Mamici de martie - aprilie 2007 (34)
Raspunsuri - Pagina 23
lilidana spune:

Roxigeo,sa-ti traiasca bebe Maria,sa fie sanatoasa si sa ai laptic mult pentru ea
.
Legat de subiectul suzeta
si eu l-am invatat pe David cu ea,imi e de ajutor cand nu are el rabdare(face scandal cand e ora de papa),il mai pacalesc intre mese cand are colici si izbucneste in plans,il mai calmeaza.Dar are momente cand nu o accepta,deci nu e dependent de ea(deocamdata).
Fetita mea de 6 ani a fost tare indragostita de suzeta,abia a renuntat la ea la 2 ani jumate,dar nu i-a facut nici un rau,de aceea am curaj sa i-o dau si lui
David.
Alte noutati;azi am fost la
pediatru si totul e ok cu David,a luat in greutate 1,100 kg in trei saptamani,ceea ce e foarte bine,mai ales ca eu ma temeam ca laptele meu e slab (nu-i dau in completare formula).
Sori1980 trebuia sa nasca ieri, inca nu m-a anuntat nimic,cand am vesti intru si va spun.
Va doresc sa aveti un sfarsit de saptamana placut!
http://community.webshots.com/user/lilidana
lauramar spune:
FELICITARI ROXY
refacere usoara si un bebe sanatos si mancacios!!!
Ce bine de tine ca ai scapat! Eu nu mai am rabdare ,sunt tare stresata nu mai pot dormi deloc stiu ca nu e bine dar incerc cat pot sa ma controlez,dar ea nu da nici un semn.....
laura
39+6
arianna
diana_jors spune:
lauramar, kisstherain: 
pentru voi si pentru bebeii vostri, sa se hotarasca mai repede sa vina 

Diana
38+ cu
Mihai-Alexandru
AMR 10 zile
gabdyd spune:
Buna fetelor,
Felicitari Roxy!!!
Sa ai bb sanatos, frumos mancacios si norocos!

Multumim pentru urari. Noi suntem inca 2in1
, dar am eliminat azi o particica din dop, fara firicele de sange. Dr. mi-a spus ca am membranele rugoase, cred ca inseamna mai dure, si daca apare vreun firicel de sange sa ma duc urgent la spital. Deocamdata mai stau. Poate reusesc sa rezist pana luni dimineata cum a zis ea. Contractii am destul de puternice dar nu foarte dureroase si neregulate.
La ecograf mi-a spus ca am grad maturatie placenta IV, deci destul de mare, m-a si speriat, ca bb are 3500 gr. sau mai mult (Cria sunteti mai grei ca noi) dar si ca bb are BPD 98 mm, ceea ce inseamna mult si nu se stie daca voi putea naste natural.

In schimb ma umflu in cel mai ciudat fel posibil. Ba mi se umfla o mana, ba o glezna de nu-mi vine sa cred cat se face, nici cand le-am avut luxate nu s-au umflat atat, ba ma umflu toata. Daca stau pe o parte, mi se umfla partea pe care stau iar pe spate nu pot sa stau... Vad ca mi-a scris dr pe biletul de internare si edem de sarcina, cred ca stie ea ce stie si nu a vrut sa ma alarmeze foarte mult.
Lumi da-i la subsiori cu ulei (de preferinta de masline, dar merge si de floarea soarelui) fiert in borcan inchis (asa cum fierbi compotul) la bain marie, timp de 30 de minute dupa ce da apa in clocot. Doar atat, nu cu pudra ca poate sa agraveze. Si schimba-l des de bluzita.
Va
, 

