Dureri de crestere... [sic]
Raspunsuri - Pagina 4
marcellinna spune:
mQQm sunt un pic cam obosita.Fata mea incearca din rasputeri sa faca tot ceea ce facea pana acum.Merge la scoala, invata bine,la sedinta cu parintii am fost saptamana trecuta,am avut o singura plangere de la profesorul de anatomie.Imi zicea profesorul(care de fapt e un medic) ca e foarte buna,ca nu are niciun motiv sa se planga de ea dar ca a observat ca in timpul orelor fata casca des si ca el a avut impresia ca ar fi plictisitor.In realitate fetei ii place mult materia asta ,nici poveste sa o plictiseasca.I-am explicat ca e obosita ca uneori nu doarme noaptea sau doarme putin si prost si cand i-am spus din ce motiv a zis sa uit de nemultumirea lui.
Fata ,daca la inceputul tratamentului doar durerile de cap se inteteau in zilele de dinainte si dupa ce ia medicamentele, acum efectele colaterale se fac simtite mai mult.Asta pt ca are si o problema de circulatie periferica deficitara.Isi simte picioarele greoaie, nu sta in picioare mai mult de 15-20 minute, e obosita, are iar din ce in ce mai des dureri de cap.Are zile cu+ si zile cu minus.
Sunt trei zile deja ca nu se simte bine, azi noapte am plans dupa ce a adormit langa mine.Nu se plange,se pune in pat si-mi cere sa stau un pic cu ea si sunt din ce in ce mai dese episoadele astea.
Deabea asteapta sa fie operata si mie mi-e groaza de cum o vad acum si groaza si de operatia asta cu toate ca neurochirurgul mi-a spus ca riscurile sunt echivalente cu riscurile unei nasteri.
Nici nu-mi lipsea ce-am descoperit cu putin timp in urma.Mie tot asa mi s-au intamplat toate in viata sa-mi vina toate deodata pe principiul "shit happens".De parca nu-mi ajungea ca fata are necazul ce-l are,cand fata mea si-a facut o eco la tiroida ca trebuie sa-si controleze toate glandele endocrine, a insistat sa-mi fac si eu una pt ca am un nodul ce e vizibil.A zis ca nu-si face eco daca nu-mi fac si eu si a facut ea programare pt amandoua.La ea totil e ok din fericire la tiroida.
Au iesit treburi urate la rezultatul meu,endocrinologul a zis ca neaparat sa-mi fac agobiopsie si m-am trezit uite-asa ca trebuie sa-mi fac tiroidectomie.Nici vorba sa negociez cu ei pt tiroidectomie partiala au zis totala si basta ca am de fapt vreo trei diagnostice si la toate se face tiroidectomie totala.Acum stau pe ghimpi ca am un potential cancer tiroidian,termenul operatiei mele se apropie,la fel ca termenul operatiei fetei .
Cred ca nici nu realizez ce-i pe capul meu, ma tot gandesc la ea sa scape cu bine din operatia ei apoi ce-o fi o fi.Sunt deprimata si incerc sa-mi umplu timpul cu alte treburi,de fapt am o nebuloasa in cap si nu cred ca realizez foarte bine ce mi se intampla de parca nu mi s-ar intampla mie.
Stiu ca nu se moare nici din una nici din alta nu ma tem de operatia mea,ma rog doar sa ies cu bine din spital si la timp pt operatia ei.
Scuzati-ma ca am fost off topic.
Lemoni spune:
Imi pare rau sa aud de toate problemele pe care le ai marcellinna, sefa mea s-a operat de cancer la tiroida, acum e ok , daca sa intimpla sa ai cancer probabil ca asta ar fi cel mai usor de rezolvat. totul este sa gandesti pozitiv.
sanatate maxima si aveti grija de voi.
CriPOD spune:
Draga marcellina, imi pare tare rau sa aud de toate problemele care te inconjoara. E adevarata zicala ca un rau nu vine niciodata singur. Te inteleg ca esti intr-un stres imens si iti sunt alaturi!
Dar va fi bine, vei vedea, totul se va rezolva cu bine pana la urma. Daca te uiti la jumatatea plina a paharului sunt sigura ca veti gasi resurse sa treceti peste perioada asta. Eu va doresc tot binele din lume si te rog sa ne tii la curent cand ai timp cu evolutia situatiei.
Lemoni, ce idee buna pentru "comisar", inspirat! Wow dar asa multi sunt la paramedici? Fiu-meu este un pacifist si un fricos, de cand il am m-a tampit ca noi trebuie sa traim undeva unde nu este razboi si unde nu se face armata. Nu suporta violenta, desi a fost victima colaterala o data, evita tot ce tine de conflicte fizice. Ieri ii zicea lui tac-su ca poate cel mai bine ar fi sa se faca prof de sport, mult s-o fi gandit el pana a ajuns la meseria in care nu trebuie sa inveti, doar sa te tot joci pana esti batran. E fe-no-me-nal cum isi cunoaste el interesele... Oricum, e un progres, de la atlet si baterist, uite o meserie care in sfarsit exista in nomenclatorul de meserii...
E frumos la noi azi, am plecat la plantat floricele. Va pup!
mmi www.webshots.com/user/_mQQm_" target="_blank">Kiki
& amazing Dedi aka Disa aka Dida aka DJ aka DD 11 1/2
& extremely private ex-"Pauu mic": When I was a boy of 15 1/2, my parents were so ignorant I could hardly stand to have them around. But when I got to be 21, I was astonished at how much they had learned in just seven years. AMR 5 1/2 [from Mark Twain]
Adela99 spune:
marcellinnatot binele din lume tie si fiicei tale!
multa sanatate si aveti grija de voi.
Lemoni spune:
mqqm este o meserie excelenta profesor de sport, chiar astea sunt doua meseri care mi-ar fi placut si mie politista sau profa de sport, am ratat si am ales altceva ,poate intr-o alta viatza acum sunt prea babaciune sa o iau de la inceput.Eu tot asa ii bagam la fimiu in cap profesor are vacantza mare sa stea acasa platit, o ce mai viatza dar nu asculta .Dap paramedici sunt platiti foarte bine incep de la 40 $ pe ora in sus si atunci toti se omoara pe meserie , plus sti ca meseria nu moare ,de paramedici ai nevoie mereu.Nu prea eram noi incintati cu meseria in sine destul de mult stress dar salariu era ok. Si la politie e stresant dar macar poti sa alegi departamentul in care lucrezi asa ca are mai multe posibilitati, eu asa vrea circulatie , dar el viseasa altele acum , nu imi fac probleme ca specialitatea se face mult mai tirziu si pana atunci mai vedem.