Stelutze de ianuarie februarie 2007 (13)
Raspunsuri - Pagina 16
adela2006 spune:
neata fetele HRISTOS A INVIAT
dana super articol nu-l putem pune ( care se pricepe ) pe prima pagina sa ma uit la el in fiecare luna ?
catalina poate e doar o faza asa a fost la alexia o perioada cam 2 saptamani nu-si tinea capul decat intr-o parte oricum o puneam doar intr-o parte il tinea si parca era asa bleguta dar acum a trecut il intoarce singura in toate partile ca girofaru ca ma si dispera uneori
lilica ai doi baieti superbi ( sau o fetita ? dar cum e femininul de la matei ? )vad ca i s-a curatat fata lui adam nu mai are pete deloc ; noi mai avem niste bubite
am vazut toti bebelasii eva e o scumpa cu ochelarii anelin smecheru cu manuta in decolteu lui mami kate sunt asa frumosi toti
messa am vazut filmuletu si pozele ariana sta in fundulet ? ca mie asa mi se pare ; ai fata mare si frumoasa
pe mine Pastele asta m-a obosit ingrozitor am fost in vizita o zi la socrii una la ai mei plimbari prin parc intalniri cu prietenii si in plus ma simteam de parca am inghitit un balon cu atata mancare
ba am o vecina sub apartamentul meu ma dispera ( ma dispera de cand eram mica cu galagia ) i s-a pus pata pe fiemea ca cica face prea multa galagie ( plange cand o scot din vanita ) ; ei bine baba asta e genul de femeie care moare intr-o carte politista si e lista lunga de suspecti ca toti s-au gandit sa o omoare ca-i o scorpie ( inclusiv EU , ca-mi trec tot felul de ganduri legate de crima perfecta cand ma gandesc la ea
)
dupa botez o sa incep sa caut un alt apartament mai mare si voi scapa de ea 
mai am o problema sau de fapt doua
iar eu si vesnica mea intrebare a inceput careva diversificare ? sau macar sucul de mar / morcovi ? parca spunea careva ca-i da suc de morcovi ; ma dispera al meu i-am zis ca incep dupa botez cu sucul voiam sa stiu daca mai da careva
si a 2 a fica-mia ma dispera vrea sa stea in fundulet cand o tin in brate pe spate se screme toata si se chinuie isi ridica capul se foieste pana o ridic in fund si incepe sa rada ; am citit in toate cartile si e prea devreme nu stiu ce sa ma mai fac cu ea mi-e sa nu-i distrug coloana
adela
de alexia maria ( 13.01.2007 )
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2734e3fcabe32b214a07ba" target="_blank">alexia copilul meu atomic
invitatie botez
sunt fetita mare
adela2006 spune:
catalina imi pare rau poti sa ne spui si noua cum se face masajul ? si naparat cum e cu diversificarea ; abia astept sa-mi spui cum a reactionat matei la sucul de mar daca i-a placut
cred ca voi trece si eu pe la doctorita zilele astea sa-mi iau notite despre diversificare
nu-mi vine sa cred ca au trecut deja 3 luni parca ieri veneam acasa cu ea de la spital ,
am uitat sa va spun cum creste inima in mine cand imi zambeste alexia mie din toate persoanele dintr-o camera cand ma apropii de ea imi trage un zambet mare de tot si incepe sa gangureasca ma topesc de dragul ei
adela
de alexia maria ( 13.01.2007 )
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2734e3fcabe32b214a07ba" target="_blank">alexia copilul meu atomic
invitatie botez
sunt fetita mare
Liuda spune:
Mai fetelor e Paste! Hristos a inviat!
nu am intrat ca u am avut timp de vorbe deloc!!! Am stat pe acasa si duminica si luni au navalit musafirii peste noi, cam greu cu mat in brate pune masa, strange masa dar ne-am descurcat. Si am primit si jucarii mari si frumoase.
trebuie sa-mi cer scuze de la Eli - ea m-a sunat duminica si am stabilit sa ne vedem luni pe la 12 ca cam atunci iesim la plimbarici, dar la 11 au venit musafirii care aveau copil de 2 ani si telefonul meu a avut de suferit o lovitura incat sa-i sara toate matele... dar cel mai rau e ca nu am vazut la timp si abia pe la 2 cand am plecat in sfarsit la plimbarici am cautat si am vazut ca telefonul meu - s-a facut in mai multe bucati de telefon..... ei, am avut prin casa un alt jaf asa ca nu am ramas fara dar nu mai aveam salvate apelurile primite.... Asa ca Eli iarta o mama rebela care nu stia ce si cum!!!
in rest anunt ca nu am mancat ca porcul, chiar am fost foarte moderata!
