Stelutze de ianuarie februarie 2007 (13)
Raspunsuri - Pagina 10
kateryna spune:
Hristos a inviat!
La multe lunite si de la noi pentru:
Andrei David de
wannajo
Cristina Maria de
mcbeal
Vlad~Alexandru de
A.Alina
Lidia Nicoleta de
nadiutapm
Cristina Teodora Sofia de
Amaya
Roni~Cristian de
loremunteanu
Serban de
Ralu74
Ayleen-Alexandra de
adinush
Eva Florina de
mihacarm2002
Matei de
megbeng
Aelita,
multumim ca nu ne-ai uitat.
Kateryna si
Anelin-George (7 ian 2007)
www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George
kateryna spune:
Si asa am sarbatorit noi primul Paste in 3...
www.dropshots.com/day.php?userid=239028&cdate=20070408&ctime=201134" target="_blank">Primul Paste in 3
www.dropshots.com/day.php?userid=239028&cdate=20070408&ctime=201042" target="_blank">Ciocnesc un ou cu tati
www.dropshots.com/day.php?userid=239028&cdate=20070408&ctime=201413" target="_blank">Am gasit un usturoi
www.dropshots.com/day.php?userid=239028&cdate=20070408&ctime=012019" target="_blank">Tai tortul..
www.dropshots.com/day.php?userid=239028&cdate=20070408&ctime=012047" target="_blank">ce bine e sa fie ziua mea
Kateryna si
Anelin-George (7 ian 2007)
www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George
dianamizzi spune:
buna dimineata!
sunt si eu la o cafea, vecinii de jos se cearta ... zgomotos, imi pare rau de ei cand aud asa da ce sa faci.... fata a adormit la ea in patut.
intai o pup pe KATERINA SI ANELIN ia uitati www.dropshots.com/day.php?userid=239028&cdate=20070408&ctime=201134" target="_blank">POZA DE PUS IN RAMA
AELITA - e persana pisicuta ta cum ziceau si fetele. si a mea Maya e tot persana dar are fata un pic diferita. asa e cum zic fetele ca te-a ales... am mai auzit la o matusa aici care are pisica de multi ani , din asta de afara , a venit si s-a asezat la ea la usa si n-a mai plecat. si a ei a ramas... acum cu alergia ta e mai greu dar poate poti sa o invingi, totul s-a intamplat din cauza sentimentelor. eu stiu poate daca gandesti cumva pozitiv si o simti tu cu inima ca e a ta atunci ti se duce si alergia asa cum a venit, a venit din durere, pleaca din iubire. hai ca aiurez acu dar ma gandeam si eu...
da-i sa manance niste boabe din alea uscate ca MAYA mea nu mananca NIMIC in afara de mancarea ei uscata si aia doar de un fel. are NUTRO ea. sunt dificile pisicile astea la mancare sa stii. deci nimic nimic nu baga in gura , maica-mea se mira ca ce pisica e asta care sta cu pestele langa ea si nu cherlalaie de foame...
poti sa pui anunt pe afara ca ai gasit pisica, pe stalpi pe acolo, o vedea-o a cui este. ca nu cred eu ca lasau intentionat afara vreunii pisica persana!!
cu parul este greu ... trebuie intretinut, periat. la mine se ocupa sotul ca eu nu vreau sa ma umplu de fire din cauza lui thea. trebuie sa ai grija, o duci la un veterinar sa stii, ca sa vezi ca e ok!!! vezi ce zice de ea. pe a mea tocmai am castrat-o ca deja mi se facuse mila de ea, cherlaia pe aici jumate de an apoi cealalta jumate isi revenea. vezi daca e motan sau pisica, ca motanii si necastrati sunt greu de tinut la apartament ca daca intra in calduri fac pipi peste tot, pe pereti.
daca nu o tii poate reusesti sa gasesti o batranica sa o dai ca ele apreciaza asa animal cel mai mult sa stii ca n-au ce face si stau si perie la ea si o gudura si iubesc ....
a iesit din baie? sa ii pui si nisip ,un pic intr-o cutie sa faca pipi si sa stii ca o sa iasa ea. pisicile persane nu cer atentie sa stii, trebuie sa o lasi pe ea sa vina la voi. astora le place sa fie independente, sa stea pe pervaz si tu sa te uiti la ea. asa se simt bine.
