Mamici de martie - aprilie 2007 (34)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

HAI TANYA!!!!

Fetele stiu ca s-a mai vorbit despre asta, dar ce acte trebuie pentru declararea copilului???k vreau sa le pregatesc pe dragul meu sot,k el habar nu are pe unde sunt...
Eu sunt bine...dar cu cat ma gandesc mai mult ca se apropie momentul nasterii ma apuca emotiile si park nu vad mamik...cred k nu o sa ma descurc!!!

Mady 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loradin spune:

Buna dimineata mamici!
in primul rand vreau si eu sa felicit mamicile care au nascut si sa le doresc insanatosire rapida! Pentru cele care urmeaza sa nasca le tin pumnii si le doresc multa bafta!
Imi pare rau ca nu am mai intrat de mult insa am atat de putin timp liber...
Ana este bine cu mici exceptii cand plange dupa ce papa din cauza burticii.Am avut o perioada cand plangea dupa fiecare masa.Nu mai stiam ce sa-i fac.Acum vad ca s-a mai linistit.Nu seamana o zi cu alta!Nici noi nu stim la ce sa ne mai asteptam.Asta este! Cu multa rabdare speram sa scapam de colicii astia nenorociti.Este asa de neajutorata cate o data ca mi se rupe sufletul.Ma simt asa de neputincioasa.Avem o luna si jumatate.Teoretic ,mai avem inca o data pe atat!
Tzuna am si eu o rugaminte la tine.Am citit ca ai facut botezul(deci esti in tema)As vrea sa stiu ce trebuie sa cumpere nasii pentru botez(cruciulite, sapun.....)si in ce trebuie imbracata fata.Este o regula? Am inteles ca dupa trebuie imbracata in alb? E musai sa aibe rochita? Am cautat pe net dar nu m-am lamurit!Cat a costat biserica (pe langa taxa)? Daca ai timp te rog da-mi si mie un raspuns!Nasii ma tot intreaba pe mine insa nu am nici cea mai mica idee! Iti multumesc anticipat!
In rest ce sa va mai spun? Ana a inceput sa scoata zgomote noi si tare haioase.Saliveaza mai abundent si urmareste cu privirea tot ce misca in camera.Am nascut-o cu ochii gri iar acum sunt verzi inchis.Stiu ca ,culoare se definitiveaza intre 6-9 luni insa tare mi-ar place sa ii aibe verzi.Sa vedem! Sanatoasa sa fie!
Va pup si va doresc multa, multa rabdare!

loradin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

tanya nastere usoara
Mady la declarare trebuie, buletinele parintilor certificatele de nastere si de casatorie daca exista
Darius , bebe de carmen94 bine ai venit pe lume sa fi sanatos
Loradin pe noi biserica ne costa 3 mil, 500 avans dat de noi si restul de nasi la botez, dar cred ca difera in functie de biserica
si din cate stiu eu de la fimiu nasii trebuie sa ia panza de mir, fasa, si sa imbrace copilul de 2 ori din cap pana in picioare, odata la botez si o data la baita de dupa

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Hai Tanya!!!
Hai Sori!!! (sa rezisiti pana la cezariana)

roxana, mamica de Rares Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

Buna ziua la burtici si la proaspete mamici!

Noi suntem bine..azi am fost la dr. si ne-a programat la cezariana - miercurea viitoare, adik pe 18.04, asta daca nu intervine altceva, ca doar am colul scurtat si intredeschis...iar tensiunea a inceput sa creasca...da` io cred ca de la emotii ca acum am luat-o dinnou si e ok. Mi-a dat sa repet glicemia si sumarul de urina...bebe are cam 3 kg in urma eco

Loradin - chestia cu imbracatul in rochita sau in alb este legata strict de gusturile fiecaruia...n-are nici o legatura cu slujba de botez..io stiu ca nasii trebuie sa ia: lumanarea de botez, un obiect din aur (cercei pentru fetite), trusoul copilului format dintr-un set complet de hainute si accesorii neaparat noi, panza de mir(in care va fi prins de nas dupa scufundarea in apa), un prosop de dimensiuni mari(cu care va fi de asemenea invelit dupa momentul afundarii in apa) si o fasa( o banda subtire si lunga de aprox 1m care este folosita de preot), o sticluta cu ulei cu care va mai fi uns copilul acasa,si taxa de la biserica, tot nasii o achita.

