gradinite de stat in Militari

gradinite de stat in Militari | Autor: mamaluZoe

Link direct la acest mesaj

Buna seara

As avea si eu nevoie de un sfat de la "veterani". Caut o gradinita cu un program pina la ora 14 (maxim) si as vrea sa stiu ce pot gasi in sectorul 6. Eu stau undeva intre Pacii si Apusului si m-ar interesa o gradinita la care sa pot ajunge si pe jos, nu doar cu masina. Pentru cele particulare am gasit un site, dar nu stiu ce gradinite de stat exista pe aici si sint foarte interesata de ele, ca sa pot compara preturi si servicii oferite. Ma poate ajuta cineva cu o informatie?

Multumesc mult

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinuca spune:

Buna!

Off topic - Cumva fetitza ta are in jur de 2 ani?Si locuiti in cartierul Rosu?

ca sa raspund la intrebare, baietelul meu e la gradi 250 (de la Teatrul Masca)din toamna trecuta.programul scurt e pana la ora 13.15 (atunci se deschide usa si se inchide la 13.30).Mananca acolo si dimineata si la pranz si daca o iei la 1 la plecare le da si gustarea.Costa 65 de mii/zi.
Noi suntem multumiti.Bineinteles ca Radu a facut urat la inceput.Cu crize de plans de aproape 2 saptamani, cu sange curs din nas de atatea urlete....Acum e bine.S-a si indragostit....

Noi traisem inainte experienta unei particulare jalnice (Nafi Club - in spate la Cocosul Rosu).

DPDV educativ nu-ti pune mari sperante (dar eu zic ca programul de "cultivare"poate fi facut acasa).

In speranta ca ti-am putut fi de folos,astept raspunsul tau ca sa vad daca nu cumva suntem vecine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Irinuca-m-ar interesa si pe mine detalii despre gradi de la teatrul Masca..pt fetitza mea Irina .as vrea sa o dau la gradi de la toamna (cea de care zici tu e cea mare galbena vis-a-vis de teatru?).Cam cand se fac inscrierile? Este nevoie de o recomandare? Banuiesc ca au si program prelungit..nu?

Mercic mult

Ania & Inutza (23 oct 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluZoe spune:

Buna, Irinuca, si multumesc pentru raspunsul rapid. Intr-adevar, locuiesc in cartierul Rosu, iar Zoe a mea are 2 ani si o luna. Asta inseamna ca probabil suntem chiar vecine. Ne si cunoastem? Ar fi placut sa ne si intilnim, in acest caz.

Cit despre gradinita, si eu voiam sa afluceva despre Nafi, pentru ca e foarte aproape de mine, dar felul in care arata nu m-a prea incintat.
In ce priveste gradinita, as vrea totusi sa si faca ceva instructiv, nu doar sa piarda timpul pina o iau acasa. Poate imi mai poti spune ceva in plus despre ce anume fac, in mod real, copiii tai la gradinita.
Eu am mai auzit ca ar exista o gradinita si undeva pe linga complexul Apusului, dar nu stiu nimic despre ea. Oricum, ma mai interesez, ca sunt abia la inceputul cautarilor.
Astept in continuare informatii si, intre timp, va urez tuturor la multi ani cu ocazia Pastelui care tocmai a fost.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaraus spune:

Irinuca, am si eu aceleasi rugaminti si intrebari ca anielas (vezi mai sus)... ne poti da detalii despre inscriere? multumim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca spune:

MamaluZoe,n-ai activat PM.nici adresa de email n-ai lasat...

Noi locuim la 2 blocuri distanta de voi si o stiu pe Zoe de la o plimbare prin cartier.Ne-am intalnit cu bona.
Am remarcat-o pe Zoe ca nu prea "era din peisaj" (stii tu bine despre ce vorbesc si despre calitatea oamenilor din cartierul nostru).
Da-mi un semn si hai sa ne vedem odata.Eu ies destul de rar cu copiii pe strazile noastre.Ii duc prin parcuri mai mult dar de cateva zile Raducul meu a inceput sa mearga mai bine pe bicicleta asa ca apreciem si strazile din jurul blocului.
Astept un semn de la tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluZoe spune:

Draga Irinuca,
imi cer scuze ca nu am raspuns mai demult la mesajul tau, insa nu am mai intrat pe topicul cu gradinitele din doua motive: am vazurt ca nu mi-a raspuns aproape nimeni si nu am mai avut deloc timp de nimic. De la mijlocul lui aprilie am fost prinsa in atit de multe, incit am uitat chiar de el. Azi abia am intrat din nou pe site si pe forum, am vazut ca ai scris si ma grabesc sa-ti raspund. Nu stiu cum se activeaza optiunea PM, sper sa ma prind azi, dar, daca nu reusesc altfel, iti las adresa mea de email: florenta.simion@gmail.com.
Sper sa putem sa ne intilnim, macar ca sa vorbim despre gradinite, caci eu sint in continuare in cautare, si imi cer inca o data scuze de delasarea de care m-am facut vinovata neraspunzind nimic de atita timp la mesajul tau.
Cu drag , mama lu' Zoe

Mergi la inceput