sa ne zici ce ai mai facut!
dianamizzi spune:
fetelor a fost super ieri.
aici se fac PROCESIUNI de pasti, la toate bisericile , ies cu statuile afara. e frumos, sunt multi imbracati in soldati romani, copii cu mielul, diferite costumatii.
asa e ALINUK aici nu e "starea" aia pe care o stim noi de pasti, e altfel , au si ei starea lor
si de aia am vrut sa fac si eu ca acasa la mama, cu mancare, multi oameni . a fost frumos.
nu am apucat sa fac nici o poza, asa rau mi-a parut... thea a dormit mai tot timpul si cand s-a trezit se bazaia si nu vroia sa stea decat cu noi doi... ce somn o fi avut asa de mult... nu stiu dar o fi vazut prea multa lume si a zis ca mai bine e la ea in camera cu tweety si tigger. ciorba de perisoare a avut succes la jumate din invitati. socru a lasat-o neatinsa ca vezi doamne il durea burta. eee ce stiu astia ce ciorbe, da-i incolo, pai daca te doare burta baga nene o ciorba sa se dreaga friptanul de mai tarziu. oricum socru asa e dificil, daca mananca in alt restaurant decat cel la care se duce DE FIECARE DATA se imbolnaveste, are indigestie, rahaturi din astea... Am avut la masa vin rosu ca asa merge la miel. si el bea acasa mereu vin rosu iarna, alb doar vara . acu nu domnule, el nu bea, ca nu avem si alb... am pus la congelator si alb ca nu ii intra ce aveam noi. deci numai pe invers. nu prea a avut chef omul ce sa ii faci. nu e sociabil deloc, vine la treburi din astea obligat de soarca-mea. morocanos.
eu eram in camera cu thea sa pape si au scos alea din cuptor , au inceput sa manance si nu am facut si eu nici o poza sa ma laud la ai mei... in fine. lasa,. a fost frumos pana la urma, s-au simtit bine, asta era important. cu ai mei am vorbit la telefon ce sa facem altfel... uf.
fetelor, sa avem toate o zi super frumoasa si luminoasa.
aaa CATALINA mda asa e cu mesajele alea.... ferice de mine CA NU AM PRIMIT NICI UNUL MACAR , SI ASA NEPERSONALIZAT SI TRIMIS LA GRAMADA !!![]()
diana si thea
www.dropshots.com/dianamizzi
roandre spune:
Fetele multumesc de raspunsuri si sfaturi pt raceala asta pacatoasa. Aseara la ora 21 cand am vazut sfaturile voastre am plecat de nebuna cu masina sa caut o farmacie deschisa. Am cumparat albastru de metil si oscilo. La 8 ore iau oscilo si imi dau in gat cu albastru de metil (aoleu, da' e naspa rau).
In continuare ma simt rau dar ca un facut bb a facut febra de azi dimineata (38.2). Alexia e si ea bolnava dar in dimineata asta n-a mai facut febra. Suntem terminati toti 3 ...sotul a scapat momentan. Se pare ca e o viroza respiratorie.
Alexiei ii dau Stodal, oscilo, panadol sau supozitoare antitermice si vitamina C.
Lu bb i-am pus un supozitor eferalgan. Astept sa vad cum o sa fie si dc o sa mai aiba febra o sa chem si salvarea de la Medicover.
Si astazi la 12 trebuia sa plecam la gratar...acum vom sta in casa toti!
Pupici!
rali spune:
Hristos a Inviat!
La multe lunite pentru sarbatoritii de azi!
Andrei David de
wannajo
Cristina Maria de
mcbeal
Serban de
Ralu74
Ayleen-Alexandra de
adinush
Eva Florina de
mihacarm2002
Matei de
Megbeng
Anelin George de
Kateryna
Roandre - multa sanatate la toti trei! Sa dea Doamne Doamne sa nu fie nevoie de interventia salvarii!
Tzuchi- bine ca a trecut depresia; o sa bine o sa vezi!
Diana- f. bine ca nu l-ai lasat pe socrul tau sa-ti tulbure ziua! Ma bucur ca intr-un fel ai reusit sa te simti ca acasa!
Aelita - e frumoasa si mare pisica...pana la urma o sa faci ce e mai bine pentru voi toti!