pentru surprize!
Diana
37+, mami de Julie
14.11.2003
Kitty spune:
Buna seara la Burtici, mamici si bebei.
Giulia a implinit o luna, a iesit din maternitate cu 3800g si acum are 4800. Sunt multumita, am lapte suficient, desi la inceput a fost foarte greu cu alaptatul, credeam ca n-o sa reusesc, dar acum e ok. Are colici, nu foarte des si nu foarte puternice, asa ca nu i-am dat numai de 2 ori ceai anticolici, si mai beau si eu.
Eu i-am dat suzeta, pentru ca o linisteste si are tendinta sa bage degetelele in gura si am inteles ca e mai greu de dezvatat de degete decat de suzeta. Si la Raul i-am dat si inainte de un an i-am luat-o si n-a fost nici o problema.
Problema mea e ca i-au aparut pe fata un fel de cosulete, destul de multe. Dimineata nu sunt asa pronuntate, dar spre seara par iritate si nu stiu ce sa fac, nu stiu de la ce ii apar. Nu aveti nici una dintre voi problema asta?
Kitty
martutza spune:
Buna seara.
Dupa o zi groaznica a adormit si baiatul meu.Singurul mod de a-l potoli a fost sa-i zic exasperata "taci din gura ca nu ai nimic" a suspinat si a adormit in 5 minute.De la ora 7 dimineata si pana l a15 nu adormit deloc, sugea si adormea cu tzitzi in gura, daca o scoteam se inrosea de furie si trebuai leganat, daca ma opream din leganat si incercam sa-l pun in pat incepea scandalul. Cred ca l-am rasfatat.
De azi incerc sa-i dau la program si sa-i bag ceai de chimen si anason pt colici; azi cu acest program am scapat de varsaturi si a facut si kk normal.Sper sa reusesc sa-l disciplinez ca altfel nici la toaleta nu mai ajung nu mai vb de mancat
Loradin multumesc de raspuns.
Roxygeo sa fiti sanatoase si sa va intoarceti cu bine printre noi
Lilyky eu am avut probleme cu bebe cu mucisorii si o raceala urata si pompa nu a fost de nici un folos, mai rau ne-a chinuit asa ca am luat BATISTA BEBELUSULUI care e super buna si asa am reusit s adormim si noi si sa papam bine.
La 12.04 adic ala o luna baiatul meu are 4700 g si 54cm adica a luat 1500g si 2 cm.Sunt ff multumita mai ales ca papam doar san si avem si un somnic de 6 ore dupa baie.
Mai greu ziua ca ne rasfatam ca si Maria fetita Tzunei.
Va pupam pe toti si promitem sa revenim.
Marta mamica fericita de baiat si Victor-Mihai
martutza spune:
Kity si baiatul meu are aceeasi problema si dr a zis ca e de la caldura si transpiratie. Mi-a dat sa iau Elocom si sa- dau pe obrajiori.
Maine il iau si vad daca da rezultat.A zis ca merge si cu Baneocin dar dat cu grija sa nu-l inhaleze; adica sa tii mana pavaza spre nas si sa pudrezi usor dupa care intinzi cu degetul spre ureche nu spre nas.
Sanatate si pupici
Marta mamica fericita de baiat si Victor-Mihai
elyanne spune:
Felicitari Roxygeo!
Multa sanatate si tot ce e mai bun pt. bebelina si mult-mult noroc.
Rebiana imi pare rau ca ai luat-o de la capat... La mine nu se mai intampla nimic... nordul tot acolo... Cred ca marti ma asteapta o incizie ![]()

www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004),
Mihai si
Andrei (3 martie 2007)
absoluta spune:
Vroiam si eu sa anunt venirea printre noi a Mariei, fetita lui roxygeo.
Le asteptam voioase si sanatoase acasa.
La cosmetizare dupa baita am fost invatata de pediatra cu un tampon finut de fasa sterila si cu spirt sa sterg fetita dupa urechiute si subrat si e bine pielea acolo.(o fac cam din 2 in 2 zile, nu in fiecare zi)
Astept si eu raspuns la ce am intrebat la mesajul anterior 
elyanne spune:
Absoluta durerile de burtica (colicii) apar din cauza gazelor... fie din cauza aerului inghitit, fie ca se baloneaza ca mancam noi diverse...
Din ce ai descris tu acolo, da, sunt colici. Asa fac cand ii doare burta... si se linistesc dupa ce temina cu parturile sau fac kk.
De cand le dau la bb-ei sab-simplex au inceput sa dea si ei aerul afara, aproape dupa fiecare masa. Sta-i rolul lui... sa-i ajute sa elimine aerul din burta. Iar ceaiul de colici calmeaza durerile de burta.
La unii bb-ei functioneaza, la alti, nu.
www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004),
Mihai si
Andrei (3 martie 2007)