Mamici de martie - aprilie 2007 (34)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Cria m-ati mai linistit si voi sper ca nu e nici candida ca nu am alt simptom (mancarimi,usturimi).Myral18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanya spune:

Buna fetelor, se pare ca sunt singura de pe aici careia i-a trecut DPN-ul si nu a nascut , maine ma duc la dr. sa vad ce-mi zice... sper sa-mi zica ca mi s-a scurtat colul si ca s-a deschis ca acum 5 zile cand m-a vazut ultima data mi-a zis ca e inchis si posterior. Bafta celor care urmeaza sa nasca!

Tanya 40+3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

Mady la echografii si bebelina mea parea foarte mica, imi amintesc si acum cat trageam sa treaca de 36 de sapt sa faca si ea macar 2500 si cand s-a nascut a uimit-o chiar si pe dr , si ea facuse echografiile dar nu se astepta sa fie asa mare , si la mana zis ca nu sare de 3 kg , dar spre norocul meu i-a pacalit pe toti, ca dr zisee ca daca sare de 3200 imi face cezariana iar ea a avut 3600 , asa ca masuratorle sunt reltive, nu te stresa prea tare

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica

Mergi la inceput

Buna din nou, se pare ca am eliminat dopul gelatinos, sau cel putin asa cred... e obligatoriu sa aiba firicele rosii, ca al meu nu avea, dar arata exact ca o gelatina deci nu vad ce altceva ar putea fi..
Si daca intr-adevar l-am eliminat asta ce inseamna? Cand incep contractiile? Imediat sau poate sa mai dureze cateva zile pana nasc?
Acum ma duc sa ma mai documentez pe net despre asta, poate aflu ceva pana se gaseste cineva sa-mi raspunda.

Tanya 40+3

ops uitasem sa schimb si semnatura:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Tanya: din ce am retinut eu mai poate dura ceva vreme dupa ce pierzi dopul, chiar si 2 saptamani... acuma, tu fiind deja in 40+3, probabil ca urmeaza repede

Niste majorete de incurajare:

Diana 38+ cu Mihai-Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

Eu tot astept sa vad ce are de gand bebelina.
Si ma incapatanez sa nu mai iau pastile pana nasc.
Si contractii ... neregulate si usor dureroase ... si alt gen de dureri si miscat greu, etc. ....
dar, pauza....
ce m-o fi apucat de nu imi mai iese din cap ca trebuie sa nasc.
Ca ar putea sa mai stea dar printesica asa s-a nascut, putin dupa ce am intrat in 38 s. si ma gandeam ca si acum ....
Dar nici tu dop, nici nu scurgeri, nimic ....
ok, o sa vina ea cando vrea!
Deocamdata pt Florin_a si Tania!
Felicitari Tzuna pentru botez!!! Si eu vreaun un botez mai restrans.
Pupici,

Diana 37+, mami de Julie 14.11.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sori1980 spune:

Am eliminat si eu dopul in seara asta si era incolor, fara sange. Cezariana o am programata pt. joi dimineata, oare rezist pana atunci? Ramane de vazut. Contractii dureroase nu am, doar Braxton Hicks, dar alea le am de luni de zile, nu stiu ce sa zic...

Am pus si noi bagajele la usa in seara asta, in caz de trebuie sa plecam repede.

Sori 38+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

pe mine ma cheama Darius si sunt bebe de carmen94.vreau sa va rog sa nu va suparati pe mami ca nu a mai dat nici un semn,dar e tare ocupata cu mine.eu m-am nascut pe 5 aprilie la ora 18.46,am avut 48cm,si 3348 gr.
mami o sa va povesteasca ce nastere super/super usoara a fost(dar asta cat mai curand ca acum mie mi-e fomica.

Sori1980 si celelalte fete care urmeaza sa nasteti va tinem pumnii!!!!sa aveti parte de nastere usoara si refacere rapida!
punem si noi pozeaici pana ajunge mami sa puna ceva poze si in albumul cu bebici!!!!!
si rugam si noi sa ne modifice datele ca mami nu stie cum sa faca.......multumim frumos!

Carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina78 spune:

buna fetele!
stiu ca nu am mai dat de mult pe aici dar v-am citit tot timpul!
data mea pentru nastere este pe 28 aprilie ( codasi , ce sa facem ) dar se pare ca bebele o sa apara mai repede: la controlul de azi am avut dilatatie 2 am, colul a inceput sa se inmoiae , si am cam sangerat!
am si contractii si dureri de spate dar sunt suportabile !
va pup.

Culmea sarcini? Doi lei sa faca un tauras!

Mergi la inceput

Mi s-au fisurat si membranele, deci e clar azi nasc. TOcmai cand vroiam sa va zic ca am contractii regulate la 10 minute observ ca a patra contractie se lasa asteptata, nu..., uite-o cum vine cu 2 minute intarziere , mai astept sa vad ce se mai intampla, e prea devreme sa-mi trezesc barbatul.. macar el sa doarma daca eu nu:)

Tanya 40+4

Mergi la inceput