Dar repet este la buna intelegere dintre fini si nasi pina la urma.

Noi de exemplu vom avea o nasica singura si fara prea mari posibilitati materiale, dar cu un suflet de aur...asa ca sotu si cu mine am decis ca nasica sa nu-si faca griji, doar daca vrea sa ia ceva simbolic...bineinteles ca ea si-ar da toti banii sa cumpere la bebelina...asa ca a ramas ca ea ii va lua cercei

Pupici si majorete la treaba
Roxygeo 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

Buna fetelor

Noi inca suntem doi la legatura si nu dam semne ca am vrea sa iesim. Am fost azi la doctor si colul meu este lung si inchis. Asa ca m-a chemat luni pt inducere. Nu cred voi accepta inducerea si voi cere sa imi faca cezariana (sper sa vrea) sau poate se va hotara copilul intre timp.

kiss

40+
Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

buna fetelor

pentru mine de abia acum incepe dimineata. Ne-am (adica si Tudor) trezit la 10:30. Am dormit ca doua valize.

Uite ca imi era teama ca o sa ploua si chiar acum a dat un soare de mama mama. Ce bine ca pot sa-l scot si azi. S-a obisnuit sa iasa in fiecare zi si stau cu el cam 3 ore. Cred ca nu e mult.

Loradin eu am botezat anul trecut in mai fetita finilor si am luat urmatoarele:
- prosop, fasa si sapun pentru preot;
- hainute: de la piele, adica inclusiv chilotei si maieu chiar daca nu poarta asa mititca;
Am cumparat o rochita alba pentru ca asa mi-a placut mie, dar exista nasi care infasa copilul, deci nu este o regula

Am luat inclusiv pamersul pe care l-am pus in biserica.
si pentru a doua zi cind i-am luat mirul, am luat-o de la inceput, adica pampeers, chiloti, maieu, hainute, pijama, o jucarie, flori si plante aromate de pus in baita, cercei pe care i-am pus tot in baita pentru ca nu avea inca gauri in urechi si oricum ni se spusese ca trebuie ceva de aur in apa.

Am facut luminarea si am cumparat marturii (cruciulite) tot pentru la biserica si am platit taxa are a fost mai mare decit ne spusese initial preotul. Adica ne-a spus ca o sa fie 1 mil si ne-a cerut 1,5 mil.

Cam atit. Dar asa cum spuneau si fetele nu e batut in cuie si conteaza intelegerea nasi-fini.

Sa va cer si eu o parere. Nu tin minte daca v-am mai scris despre asta pina acum dar oricum: noi facem simbata botezul la Sinaia. Credeti ca bebe o sa fie afectat de presiune, altitudine, aer mult mai tare?

Noi nu ne-am gindit de la inceput si ne-a atras cineva atentia acum citeva zile.
Voi ce credeti?

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Kiss. de ce nu vrei sa accepti inducerea? Ti-e teama ca s-ar putea intampla ceva rau? Sau pur si simplu vrei cezariana?

www.flickr.com/photos/11053824@N00/" target="_blank">O minune mica-Maya - 18.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sori1980 spune:

Am eliminat inca o parte din dop, de data asta cu putin sange. Acum incerc sa monitorizez contractiile, parca sunt la intervale regulate, desi nu sunt dureroase. Sotul inca doarme, dar mie mi-e frica sa ma mai culc.

Sa vedem cum evolueaza, poate merg mai repede la spital. Pe noi aici nu ne interneaza din timp pt cezariana, pe mine m-a chemat la ora 6 dimineata, si operatia e la 8. Oricum, se pare ca ne-a programat bine operatia cu 10 zile inainte de termen pt ca mititica arata acum ca e si ea pregatita sa facem cunostinta.

Sori 38w4d cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Tanya
Sori

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Mergi la inceput