Casnicutze sexy ( 118 )

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Neatza.
Apare lumea la scris...
Banano te iert deci ca esti ocupata cu sotul .M-ai fact sa rad la faza cu soparla la soare ..Ce-ti mai face nepotica?A venit acasa?
Cami la noi Pastele a fost frumos.In familie.De-aia cred ca va inteleg ce greu trebuie sa fie pt voi acolo ca de sarbatori iti aduci aminte si mai si de cei de-acasa..Monica in scib o fericita .Plimbari placute Monica.La meteo au spus ca dupa pranz isi revine vremea asa ca stai linistita.
Miha nu am nici un gand .M-am hotarat pur si simplu sa ma las.Pe langa faptul ca nu-s sanatoase sau si scumpit vere de a inceput sa-mi para rau de bani .deocamdata rezist, mi-am baut cafeaua si am facut rebus ca sa nu-mi aduc aminte de ele.Am deci 15 ore fara tutuneala .
In rest...sunt si suparata putin.Mama s-a internat azi in spital sa-si faca toate analizele.Si zau ca n-am incredere in analizele astora din spital.Dar n-a vrut sa ma asculte.De cand a stat asta vara 1 luna jumate in spital am prins o sila si repulsie de spitale de nu pot sa va zic..Dar tre sa ma duc la ea acum....
Nah....cam asta.M-am vaietat destul.Fug.
Va pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

'neata
Georgi felicitari ca incerci sa te lasi de fumat. Multa sanatate mamei tale. Mama asteapta rezultatul analizelor pe care le-a facut cu ceva timp in urma. Astept si eu vesti
Danutza, La multi ani mamei tale, scuze de intarziere. Isa e superba
Doina, spor la bucatreala si succes pt Catalin sa-si gaseasca ap. in Bucuresti. Cand e nunta?
Miha am vazut pozele din excursia voastra. sarcina usoara si sper sa n-ai prea multe gretzuri
Monica, acum mamaia si tataia sunt pe primul loc. tu ai timp sa-ti cauti papuci
Eu am lucrat de Paste , iar duminica seara am avut musafiri acasa si am reusit sa stau si eu cu ei pana la 5 dimineata. Dar oricum eu nu simt ca e Sarbatoare aici. De Craciun o sa fim acasa si atunci o sa-mi amintesc cum e sa fie Sarbatoare
Va pup si va doresc o zi minunata
Sunt prin zona

MIKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Hristos a inviat!

Am revenit si eu.....si maine iarasi evadam la tara ca prea bine a fost ....am prins un timp frumos....toata ziua am stat afara cu piticii!A fost tare bine. Maine plecam din nou ca la noi se sarbatoreste duminica Pastele mortilor.....si avem destui....

Nu am apucat sa citesc din urma....sper din suflet ca sunteti bine toate!

Mirela nu ai primit nimicCe mai face Robert?Noi azi am fost la vaccinul de 2 ani jumate...a fost un viteaz Alesio ca n-a plans deloc!Si piticot la fel de viteaz ca nici el n-a plans(tot azi la vaccinul de 6 luni)....

Mai intru cand mai apuc.....fug la curatenie

Eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Bau!!!
Hai ca intrai sa vaz ce fac fetele cucuietele... Georgi sanattae mamei, imi amintesc de episodul de asta vara, sper sa nu mai dea niciodata de vreun doctor dashtept, bafta! Si sa nu te prind cu tigara-n gura/mana sau locuri adiacente ca te mananc!
Doina.... cum mai e cu ecourile emisiunii? Eu am fiert in suc propriu sambata seara ca se uitau berbantii la meci si nu m-au lasat sa vaz nimic, ca io cu soacra-mea eram in minoritate, m-am suparat rau, ai reusit sa inregistrezi pana la urma? Ma gandeam si io, nu merge pusa pe youtube inregistrarea.... sau daca e o idee prea creata ma scuzati dar vroiam si eu sa vad.. sunt sigura ca o sa aiba rezultate frumoase, cu toata dragostea va pup... Apartament cu 2 camere am avut noi in bloc pana luna trecuta, daca aud ceva iti zic..
Miha si Danelutza, ma ofticati voi peste mari si tari si va vazurati si io iaca tot pe fuga continua nu apucai sa vad mandrul din Copou si nici constructorita draga de ea..... Miha in cate luni esti?
Cami ce varice bey, pai ai grija ca tre sa ai chisere zdravene pentru shopping si fitness. Auzi da vecinu ce-ti mai face.....?
Alina tu pe unde umbli?
Liana.. de ce faci injectii? Pup sa nu doara! Baga lamaie rece asa cum zic si fetele sa nu faci nodul.

Pup!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

quote:
Originally posted by pufymic

[b][orange]Hristos a inviat!
. Maine plecam din nou ....

Hai ma Ioana iar plecati si un ne lasati nici o poza cu blondinii Nicolas si Alesio? Va pup dulce, chiar, Mirela ce mai face? Ca io mi-s picata din luna....
Fug inapoi pa-pa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by andora
Miha in cate luni esti?

Eiii..in cateva saptamani... Vreo 3 dupa calculele facute pe net.Mai sigur voi sti dupa ce merg la dr.

Miha si Robert

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Salutari.Am fost cu mimutza la dr sa iau trimitere pt analize si era un codoi ca a renuntzat.Ma mai duc dupa amiaza dupa ora 16.
Andra tii minte episodul? Vezi?de-aia zic...mi-e sila...si nu prea mai poti pune baza pe ce zic astia....Te .Poze cu gogo nu ai?Azi pun si eu pozeproaspete cu Stefi.Astept sa le primesc.
Si sa stii ca nu am mai pus mana pe tigare (inca ).Sper sa ma tina .Cand mi-o veni de tutun vin aci si bag maimutzoiul asta si zic si io ca fumez
Miki multzam de urare. Ce face catzelul?
Lianooo ce faaaaaci? Client la casa ai gasit?
Pupare.Ma duc sa bag maimutza la nani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

quote:
Originally posted by georgi75

Miki multzam de urare. Ce face catzelul?

multzam de intrebare . catzelul e bine acum. a terminat tabletele pt gingii. maine dimineatza mergem la medic sa vedem ce e cu piciorushul, daca are tumoare sau e atroza.
Danutza, ne-am uitat pe net la orasul tau. s-ar putea sa venim in vizita prin iunie-iulie. oricum te anunt daca venim si poate imi dai niste detalii despre cazare , shopping si ce e de vizitat.
Mirela multa sanatate voua si lui Robert. ah.. sunt super incantata pt ca ti-a placut felicitarea si urarea . daca ai stii cat am cautat felicitarile.....ma bucur ca n-am dat-o-n bara

MIKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

[red]Miha felicitari!!!!!!!!!!!!!Sarcina usoara sa ai si o bebelina sanatoasa!!

Andreea bine ai revenit!Facem cu schimbul la subiectul asta?Cand esti tu nu-s eu si invers?Ce mai face gogosica?Cred ca e domnisorica mare.....

Acum pe cand sa citesc din urma se trezi cel mic.....revin...sper!

Eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

andora fac gravibinon de la inceputul sarcinii si pana la sfarsit pt ca am probleme..asta e,,
georgii aia nu au mai venit..offf mama lor..si eram asa incantata am crezut ca vin sa o ia..asta e,,vin altii sper..
eu nu ma simt deloc binee..stau in pat dar am neste dureri de burta..bagai no spa daca nu trec ma duc la dc..
va pupacesc pe toateee..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"14

Nasica

Mergi la inceput