Stelutze de ianuarie februarie 2007 (13)
Raspunsuri - Pagina 9
marybell spune:
aelita subscriu si eu la ceea ce spunea messa. "nimic nu este intamplator in lume". daca ai posibilitati, pastreaz-o.
ralu74 La multi ani pentru Serban la implinirea celor 3 lunisoare. ii doresc sa creasca mare si sanatos, fiindca frumos este. ![]()
roandre fa un soc cu vitamina C, luate cate 4-5 in 3 reprize/zi. este reteta data de doctor, ai sa vezi ca ai sa te simti mai bine. in alta ordine de idei, imi pare rau ca inca te mai confrunti cu probleme in privinta Alexiei, sper din tot sufletul ca micutza ta sa reuseasca in cele din urma sa treaca peste episodul "gelozie" si sa o vezi ca il pupa si il mangaie continu pe bebe mic.
apropo... m-am uitat la poze si am remarcat, pe langa faptul ca ai 2 copii superbi, ca Alexia adopta asa o atitudine de surioara grijulie si iubitoare
in poze de mama, mama... e frumusica foc, are niste ochi superbi...
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez
varsta Erik
rali spune:
La multe lunisoare sarbatoritilor din aceasta sfanta zi!

bb
Vlad - Alexandru de
A.Alina
bb.
Lidia Nicoleta de
nadiutapm
bb
Cristina Teodora Sofia de
Amaya
bb
Roni Cristian de
loremunteanu
bb.
Serban de
ralu74
poze Vladutz
Raluca
lui Vlad-Matei(31.01.2007)
rali spune:
Ivona - multumim!
Aelita - se pare ca te-ai facut cu o pisicutza
!
poze Vladutz
Raluca
lui Vlad-Matei(31.01.2007)
ALINATXA spune:
Hristos a inviat !!!
Aelita direct la mesajul tau am intrat!
E pisica ta sa stiii.......Nu incerca sa o dai ...lasa-o acolo unde e cateva zile asigura-te ca are mancarica si apica in baita si lasa-o sa se acomodeze.Va venii ea singurica ptr a comunica cu tine.Te pup!!!
Catalina indiferent ca lumea vine ca la disco e bine totusi ca invierea nu a fost uitata si tinerii cu precadere vin la biserica.Tu stii ca eu cred in dumnezeu si in isus insa nu sunt atat de radicala.Adika daca cineva se simte bine sa vina cu tepi in cap e absolut ok.Conteaza credinta si ce are acolo inauntru.Mai cunosc persoane care vin cu basmale pe cap si doamneee cate rautate ascund in interior.
Fetelor eu am fost la inviere cica aseara insa NU AM PUTUT INTRA IN BISERICA.Asha ca am luat lumina,paste si am adus acasa dupa care am fost la nasi.
Astazi tot cu nasii ....
ALINATXA spune:
Nu am apucat sa va zic dar noi am avut intalneala cu margeluta![]()
o sa va pun niste pozici
Margeluta Bubulina cu mamicile
Mai aproape
Somn de frumusete la soare in doi
ALINATXA spune:
Aelita vad pozele acummm.....E persana SI E FRMOASA RAUUUU ZMOTOCIOASHHHH......Cand o sa se acomodeze are nevoie de o toaleta si un pieptanat![]()
Hai ca sa pricopsit cu o stapana pe cinste
aelita spune:
UITATI UNDE E pisica acum.s-a miscat din ascunzatoarea de la wc.
Nu manaca nimic.nu am bilutze speciale pt ea,ca azi e duminica!!! si maine nu stiu de unde naiba sa cumpar ca eu trebuie sa iau masina ca sa ajung la magazine...
mai e o problema: eu sunt alergica la par ,mai ales de pisica.nu cred ca as putea sa o pieptan,abia pun mana pe cainele maica-mii,ca mi-e prea drag.am capatat alergia asta de cativa ani,si nu am idee daca as putea sa cresc pisica,daca se agraveaza.
eu am crescut pisici in romania mereu,maidaneze,dar de 11 ani nu am mai avut nici un animal.
acum au plecat musafirii ,inclusiv mama cu catelul.am ramas noi trei si pisica.
barbatu-meu nici nu vrea sa auda sa o pastrez!
dimineata am sunat la politie,politia a sunat la protectia animalelor,si mi-au spus ca e inchis azi,si sa sun eu maine.ma simt vinovata sa o dau si la protectia animalelor...oare ii va fi mai bine decat la mine ca habar nu am ce sa ii fac???
nu stiu daca poate avea vreo boala.unii abandoneaza pisicii acum zilele astea de paste pt ca pleaca in vacante si nu au cui sa-i lase...
of..nu mai stiu...
eu sunt innebunita dupa animale,dar de cativa ani de cand am alergia asta m-am ferit,desi as vrea,cand voi sta la curte,sa imi iau caini,chiar daca nu o sa pun des mana pe ei...
nu pot sa o iau in brate si sa o mangai,si imi pare tare rau,pt ca ar insemna sa nu dorm eu toata noaptea apoi de mancarimi de fatza si de nas.
si asa am rezistat cu greu cu catelul mamei 3 zile la mine,mai ales ca doarme in paturi ,am bagat aspiratorul cat mai des,dar tot am simtit la nas...
ultima mea pisica am luat-o dintr-un burlan,mica...acum 11 ani am lasat-o in romania,am dat-o cuiva la curte,dar a fugit ed acolo si a bantuit pe lablocul de unde plecasem eu..nu s-a mai stiut nimic de ea apoi.
m-am simtit tare vinovata pt asta,de-asta am si facut alergia,e un fel de aparare a organismului,ca sa nu mai suferi dupa alt animal,sa nu-ti mai iei.
daca nu avceam alergia asta nicinu mai stateam pe ganduri...dar asa,ma rasucesc pe toate partile...
ce sa fac...
Alinatxa,deci ct nu ma pricep eu,am zis ca ar fi persana....
Messa,am sa intru pe siteul ala.
S.
aelita spune:
SA CREASCA MARI !!:
George ANELIN (kateryna)
Vlad Alexandru (A.Alina)
Serban (Ralu74)
Ayleen Alexandra (adinush)
Teodor Ioan (alinuk)-implineste pe 10, 3 luni,dar poate nu mai intru .
Amon Mateus (bits)-la fel pe 10
Isabella Sophia (pitilache)
Anna (biribu)
Andrei David (wanajo)
Cristian Maria (mcbeal)
Lidia Nicoleta (nadiutapm)
Cristina Teodora Sofia (amaya)
Roni Cristian (loremunteanu)
Eva Florina (mihacarm)
Matei (megbeng)
LA MULTI ANI !!! Ruxi si Catalina !!
-cu intarziere