Kateryna- frumoasa familie!
poze Vladutz
Raluca
lui Vlad-Matei(31.01.2007)
anis spune:
HRISTOS A INVIAT!!!
Ce faceti?
Eu sunt cu fetele la Breaza, e superb , soare , e cald.Stau cu fetele pe terasa de azi dimineata.Iarina mananca de rupe si doarme..
Cred ca ma intorc de aici doar la botez, care e pe 28acum aprilie..
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
ylilimic spune:
Neata, fetili!
In seara de inviere am lasat balta alte minuscule defecte in favoarea unei relaxari in fata televizorului...Am culcat copii foarte tarziu, motiv pentru care am servit cina la 2 dimineata, la lumina lumanarii (ca sa nu-l deranjam pe Matei culcat la h1). Am baut si vin, bun, rosu si dulce asa cum imi place mie, si de dimineata nu stiam de ce plange bb, cand i-am dat sa manance...
Apoi ieri, in loc sa stam acasa sa sarbatorim primul Paste in fomula completa de 4, am umblat dezlegati pe la socrii, la ai mei, la nasa mea de botez (are 89 ani!!!) si la o prietena. Si doar imi intrebasem sotul sambata ce program are pentru duminica si a zis sa nu-l iau cu faze din astea...si -mi-a aratat program: plecati la 11-intorsi la 21. Matei a adormit nemancat de obosit ce era. Nu cred ca mai vreau asa o zi...Azi abia faceam si noi ochi, eram toti in pijamale si cine credeti ca da navala "in vizita"? Ati ghicit: socrii!!! Acusi au plecat sa stam si noi linistiti, in familie. In familia noastra, ca avem si noi una. Afara e vant (iaaar) si rece si mi-e ciuda cand vad pozele voastre din parc cu Alinuk in tricou...
aelita- interesanta povestea cu pisica, animalul frumos...dar circumstantele vor cantari mult in luarea celei mai bune decizii. Eu personal nu ma omor dupa pisici (cand eram copil m-a traumatizat destul una a unchilor mei) dar daca "m-ar alege" asa cum a facut-o asta, as sta pe ganduri... In fine, te descurci tu, ca esti mare, vaccinata si cu drept de vot, nu ai nevoie de ambiguitatile mele!
diana - bine ca ai reusit sa te simti bine, in ciuda "eforturilor" socrului...
anis - Adevarat a inviat! E bine ca ne mai dai de veste! SI e bine daca fetelor le e bine!
Da' io unde muschii mei sa plec? mi-ar trebui un iaht sa il balangane valurile pe Adam tot timpul, doar asa sa doarma si el...
Hai ca raman in zona, va pup...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2787f7bd88fc9fee3167bf" target="_blank">Paste fericit tuturor!
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond
Luca Matei - 05.11.2004
Liliana
cu
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
Ivona1977 spune:
Aelita, eu am avut pisic, tare imi sunt dragi, dar cred ca ai facut cel mai bun lucru sunand la politie. Si noi vrem sa luam pisica, dar cand mai creste fata, peste vreo 3 ani, si vrem sa o luam de pui, sa se invete de la inceput cu noi. Am mai zis, poate sa fie traumatizata, si nu stii ce ii declanseaza vreo criza - sunt care sar si musca. Sa nu o lasi singura cu fetita.
Revin ca vb pe mess cu o prietena
Ivona si Ella 12 ianuarie 2007
nadiutapm spune:
neata fetili, multumim pt urarile de ieri, noi suntem tare cuminti nu mai plangem asa cum am facut week-endul trecut sa nu-i fie de deochi
, si cred ca tot eram cauza de plangea copilul meu, m-am delectat cu o jumatate de pahar de bere si duminica si lunea trecuta si de aia era agitata, dar acum sunt cuminte si nu mai pup bere.
zicem si noi la multe lunisoare si cat mai multa sanatate
sarbatoritilor de ieri:
Vlad~Alexandru de A.Alina
Cristina Teodora Sofia de Amaia
Roni- cristian de Lore
Serban de Ralu74
si de astazi
Ayleen-Alexandra de adinush
Eva Florina de mihacarm
Matei de Megbeng
Aelita, frumos pisoiul
Katy, fericiti pana la adanci batranete