Stelutze de ianuarie februarie 2007 (13)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenita spune:

Hristos a inviat!
Buna, fetelor,
din pacate am o veste trista, din motive personale pe care nu le pot dezvalui aici, a trebuit sa imi sterg toate datele de pe forum.
Asta nu inseamna ca va parasesc. Voi continua sa va citesc, va voi mai scrie din cand in cand si va voi solicita ajutorul in caz de nevoie.
Doresc tuturor multa sanatate si numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

lili e feita ai...e mortal matei! iar de adam cu freza lui ce sa zic, e in pas cu moda.

anis relaxare maxima!

vad ca pe 14 sunt multe botezuri. si noi invitam mamici si bebici sa o vada pe emmi cum face baita, tot pe 14 la ora 13,30 la Biserica Sf. Gheorghe Capra- pe sos. Pantelimon.

dana

alinuk care e iepurasul smecheras, cel de pe tricou!!!!!! glumesc...teo e un dulce.

ivona noi oricum ne inspiram una de la alta si asta mai mult pt bebici, ca sa vada peste ani cum a inceput si cum s-a derulat viata lor.

dana multam de articol.

messa am vazut-o si pe dragalasa de arianna cum se joaca cu cerculetele!

elenita si sa mai treci pe la noi.

asaaaaa
noi am plecat duminica dimineata laMoroieni, a fost superb...soare, aer curat, gratar. emmi a dormit mai tot timpul si cat a fost treaza a fost ff cuminte. ieri am plecat de acolo si ne-am oprit la salina din slanic pahova. emmi a plans numai cand am coborat cu liftul, probabil a simtit presiunea, in rest a fost cumintica. din pacate am ajuns cam la sfarsitul programului si am fost cam pe fuga. apoi ne=am oprit intr-o padurice sa mai facem un gratar si pe la 9 am ajuns acasa.
cat am fost plecati emmi nu prea a avut chef de vorba, dar cand am ajuns acasa a inceput sa rada in hohote, iar dupa ce i-am dat sa pape in loc sa doarma avea chef de vorba... nu ne-a venit sa credem. aaaa si a cercetat cu privirea toata camera.

poate mai tarziu am timp si pun si poze.

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Neata fetele, Hristos a Inviat!
Ce faceti? Cum ati petrecut? Noi am avut doua zile super pline, cu vizite ba la parintii mei, ba la socrii (care erau la tara deci am facut prima iesire a lui Matei din Bucuresti). Totul a fost ok, doar ca io sunt amarata rau. Matei sta NUMAI cu capul aplecat intr-o parte cand il iei in brate. Nu observasem pana m-a intrebat mama de ce sta asa (acum 2 zile si de atunci l-am observat si numai asa sta). Chestia e ca nu a stat dintotdeauna asa. De cand poate sa isi tina capul vad ca doar de cateva zile il tine aplecat intr-o parte. Am luat si pozele sa ma uit si asa e. Mai mult decat sa il pun intr-o pozitie in care sa il fac sa se uite si in partea in care nu apleaca capul, sa ii fac masaj mai mult pe gat la baie si sa ii fac gimnastica gatului miscandu-i capul sus-jos-stanga-dreapta, nu stiu ce sa fac. Oricum, joi ma duc la doctor cu el, poate ma sfatuieste ceva. Pana atunci astept bineinteles sfaturile voastre.

Alina, apropos de ce ziceai tu, sa stii ca si eu ma bucur mult sa ii vad pe tineri la biserica dar sincer nu inteleg de ce vin daca fac tot ce fac si pe strada. Adica urla unu la altul si ii deranjeaza pe cin jur vb la tel, muzici, alea alea. Te rog sa ma crezi ca nu sunt chiar o incuiata si nici habotnica dar eu nu cred in a face anumite chestii "pentru ca asa se face". Mai bine stai pe strada daca tot nu iti vine sa vii la biserica si sa fii asa cum trebuie macar pt 5 minute. Si aici sa nu se inteleaga ca generalizez, ma refer strict la cei pe care i-am vazut eu facand baieram in curtea bisericii, nu la toti tinerii. Imi place tare mult sa vad bisericile pline de tineri duminica.

Mihaela, ce mai faceti? Da e vb de viroza, am multi amici care se plang ca au ... si au dat la toti in jur.

Lore, sa fie intr-un ceas bun botezul!

Mihaela, nu numai ca trotuarele sunt impracticabile (desi in sectorul 3 o ducem bine cat de cat) dar acum au luat din ele sa faca parcari si colac peste pupaza au tras si o banda de biciclete. Nu neg ca e necesara si asta dar pietonii cum sa mearga, incolonati, unul in spatele celuilalt? Dar parca ce, gandeste cineva pe aici pe la noi .... .

Lili, sa iti traiasca flacaii, maaaaamaaaa dar frumos mai e Matei. Si seamana cu mamiiiii.

Anis ma bucur din suflet pentru tine ca in sfarsit te relaxezi si tu ca multe ai mai tras. Sa indraznim sa zicem ca au trecut toate? :)

Gata hai ca am ajuns si eu la zi cu cititul. Sper sa imi puteti da si mie niste pareri cu gatul stramb al lui Matei. Mai demult citeam ceva de torticolis, ce e ala, cum se manifesta, ce pot face .... Help!

