Mamici de martie - aprilie 2007 (34)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

Multumesc pt incurajari

Ma voi duce luni sa ma internez (daca BB nu are alte ganduri ), daca colul e tot lung si inchis cer cezariana, iar daca da macar mici semne de dilatatie accept inducerea. Pana atunci incercam metode naturale de inducere

Pupam burtici, mamici si BB-i.

kiss

40+
Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns phili spune:

Buna seara gravidutze sunt sotul lui Phili va anunt ca suntem fericiti parinti ai un baietel Bogdan Eugen de 3,660 kg. ,53 cm, scor Apgar(nu stiu cum daca am scris corect ,scuze) 9/10.
Sunt fericit dar si putzin necajit pt. ca sotia se pare ca este putin racita si afacut putina febra(38).
Baietelul e tare frumusel si tare linistit.
O seara buna si sarcina usoara in continuare sau nastere usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camitu spune:

Hristos a inviat!!!!

Buna seara fetelor,

Nu am intrat de mult dar am reusit sa citesc tot.
Noi suntem bine , asteptam marele moment.
Avem 38 sapt si 4 zile azi.Maine mergem la control si vedem ce spune d-na Dr.
Felicitari proaspetelor mamici si tin pumnii celor care urmeaza.Suntem foarte multe care urmam zilele astea.
Nastere usoara si bebei sanatosi la toate fetele.
Eu si sotul meu abia asteptam intalnirea cu bebelina noastra.Sa vedem cand va fi .....

Camitu 38s + 4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Buna seara fetelor.eu am fost azi si am cumaprat ceva lucrusoare pt bebelina....dar cu culori asa care sa mearga si pt baiat,dak cumva a gresit doc,dar am mai scapat si cate un roz sau rosu...sunt tare multumita!
fetele voi ati spalat lucrusoarele la masina sau la mana???ati folosit si balsam???si de care?dar detergent?...eu am luat persil sensitiv,k am auzit k asta e bun pt bb...oricum astept raspunsuri si apoi ma apuc de spalat...adik maine!!!

Va pup!

Mady36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Felicitari Phili sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii.
Mandy eu am spalat hainitele cu masina de spalat la 60 grade, fara balsam si cu clatire dubla.

Cria37+ cu Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellamiss spune:

Haideti fetelor, nu mai naste nimeni?

ELLA 39 sapt.
http://bd.lilypie.com/4WaLp2.png
http://community.webshots.com/user/mihaela160705

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

Buna seara si Hristos a inviat.

Bine v-am gasit fetelor. Noi am fost cumintei, in vizita la parinti si uite asa am trecut si Pastele si doar maine nu e 13 si mergem sa vedem ce mai ne spune medicul. O sa merg cu bagajelul dupa mine, ca cine stie, poate ma opreste la spital

Flicitari pentru noile mamici si pe cele care s-au intors cu bb acasa.

Majorete pentru Tanya, Sori si kiss. Va tin pumnii sa decurga totul ok.

Doamen ce bebelusi frumosi avem, abia astept sa-mi tin si eu bebelina in brate.

madybulancea eu hainutele bebelinei le-am spalat la masina, cu persil sensitive, fara balsam si am dat de 2 ori programul de clatire. De calcat, sper sa ma invrednicesc maine sa le si calc, am inteles ca ar fi bine pe ambele parti. Acuma nu stiu ce sa zic, stiu ca atunci cand am intrebat una dintre fete au spus ca o sa avem bebei asa cum ni-i obisnuim si eu nu as vrea sa o obisnuiesc prea sensibila.

Am si eu o intrebare pentru fetele care au nascut in alta localitate decat cea de domiciliu. Ce trebuie pentru declararea copilului si unde se face? Stiu ca am citit pe la inceputuri ceva despre o negatie care trebuie luata de la spital. Poate ma lamureste si pe mine vre-o mamica, please!!!

Crina 38+ Maria Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

phili, felicitari pentru bebe si sanatate!

madybulancea, eu am spalat hainutele la masina cu detergent normal si le-am calcat pe ambele parti. Bebe are 3 saptamani si nu are iritatii pe piele.

crina_mio, eu am nascut in alta localitate si am primit de la starea civila unde am inregistrat fata o negatie, adia o hartie care adevereste ca nu primesc indemnizatie din acel oras. Pentru declararea copilului, sa ai la tine buletinul tau si al sotului, certificatele de nastere, certificatul de casatorie si livretul de familie.

Maya mea a facut o iritatie de la pampersi care nu o protejeaza cum trebuie. Cand s-a nascut, am avut un pachet mic de Pampers pt nou-nascuti si timp de o saptamana si ceva cat i-am folosit nu am avut probleme. Apoi am avut Pampers pt 3-6 kg care sunt diferiti si ca aspect si care am observat ca nu transforma tot lichidul in gel ca primii. Or fi contrafacuti? Totisi, i-am luat de la Carrefour. Abia astept sa-i termin, dar nu stiu ce sa fac, ce sa iau apoi. Mamicile, ce recomandati?

www.flickr.com/photos/11053824@N00/" target="_blank">O minune mica-Maya - 18.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Salutam si noi voios

Mamicilor vreau sa va aud parerile referitor la suzeta.

De la cate saptamani le dam?

E buna? Face rau pentru gingii, dantura?
Vreau parerile voastre, ma ajuta enorm tinand seama ca am luat suzeta si inca nu o folosesc, nu stiu ce sa fac......

Noi botezul il avem pe 19 mai la Doi cocosi si Biserica de la Capra.

Fetita mea are momente cand se inroseste la fata si imi lasa senzatia ca o doare burtica .....sa fie oare colici?? Nu plange . doar asa mataie putin cateva secunde si atat.
Mmmmm mai aveam multe sa va intreb, poate imi aduc aminte cat timp citesc din urma...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

Absoluta, ai nostri zici ca-s frati, asa face si Lucas. Da la el urmeaza partzurile dupa ce se si screme un pic. Zilele astea mai mult decit inainte.. Al meu se trezeste si noaptea se screme un pic, se inroseste cum ai zis, se chirceste, da un partz sau face caca si adoarme.Da e cuminte, sa nu-i fie de deochi, ca nu plange, doar maraie putin. I-am luat un sirop sa vedem ce efect are.Mi s-a spus sa beau ceai de marar , ca sa nu faca colici.

Mergi la inceput