Mamici de martie - aprilie 2007 (34)
Raspunsuri - Pagina 21
arissa spune:
Felicitari, diana pentru bebita!
Hai roxy !!
www.flickr.com/photos/11053824@N00/" target="_blank">O minune mica-Maya - 18.03.2007
roxanici spune:

HAI Roxy!!!

Diana, felicitari ptr fetita si multa sanatate la amandoua!
roxana, mamica de Rares Teodor
elpower spune:

Hai Roxi!

Felicitari Diana! Sa va traiasca bebelul, sa fiti sanatosi so papaciosi! Refacere rapida si te asteptama acasa!
Fetelor, voi la ce temperatura faceti baie la bebe? Ca noi pana acum am facut la apita testata cu cotul si aseara cand am gasit termometrul, spre surpriza mea, piticutei mele i-a placut baita la 41 de grade. O fi prea calda? La temperatura testata cu cotul plangea pana o intorceam pe spate, iar la 37 tot asa plangea. Si de mai rece nici sa nu auda. Voi ce ziceti?
Ela, mamica de Theodora Ioana
kisstherain999 spune:
Tinem pumnii Roxi 
Eu am urcat si coborat scarile pana la etajul 10. BB nu da semne ca ar fi influentat de efortul meu, dar am reusit sa imi sochez vecinii si sa ma aleg cu o febra musculara la picioare. Poate mai incerc o tura diseara.
kiss 
40+
Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...
lauramar spune:

HAIDE ROXY
KISS si eu sunt nerabdatoare sa-mi tin puiul in brate dar e mai bine sa -i lasam sa vina cand vor ei ,natural,sunt cu sufletul la gura mi-e teama ....nici eu nu mai stiu ce simt ,dar trecem noi si peste asta
.

si pentru tine!!!
laura
39+6
arianna
tzuna spune:
HRISTOS A INVIAT!
Buna fetelor! Suntem bine dar ne omoara colicii. Nu stiu de ce am o fetita asa plangacioasa. Ca sa dea si ea un part plange de fapt tipa de o aud si vecinii. Si seara e groaznic. Se inroseste la fata, se strange de burta si plange.... Apoi si dc-i trec colicile e prea agitata sa doarma si iar plange mult. Cred ca s-a invatat si in brate de acum... Doar noaptea doarme bine. Se trezeste la 3-4 ore sa pape si atat. Ziua insa de agitata ce e mananca la 2 ore. Marea realizare e ca-i dau numai san. Mai scot si lapte cu pompita ca sunt eu stresata sa nu raman fara ca ea nu-i o mancacioasa. Noaptea insa nu scot deloc.Adica tot emai bine ca la inceput. Dar plansetele astea ne omoara. plange cu orele.
Acum scriu cu ea in brate ca a mancat si a adormit dar a trezit-o un part. Doamne ce fetita plangacioasa am putut face.
Pentru colici am incercat de toate :sab simplex, debridat, bonisan... acum noua combinatie de 2 zile e baby drink si gripe water.Nu-i nici o schimbare...IN rest e super dulce. Dimineata e bine dispusa si rade minute in sir. La baie e un adevarat spectacol. Daca o schimb de pampers si o duc sa o spal tace din plans indiferent cat e de suparata.Ii place enorm la baie, la schimbat si masat.Macar atat ca altfel ar fi plans non stop.
Legat de suzeta- nu-i place deloc dar i-o mai indes eu pe gat daca nu mai rezist plansetelor. Si uneori adoarme asa si o scot dupa 1 minut.
LORADIN- eu am dus la biserica asa: 1 sticla de vin pentru impartasit, una de ulei pentru miruit, fetita imbracata in rochita alba ca am vrut eu dar nu-i o regula, cozonac si pasca si am dat de pomana. Nu am avut cruciulite. Nu ne-a luat taxa bisericii desi nu eram din parohia respectiva. Nasii au dat 1 mil cred dar a fost alegerea lor ca puteau da mai putin.A si un sapun si prosop pentru preot.
Nasii au adus: hainute pentru fetita inclusiv pampers, au imbracat-o tot in rochita dar era crem, panza alba, fasa roz, prosop mare de pus sub panza alba, lumanare si atat.
Acasa la scos din Mir alte hainute plus restul cadourilor:jucarii, multe hainute, marsupiu, balansoar etc. Dar nu am vrut sa punem in apa flori, bani, aur etc. deoarece Sf. Mir se prinde de toate aceste lucruri care apoi ajung cine stie pe unde. Deci baita a fost una normala dar cu panza de mir in cadita.
Acum depinde cum vrei tu sa fie botezul... Eu l-am facut numai in familie deci nu s-a suparat nimeni, am hotarat totul de comun acord cu nasii care sunt f tineri si ne intelegem f bine. Oricum va fi bine is la tine. Stabiliti totul dinainte ca sa nu fie probleme si va fi bine. La noi a fost superb.
MADYBULANCEA- hainutele le-am spalat d ela inceput cu persile sensitive, fara balsam, la 40-50 grade, initial cu dubla clatire acum simplu. Le calc insa de fiecare data desi nu prea mai pot si cred ca le voi calca numnai pe cele ce vin direct pe piele.
ARISSA- la mine sunt ok scutecele pampers de 3-6 kg. O dau insa de fiecare data cu bephantene sau crema de scutece de la mustela. Pana acum nu s-a iritat deloc.
ELPOWER- la inceput ii faceam baia la 37-38 de grade si-i placea dar parca ii place mai mult de cand ii facem la 41. Asa o pot tine si putin mai mult in apa. Plus ca eu ii pun multa apa in cadita, cam 8-10 cm.si e bine acoperita.Nu i-as putea face asa dar il am in fiecare seara pe sot care ma ajuta si o tine pe bebelina.Plus ca la noi baia e moment de respiro. Cred ca din disperare mai am putin si-i fac baie de doau ori pe zi ca sa mai taca si ea din plans. Acum sta in balansoar si se uita peste tot. Nu-mi vine sa cred ca-i treaza, singura si nu plange.
Cat timp scoateti voi bebii la plimbare ca eu o scot si cate 2 ore. E prea mult? Sau chiar 4 ore daca o scot de doua ori pe zi.Ei ii place mut ca doarme dusa de cele mai multe ori. Aseara am scos-o de la ora 18 la 20 si apoi fuga la baita desi ii era putin foame si apoi papa si somn ziceam noi.... A adormit bine dar dupa vreo ora de mataiala. A dormit insa 3 ore apoi si s-a trezit doar la papa. Dimineata de la 5 a mai apucat-o iar mataiala desi de obicei dimineata doarme.
Cam asta e tot.
Felicirtari noilor mamici si bafta celor ce nu au nascut insa. Dar sper ca s-au mai linistit vazand atatea povesti fericite aici si atatia bebei frumosi.
Maria - 6 sapt si 2 zile.
diana_jors spune:
Salut,
eu tocmai vin de la controlul oftalmologic dezamagita... probabil sunt singura de aici cu recomandare de cezariana de la oftalmolog... Combinat cu pozitia pelviana in care se prezinta juniorul, sunt sigura ca ma taie ![]()
Uf, si chiar vroiam sa nasc natural... Nu mai am nici chef de povesti, cred ca ma duc sa ma intind putin, ca vad cam in ceata de la picaturile pe care mi le-a pus in ochi...
Daca da roxy mesaj promit sa fug repede sa-l scriu aici ![]()

