilul nu a avut efect la mine.
Cam asta stiu eu sper sa va ajute cu ceva.
Pentru cele care urmeaza sa nasca : Va tin pumnii sa fie cat mai usor.

Apropo, se pare ca Radu a scapat de Varicela ca au trecut 21 de zile si nu a aparut nimic. Sper ca e asa.

Eu continui sa am dureri jos de la nastere, am fost la DR si a spus ca probabil ma va durea asa mult timp adica cateva luni, dar ca nu e infectie si ca rana s-a inchis frumos. Asa ca rabd ca or trece si ele durerile...

Va pup pe toate!

Doina & BB Radu George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Diana_jors mersi mult ptr incurajari...Arissa....sper sa mai am rabdare...sa gasesc putere....am noroc cu sotul kre ma sprijina si are rabdare cu mine...
Cred ca o sa plec pana la tara,sa ma linistesc...la 75km...cred k km departe,dak nasc asta e....cu toate k nu cred!!!!
Va pe toate si aveti grija de voi!!!

Mady 37

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

MADYstiu ca e greu cu burtoiul.....dar si eu zic ca e mai bine sa mai ai putzina rabdare....e mai bine pt bebe sa vina cand vrea el......si eu eram la fel disperata de numa....am incercat de toate mers mult pe jos........dar pana la urma a venit tot cand ea a vrut...si a fost mai bine asa........si inca ceva bucura-te de burtica cat mai poti ca dupa o sa-ti lipseasca.....si aici cred ca mamicile sunt de acord cu mine...in primele saptamani imi tot mangaiam burtica si asteptam sa miste pitica......si odihneste-te cat poti ca dupa.......o sa-ti ocupe tot timpul.....
si ai grija de tine......

Carmina de MARIA CRISTINA 8 martie 2007
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

Buna burticute, mamici si bebici,

Multumesc mult fetelor pentru raspunsuri.
Ieri am fost soi noi la doctor. Bebelina mea e bine, a crescut destul de mult. De data asta mi-a facut si control pe masa, a zis ca suntem pe ultima suta, ca am colul scurtat, dar e inca inchis si ferm (sau ceva de genul asta). M-a chemat vinerea viitoare, la 7 dimineata, nemancata ca sa facem analize si a zis ca tot vineri scapam si de burtica. Cum avem prezentatie craniana o sa nastem vaginal, cu peridurala ca altfel mi-e frica. Asa ca saptamana asta o sa stau cumnintica, cat mai linistita si sa speram ca rezistam pana vineri. Nu as vrea sa am surprize si sa plecam de urgenta. Ieri aveam bagajul la mine hotarata sa raman la sora mea in Bucuresti, dar cum medicul mi-a zis de vineri m-am intors acasa, sper sa nu fi facut vreo prostie, asta este. Sper sa dea DD si sa ne tina pana vineri.
Dupa controlul pe masa m-a durut putin (si uitasem ce neplacut este), dar a trecut repede. Ma avetizase sa nu ma sperii daca o sa sangerez putin, dar nu a fost cazul.
Contractii nu avem, doar ca ma apasa f. tare pe vezica si pe col, dar asta cred ca e normal.
Ieri ne-am luat si setul de aparatoare pentru patut si inca ceva hainute (le cumparase sis si mi le-a dat sa le spal). Voi le-ati spalat?? Eu am pus la spalat doar cearceaful si pernuta si restul de hainute. Pilota si aparatoarele am zis ca nu le spal.

Felicitari, diana pentru bebita! Sa fiti sanatosi amandoi.
Felicitari Roxygeo, sa-ti traiasca Maria si sa va bucurati de ea. Refacere usoara.

Gabi si Cria sper sa stati linistite si sa mai rezistati putin, aveti DPN-ul dupa mine, asa ca fetele, respectati randul va rugam!!! Si daca totusi bebelusii vor neaparat afara, sa aveti nasteri usoare si bebei sanatosi. Tinem pumnii pentru voi.

diana_jors iti tinem pumnii. Lasa ca scapi tu cu bine, chiar daca pana la urma esti nevoita sa accpti cezariana. Trebuie sa crezi ca totul o sa fie bine. Ai vazut ca avem destule fete care au nascut prin cezariana si totul a fost OK.

Ce optimista am devenit, sa nu-mi fie de deochi. Ieri imi era o frica ..... ziceai ca ma duci sa-mi taie capul nu alta. Acum ca mi-a zis dr. ca mai putem sta o saptamana mi-a “venit inima la loc”

madybulancea – mai ai putinica rabdare. O sa scapam noi de burtici si atunci sa ne vezi! Pana la urma bebelusii nostri or sa vina tot cand vor ei.

Fug sa pregatesc ceva de mancare ca-mi vine sotul de la serv. si mai intru mai tarziu. Sper sa intre si Gabi si sa ne spuna ca totul e OK

Crina 38 fix Maria Stefania

Mergi la inceput