Mamici de martie - aprilie 2007 (34)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

CARMEN sa-ti traiasca baietelul,e un dulce.

pentru fetele care urmeaza

Noi inca asteptam......

laura39+4arianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaanamaria spune:

BAFTA SORI & TANYA nastere usoara

KISS si eu am avut indusa nasterea sa stii ca e mai bine decat sa faci cezariana
ANA cu MIRIAM RIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

Salut fetele,
Hai Sori !!!
Kiss si pentru tine, preventiv, ca poate nasc eu pana luni si nu mai apuc sa intru pe forum.
Azi merg si eu la dr sa vedem ce spune si cum ne prezentam.

Diana 37+, mami de Julie 14.11.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

Am o intrebare pentru mamicile care deja au nascut,
cine dintre voi a facut masajul perineal cu ulei de masline si vit E si daca v-a ajutat cu ceva. Ma tenteaza si pe mine dar oricum bb e mare si ma va taia, parca nu l-as face asa fara rost.

Sori, mai bine odihneste-te daca tot nu ai contractii dureroase inca. Trebuie sa fii in forma mai tarziu .
Bafta din nou!

Diana 37+, mami de Julie 14.11.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Felicitari Carmen pentru baietel. Refacere usoara si bebelus sanatos.

Majorete pentru Tanya si Sori. Va tin pumnii sa decurga totul ok.

Valentina 36+ cu bebe Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

Nu vreau sa fac neaparat cezariana, am vrut sa nasc natural de cand am ramas insarcinata.
Dar mi-e frica sa nu patesc ca LumiNag cu inducerea.
Mi-e frica ca organismul sa nu raspunda la inducere, sa am contractii dar sa nu am dilatatie si sa ajung tot la cezariana. Nu stiu ce sa fac.

kiss

40+
Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaanamaria spune:

kiss dupa cum am spus si eu am avut indusa nasterea si nici eu nu am avut dilatatie am nascut cu dilatatie 2 cm m-a cam taiat dar pe urma mi-a parut bine ca nu am ales sa fac cezariana suferi putin atunci dar pe urma e mai bine.
P.S: cand te taie si te coase nu doare iti face anestezie
ANA cu MIRIAM RIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelac spune:

buna fete;lor,eu am fost cea c u mesaajul.multumesc roxigeo ca l-ai pus pe forum.
acum nu pot sa stau sa scriu,va rog sa-mi puneti si mie in listuta datele:
fetita ,raluca -maria,nota 10,nastere normala fara peridurala, nascuta pe 04.04 2007,ora 8,55;3,580kg,54cm,nu am mai ajuns sa-mi fac inductie,mi s-au rupt memebranele noaptea. va pup [pe toate
si promit ca revin cand o sa-mi revin si eu si o sa va povestesc tot.
acum ne cofruntam cu colicii si imi este mila de ea ca plange si nu am ce sa-i fac.
acum cred ca trebuie sa ma mut la bebei nu sa mai aflu cate ceva?
daca poate sa-mi dea cineva sfaturi cu colicii.i-am dat picaturi si sirop,ceai foarte putin,ca sa nu se invete,dar tot degeaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

azi am iesit cu bebe afara pentru prima data cu carutul!! ura!!! s-a comportat f bine, a dormit mai tot timpul, si s-a trezit cand am intrat in casa si este f vioi. sper sa tina vremea frumoasa si sa putem iesi in fiecare zi.
repet o intrebare: nu mai este nici o mamica din zona rahova-sebastian???? ca poate avem si noi companie la plimbarici.

acum revenind la treburi mai serioase ... da cineva la bebe lapte TOPFER??? sau ati auzit ceva de el??? eu am auzit ca este mai bun decat milumil, humana, etc ... in prezent papam humana1 dar bebe se constipa si nu reusesc sa-i reglez tranzitul intestinal cu nimic din ce-am incercat, asa ca mergem pe solutia supozitor.

va pup!

mami de Matei Stefan 12.03.2007

primele poze cu bebe matei poze noi cu matei la baita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michigan spune:

salut fetelor
sunt o mamica de mai -iunie
si va scriu sa va spun ca am tras cu ochiul putin pe la voi si am vazut pozele cu bebelushii vostri
sunt absolut fenomenali
ati facut o treaba buna!
sa fie sanatosi si sa creasca mari si frumosi
nasteri usoare pentru cele care au inca bebeii in burtica

mihaela
31 sapt Octavian Andrei
http://new.photos.yahoo.com/mihaela_mateescu_toma/albums

Mergi la inceput