Mamici de martie - aprilie 2007 (34)
Raspunsuri - Pagina 14
gabi78 spune:
anaanamaria ti-am trimis un PM
il am si eu de la cria_bv. Sper sa te descuci, daca nu spune si te ajutam
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
RaisaFudulu spune:
Felicitari Tzuna pentru botez , Maria sa fie sanatoasa si paapcioasa si sa va bucurati linistiti de ea 

Carmen94 felicitari , amuzant mesaj...bebe Darius priceput de mic la PC![]()
![]()

Madalina78, Sori1980, Tanya 

Haide Kiss poate te ajuta cateva majorete 

Hai Laurmar ca noi aveam aceeasi DPN deci nu mai dureaza nici la tine prea mult 

Diana proaspata mamica de RAISA-MARIA
RaisaFudulu spune:
Raportam prima noapte alba...cred ca este doar inceputul...a marait toata noaptea ....se mai linistea din cand in cand cu suza dar inchidea ochii si apoi se trezea plangand
Vroiam sa intreb si eu pe proaspetele mamici...la voi bebe cand mananca suge in continuu? a mea suge adoarme , mai plange si apoi de la capat...dar dupa doarme fara probleme exceptie facand azi noapte.
Mie pediatra mi-a dat pe langa vigantol si niste vitamine B1, B6 si calciu gluconic....mai da cineva la bebe asa ceva...au un miros groaznic si bebe le ia se stramba putin de tot
Ma duc ca se trezeste si trebuie sa mancam
Diana proaspata mamica de RAISA-MARIA
diana_jors spune:
Salutare,
tocmai m-am intors de la controale...
Deci: bebe la fel de incapatanat in prezentatie pelviana, si la cat de comod sta acolo si nu ma apasa pe nimic etc ar mai sta macar 3 saptamani (moment in care eram gata sa ma panichez ca ma fac mamica de mai
)... doar ca daca lasam asa dupa el o sa aiba capul prea mare si voi fi obligata sa fac cezariana...
In concluzie, ma interneaza pe 23 si incercam nastere vaginala. Daca o sa ajung la cezariana, asta e... Colul e scurt, dar inca inchis. Bebe are aprox 3244g, si niste picioruse luuungi 
Parca incep sa ma agit si eu acuma cand stiu data exacta
Si inca nu i-am luat vanita, masa de infasat, dulapior...
Oricum, puteti sa ma treceti si pe mine pe lista de programari (chiar daca nu cezariana), 23.04
Majorete pentru fetele care se pregatesc acuma:

Diana
38+ cu
Mihai-Alexandru
dallina spune:
Hristos a inviat!
Bine v-am gasit fetelor, noi am fost tot in vizita zilele acestea si am avut si musafiri asa ca nu am reusit sa intru pe forum dar acum am citit din urma.Vreau sa le flicit pe noile mamici si pe cele care s-au intors cu bb acasa.
Noi am fost la ccontrol joia trecuta si doctorul a zis ca bb nu are de gand sa iasa si ne-a chemat din nou pe 18 adica miercurea viitoare.La inceput m-am panicat un pic si i-am spus ca eu pana pe 18 o sa nasc, dar e m-a asigurat ca nu va fi asa.Ramane de vazut, oricum bebelina mea e mai mare decat ar trebui sa fie la 37 de sapt, doctorul i-a masurat femurul si a zis ca la cat are ar putea fi afara deja si mi-a mai spus ca bb are cordonul in jurul gatului dar sa stau linistita ca 8 copii din 10 sunt asa.Eu sunt un pic ingrijorata de cordonul asta si ma gandesc ca mai bine nu imi spunea dar acum asta e.La voi fetelor cum a fost, sunt printre noi si alte mamici care au avut bb cu cordonul in jurul gatului? La ce semne sa fiu atenta? Doctorul spune ca daca scade activitatea fatului atunci sa merg la control dar tot el mi-a spus ca spre sfarsitul sarcini bb o sa fie mai putin activ din cauza ca nu mai are loc.Acum e ce sa mai intuiesc, sa fug in fiecare zi la control si sa il inebunesc de cap pe sotu? Of, ca greu mai e.
V-am obosit destul pupici si numai bine.
36+cu bb
diana_jors spune:
Ca tot veni vorba de asta, al meu are cordonul "in esarfa"... asa ca nici nu stiu daca mai vreau sa se intoarca acuma
as prefera sa stea cumva sa nu si-l infasoare de tot in jurul gatului ![]()
Diana
38+ cu
Mihai-Alexandru
arissa spune:
kiss, nu fi asa de speriata, la Lumi-nag a fost un caz exceptional. Sanse sunt ca tu sa reactionezi cu totul diferit la inducere. Si eu depasisem termenul cu 1 zi cand mi-a indus nasterea; ce-i drept, aveam colul usor dilatat si de la internare pana la nastere au trecut 5 ore. Fii mai optimista, nu trebuie sa pleci cu ganduri asa de negre! Eu as accepta inducerea in locul tau, pentru ca cezariana poate sa-ti faca oricand daca lucrurile se lungesc. Si nu uita ca lumi nu a avut dureri, doar psihic era deoralizata ca nu mai nastea odata.
si curaj!
dallina, si fetita mea s-a nascut cu circulara de cordon, insa nu era prea stransa asa ca nu au fost mari probleme. Stiu ca doar daca nu-l simti pe bebe DELOC timp de 6-8 ore trebuie sa fugi la doctor. Dar nu e bine sa te sperii din orice.
www.flickr.com/photos/11053824@N00/" target="_blank">O minune mica-Maya - 18.03.2007
cria_bv spune:
Buna fetelor,
Hai Tanya

Bafta Sori sa rezisti pana la cezariana

Vad ca s-au pus fetele pe nascut. Maine mergem si noi la control si o sa aflu si eu un pronostic. Pana atunci nu stiu ce sa zic da vad ca ma doare foarte tare spatele, burtica in jos si incheieturile de la solduri. Or fi normale durerile astea, poate ma lamureste careva.
Cria
37+ cu
Vlad