Sa va zic ceva. Langa casa mea e o casa mortuara- si au depus de sambata un baiat de 19 ani care a murit in urma unui accident (era vinovat motociclistul care a dat peste el pe zebra).... deci de doua nopti avem parte de priveghi cu cantece , noaptea peste 50 de masini se pun in coloana si fac turul prin oras claxonand si se intorc inapoi.... deci noaptea am avut mai multa agitatie decat ziua!
aaa si ceva nou - noi am renuntat la masa de noapte.... asta noapte la 5 obisnuita ca cere mancare, se foia, am facut laptele dar nu a avut cine sa-l bea... la 6 iar se foia - iar zic ca cred ca vrea sa manance - incerc.... nu vrea, scuipa.... asa ca am mancat noi dimineata la 9 !
marinar spune:
adela eu nu am inceput inca diversificarea dar cred ca o sa incep dupa botez, ad de saptt viitoare. cat despre statul in fund si emmi e asa: s-a invatat ca atunci icand ne ia de manute o ajutam sa se ridice in fundic si acum ne tine numai de maini...ad de cate un deget si se incordeaza toata si ridica piciorusele si cand o ridicam moare de ras si apoi roteste capul in toate directiile si admira tot ce prinde. ne e tare drag de ea dar stim ca nu prea e bine. oricum de 2-3 ori pe zi o ridicam asa dar nu o tinem decat cateva secunde.
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
Liuda spune:
eu ziceam ca o sa incep diversificarea - dar am renuntat si am zis ca la 3 luni si 2 saptamani o sa incep.... adica la 3 luni si 2 saptamani - o saptamana ii dau suc de morcov, apoi urmatoarea ii dau suc de mar si de la 4 luni intru mai tare in diversificare...
Daconst spune:
Bey,si a meu a dormit aseara de la 20 si pina la 5 dimineata.Poate ar mai fi dormit,dar eu m-am speriat si l-am trezit sa manance.Parca nu-s obisnuita sa doarma asa mult si m-a luat frica.
Poate de acum sa las copilul in pace,sa doarma cit vrea.
In rest,ne plingem si noi ca iar vomita mult si vreau sa merg sa-i fac un ecograf...sa nu aibe si el reflux.
Anna,poate-mi mai spui si mie cum facea bb al tau cind vomita.Ce tratament ia acum?Ma pune pe ginduri si al meu.
Messa,vazut filmuletul...dar eu imi imaginam altceva.Asa se joaca si al meu cu niste stelute,daca i le pun eu in manutza.Altfel nu le apuca inca singur.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2
Daconst spune:
Cu statul in fund ne luptam si noi...adica vrea sa stea doar in fund la mine in brate.Cind il las mai pe spate se trage de ce apuca sa se ridice.![]()
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2
Daconst spune:
Hai ca mai pun niste materiale despre Diversificare!
Si niste www.babyblog.ro/alimentatia-bebelusului-reguli-esentiale" target="_blank">Reguli esentiale in alimentatia bebelusului!
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
monu spune:
Noi suntem a 3 sapt pe antibiotic. iar sunt racite/virusate cu rosu in gat si puroi. muci la greu si tuse cu secretii. sunt ingrijorata pt bb care a luat atata antibiotic la o varsta asa de mica. ma bate gandul sa ii fac o radiografie la plamani. o dr ne-a zis sa o retragem pe Alex de la gradi pana mai creste un pic bb. ce sa fac? exista vreun medicament sa le ajute sistemul? stiam ca Paspat se da la bronsiolite. dar la raceli repetate cu febra si infectie in gat?
HELP!!!

mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
dianamizzi spune:
gata m-am intors de la plimbare. aoleu e o caldura aici ca vara.
am vazut ca nu am pus bine pozele in linkuri. hai sa mai incerc odata sa v-o arat pe thea www.dropshots.com/daymainframe.php?userid=203807&cdate=20070409&cimg=4" target="_blank">CUM RADE SI www.dropshots.com/daymainframe.php?userid=203807&cdate=20070409&cimg=5" target="_blank">GRATARUL DE PE ACOPERIS
DANA - lasa baiatul sa doarma, aoleu ce bine... se trezeste cand ii e foame sau sete sigur. a mea avea obiceiul bun sa doarma de la 9 jumate pana la 4 dar acum s-a schimbat... adoarme la 8 si n-ajm cum sa o tin treaza mai mult si se trezeste sa manance pe la miezul noptii apoi iar pe la 4. la 4 se trezeste sa faca caca, uf. si se foieste si nu mai adoarme. ori tre sa manance ori sa o tin in pat cu mine si asa mananca la 6 . nu stiu cum sa fac sa stea iar mai mult. o veni iar si timpul ei.
hai fetelor sa ziceti cum e cu diversificarea. voi cum faceti. deci incepeti cu suc? mie aici mi-a zis sa incep la 6 luni cu cereale dar nu o sa fac asa, ca vreau sa manance mai intai legume si apoi fructe si apoi cereale, da-le in colo. vecina mea i-a dat mai intai cereale asa si acum nu ii place nici o leguma, nimic, numai din alea de la borcanel, dar mai bine sa manance facut de mine decat d'astea cumparate.... nu stiu daca incepem la 6 luni mai ales ca vine vara si i se usuca gurita , trebuie sa ii dau alte lichide in afara de lapte, ca doar nu oi sta cu tzatza in gura sa bea asa des. ieri am fost afara si ne-am intors dupa 3 ore, avea gura lipita de sete si a vrut sa bea normal. si ea manca la 4 ore , dar i-am dat la 3 na, ce sa fac daca ii e sete.
IOANAN - tu ziceai ca ii dai suc natural de struguri parca sau de care?? te rog sa imi zici si mie tu cum faci . sper sa vezi mesajul.
diana si thea
www.dropshots.com/dianamizzi