Diana
38+ cu
Mihai-Alexandru
AMR 10 zile
absoluta spune:
Mda...am scris si eu acum 3 ore 2 mesaje si acum intrand sa vad daca mi-ati raspuns am vazut ca nu au fost trimise....
Primul mesaj era pentru a va pune la treaba si sa o sustinem pe roxygeo pentru ca asa cum a anuntat cineva azi se pare ca are si ea marea intalnire.
Al 2 lea mesaj era referitor la necazurile mele

Asa cum am mai spus fetita mea se screme, se chirceste, da din picioruse, roseste la fata si face part mataind. Sa fie colici??????
Cum stiu daca are colici??
Sa-i dau ceva pentru colici???
Repet...nu plange, si tot acest chin dureaza putin pana face caca....
De aceea nu stiu ...sa fie colici????
Sa-i dau ceva preventiv de colici?
Nu stiu ce sa fac sunt disperata....
Andreea20 spune:
Pupici multi multi la gravidute si la mamici

Imi cer scuze ca nu am mai scris de mult, dar am fost foarte ocupata si de paste am fost plecati la socri la curte 4 zile...
Vreau sa felicit si eu proaspetele mamici si sa le fac galeri viitoarelor

Botezul il facem pe 19 mai....o sa aiba pitica aproape 3 luni....dar am vrut sa fie cald afara pt ca petrecerea o sa o facem la curte
Suzeta eu ii dau doar in momentele cand plange si se maraie....nici nu stie sa o tina prea bine, o scapa din 3 in 3 min
Servetele si cosmetice pt bebe eu folosesc de la Nivea....imi place foarte mult cum miros, si parca Eliana zicea ca e bine sa folosesti produse de la aceeasi firma pt ca in caz ca face bebe ceva pe piele schimbi toata gama.
Despre Rianna: este tare cumintica, are acum 1 luna si 3 sapt....si am inceput sa bem cate 2-3 lingurite de suc de portocale sau morcovi, pana acum nu a avut colici doar intr-o zi cred ca din cauza sucului de portocale. Si noi am avut probleme cu constipatia de aceea am si inceput cu sucul asa devreme, acum e bine, are scaun in fiecare zi. Mananca cam 90-130 ml de laptic Humana la fiecare masa.....eu nu mai am lapte deloc
In rest totul e bine....a inceput si sa gangureasca putin, rade cu gura plina, ii place afara la nebunie, iar dimineata avem program de povesti![]()
Eu ma simt foarte bine, nu mai simt operatia de loc....nu am ajuns la controlul de 6 sapt....asa ca va intreb pe voi, cand am voie sa incep sa fac sport???
http://community.webshots.com/user/AndreeaMady
Andreea
de
Rianna (24.02.2007)