Pupici,

Mergi la inceput

Deci m-am bagat pe google si iata ce am gasit:
http://www.suntmamica.ro/Torticolis-congenital.html

Ce sa va mai zic, ca exact l-a descris pe Matei la simptome? Offff, am o stare ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Happy Birthday to meeeeeee

asa canta Teo de dimineata!!!

Va multumesc fetelor pentru urari, sunteti dragutze ca de obicei...

Messa dragutza tare Arianna cu cerculetzele ei...si cu muzichia de pe fundal (miorlauri de pisici). Si foto cu pisa e supera dragutza...

Marina bine ati revenit la casutza cunoscuta... beeeeeiiii uite cum sta treaba cu iepurashul smecherash : iepurashul e pe tricou si shmechelas e Teo!!!!!!

Cata sper sa te lamuresti ce e cu caputzul lui Matei, din pacate eu nu stiu ce sfat sa-ti dau..decat sa-ti sugerez sa cauti pe google sau aici pe DC inf despre diagnosticul acela (insa copilul nu e diagnosticat si poate te ingrijorezi si degeaba..) Rabdarica pana mergi la doc. Eu am nr de tel al unui medic pediatru ortoped - cred ca astia se ocupa cu d'astea - de la CMU daca vrei sa-ti faci o programare (in spital sau CMU)

Roandre cum mai esti????????????sper ca mai bine!!!

pup fete cucuiete!!

Alinuk si bb Teo 10 /01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Salutare de la mare!

Multumesc fetelor pentru complimentele la adresa copiilor. Am vazut din nou poze de copii frumosi si ma bucur ca a revenit anis - chiar si pt postari scurte.
cata - nu stiu nimic in legatura cu subiectul, poate ca un dr isi va da seama daca e sau nu adevarat ce spui.

intrebare: are cineva idee daca azi e zi de program cu publicul la Casa de Pensii??? as vrea sa profit de faptul ca sotul e acasa si azi si sa mergem sa rezolvam alocatiile copiilor si indemnizatia mea.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2787f7bd88fc9fee3167bf" target="_blank">Paste fericit tuturor!

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond Luca Matei - 05.11.2004
Liliana cu www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Buna dimineazta si Hristos A Inviat!

Imi pare rau ca n-am avut timp sa intru sa va urez sarbatori fericite, dar am fost in pregatiri.

Duminika am botezat-o pe Maria Antonia A fost f frumos, cu peripetii, pt ca am intarziat la slujba, am uitat certificatul de nastere dar a fost frumos, am o groza de poze (vreo 700), sper sa apuk sa pun macar cateva.

Maria s-a linistit dupa botez, caci ultimele 2 sapt au fost criminale numai pe la 2 noaptea ne culcam, numai seara o apuka plansul

Albinutzza& Luca bondarelu' 07 Iulie 2005 & Albimik Maria Antonia
1 Februarie 2007

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamizzi spune:

NEATA FETELE!

IVONA- ce dulcica scumpa cu ouletul rosu!

YLIMIC si fetei mele ii cade parul dar la baie cred ca nu vad nici unde fire cazute. doar vad ca se rareste. chiar are pe pielea capului ca o cojeala asa, ma gandesc sa ii dau cu ulei ceva.

LOREMUNTEANU - felicitari pentru botez!

ELI - super bebe si mamica cu ochelari!

AELITA- ce bine ca si-a gasit pisicuta stapana.

YLIMIC - scumpa foc "fetita"

ALINUK - frumoase aranjamente de pasti, si bebe fericit la soare
ALBINUTZA- felicitari pentru botez!

hai ca am terminat de citit, vazut poze. ma bucur ca sunteti bine si ca v-ati distrat de pasti.

noi am fost la o www.dropshots.com/day.php?userid=203807&cdate=20070409" target="_blank">PLIMBARICA cu prietena de 5 luni, maia (o cheama ca pe pisica mea, ma bufneste rasul cand o striga ma-sa) , thea era numai www.dropshots.com/day.php?userid=203807&cdate=20070409" target="_blank">ZAMBETE SI SEARA AM FACUT www.dropshots.com/day.php?userid=203807&cdate=20070409" target="_blank">GRATAR PE ACOPERIS

AM FUGIT FETELE, MA DUC AFARA CA M-A SUNAT VECINA . PAPA O ZI SUPER!!

Mergi la inceput

Deci am avut dreptate si nu e numai paranoia mea. Am fost la pediatru, torticolis e si mi-a zis sa ii fac masaj, mi-a aratat cum, sa ii pun ceva la gat acolo sa il oblig sa il tina in partea celalata capul, si sa il trag de cap.
Colac peste pupaza ne-am pricopsit si cu suflu sistolic II si avem trimitere la cardiologie. Offff. Incerc sa fiu ok si sa nu ma panichez.
In alta ordine de idei, de azi i-am dar 2 lingurite de suc de mere. Va pove eu cum e cu diversificarea mai incolo. Cum mi-a zis mie. Acu fug ca ies afara.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

catalina dar poate sa apara asa mai tarziu chestia la gat? offff. hai ca o sa fie bine.

albinutza felicitari pt botez.

diana ff dulce zambareata ta.

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput