Mamici de martie - aprilie 2007 (34)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Salutare!
Scriu si eu intr-un tarziu ca am prins un moment de respiro cat doarme .
pentru RoxyGeo
Felicitari proaspetelor mamici.
Andreea mi s-a spus de la spital sa nu ma apuc de facut sport in urmatoarele 6 luni si sa nu fac nici un fel de efort fizic...nici macar sa nu car o sacosa mai grea.Deci nu avem voie de sport.
Tzuna, citeam mesajul tau in care povesteai despre bebita ta si ma miram ca parca povesteai despre al meu strengar. Exact asa face si minunea mea mica. Nu stiu ce sa-i mai fac...il adorm in brate si ma ridic inceeeettt de pe pat cu spatele rupt in doua (ca deh..s-a ingrasat purcelu') si cand il pun in patut surprizaaaa...era doar un truc ca de fapt el nu dormea .
Cacuta face bine, adica nu este constipat, doar eu sunt si ies doar cu supozitor (am constatat ca ma costa 11000 lei ca sa ies si eu ca oamenii )atat costa supozitorul .
Colici banuiesc ca are si al meu dar ii dau debridat cu lingurita. Cat inghite nu stiu ca mai mult scuipa dar la un moment dat tace si asta e scopul.
Avem insa o problemuta pe care nu am vazut sa o mai aiba cineva. I se jupeste pielea la subtioara. Dar ii ramane rosie pe unde s-a jupit si il ustura ca urla daca il dau cu pudra sau crema.Stiti daca e normal? Asta asa ...ca sa ne distram cu altceva dupa ce am scapat de bubitele de dupa urechi.
Cumatria noi o facem pe 12 mai si botezul pe 10 mai.Apropo...Paxela mi-a placut foarte mult invitatia dar si VIP-ul din foto .
Cam asta a fost ce mi-am amintitca s-a discutat.Nu stiu cand voi mai avea timp (asa de muuultt) asa ca pe curand.

Mamica de bebe George Catalin

It's easy living with eyes closed

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Hai roxygeo sa nasti usor
Diana felicitari pentru bebita si sa fiti sanatoase amandoua.
Kiss lasa mama bebele in pace ca vine el.
Eu am stat azi cuminte in pat, noaptea trecuta am mai avut ceva contractii, o sa vedem ce se mai intampla.

Cria37+ cu Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Hello,

revin, ca mi-am revenit din depresie

Acuma ma apuc si eu de cules date despre cezariana, pe ultimii metri . Deci, intrebare pentru fetele care au facut cezariana: ce o sa am voie sa mananc in primele zile? Sa stiu ce listuta sa ii fac lui tati . Multumesc.

Diana 38+ cu Mihai-Alexandru
AMR 10 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Diana sa stii ca si eu am facut cezariana la indicatia oftalmologului, si nu trebuie sa te sperii ca nu e asa de rau....cele mai grele sunt primele zile dar o data trecute nu e nici o problema

Eu in prima zi nu am avut voie decat putina apa si ceai neindulcit dar mai spre seara, nu imi era foame ca-mi bagau alea glucoza in perfuzie binenteles cumparata de sot ca ele nu mai aveau, apoia doua zi compot neindulcit si fiert foarte bine, ceai neindulcit , iaurt, branza de vaci si mai pe seara supa de legume(fara cartofi) cu carnita...si in ziua asta trebuie sa iesi afara...eu m-am rezolvat cu un singur supozitor de glicerina, apoi fara paine si mancaruri grele mie mi-a zis ca pot manca aproape orice...sper sa-ti fie de folos

Haide Roxygeo!

Fetelor voi cu ce cantar cantariti copiii, mie mi-a adus sotul unul din ala electronic de persoane si ma cantaresc pe mine si apoi pe ea....dar...daca in spital nu le mergea bine cantarul ca aveau din alea vai mama lor si intru in panica...daca nu a luat in greutate....nu vrea sa o cantaresc zilnic de cat acum sa ma ,linistesc eu ca a luat in greutate...am devenit putin paranoia...toata lumea ma asigura ca aluat in greutate cei care nu au mai vazu-to din primele zile dar eu nu nu si nu

Hai ca ma duc la gaza ca mataie...cred ca i-a cazut suza....de asta e te legi la cap fara sa te doara

Diana proaspata mamica de RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Diana_jors nu esti singura cu recomandare pentru cezariana de la oftalmolog. Eu am keratoconus si am de asemenea recomandare pentru cezariana. Si fetita mea este in prezentatie craniana asa ca puteam naste foarte bine natural, din punctul asta de vedere.

La tine AMR 10 zile iar la mine AMR 12 zile deci inteleg ca tu esti programata pe 23 aprilie. Unde nasti si ce anestezie iti vor face?

Pupici

Valentina 36+ cu bebe Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

Eu incerc sa il impulsionez pe BB pt ca luni ma voi interna si mi se va induce nasterea (despre care am citit niste grozavii), iar daca nu merge cezariana.
Inca mai sper ca BB ne va face o surpriza si nu va astepta pana luni.

kiss

40+
Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...

Mergi la inceput

Val_: Da, sunt programata pe 23... inainte de vizita la oftalmolog era pentru inducere, acum probabil e pentru cezariana...

O sa nasc la Giulesti, si nu am posibilitate de alegere la anestezie, pentru ca am spina bifida si nu pot sa fac nimic in coloana... deci anestezie generala

Acuma inca ma obisnuiesc cu ideea ...

AMR 10 zile

Mergi la inceput

Mesaj de la Roxygeo

Bebe Maria s-a nascut in jur de ora 13:00, 2910g, cezariana

Roxygeo

Sanatate multa si o bebelina cuminte, sanatoasa si papacioasa!
Fetele care va pricepeti, va rog sa o treceti in listuta.

AMR 10 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flopici spune:

buna seara!

Intru si eu sa dau cateva raspunsuri la ce s-a mai discutat.

Legat de constipatie...sau ma rog...despre scremutul inainte de kk, pe mine medicul pediatru m-a sfatuit ca atunci cand vad ca se chinuie tare sa faca kk sa o stimulez putin cu varful unui supozitor cu glicerina...adica nu i-l bag pe tot........ci doar varful si functioneaza. Cred ca seamna cu stimularea cu termometrul...

Nu fac asta decat dimineata...cand saracuta se chinuie si o ora si ies doar parturi.In plus, am vazut ca o ajuta sa iasa si masajul pentru gaze despre care am mai povestit.

Legat de suzeta...eu ii dau suzeta...si nu e dependenta de ea...sunt momente in care o refuza. Alteori ii place la nebunie...nu adoarme cu ea....

Curatatul pielii este normal...chiar daca se inroseste........e ca atunci cand ne bronzam si ne cojim...asa este si pielea bebelusilor dupa ce se "leapada" de pielea cu care a stat in lichid. ZDr meu m-a sfatuit sa nu folosesc sub nici o forma pudra in acest caz ci sa ung locul cu bepanthen . Si a functionat.

Pompita am de la chicco. Dar am folosit-o doar de vreo trei ori.

Gata, am dat toate raspunsurile pe care le stiu...

Va las ca ma cere bb!

Seara buna!

Florina mamica de martha Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Felicitari Roxygeo!!!, refacere rapida si o bebelina asa cum ti-ai dorit

Oare ce o fi facand Tanya si Sori? ca erau gata sa nasca

Hai cine mai este la rand sa punem majorete....

roxana, mamica de Rares Teodor

Mergi la inceput