Casnicutze sexy ( 118 )

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Seara buna.
Noi am fost iar la gratarel si ne-am distrat super.Piticii mai aveau sa-si bage nisip la chilotzei .Si inca ceva.M-am lasat de tigari.Am aruncat pachetul cu cele care mai erau in ele si am zis GATA!!!Sper sa pot.Ma ajutati si voi?Va rooooog....Sunt sigura ca o sa-mi ie greu la cafea diminetaza dar sper sa invinga ambitia
Danelutza ce avea mey floricica?era suparata sau ii intra soarele in oki?
Liana pe unde te petrecusi de Paste?Ete ca suntem in a 14-a zi si se pare ca Stef nu a luat varicela asa ca pe 22 vin la Craiova .Hai ca te buzzui pe mess acusica
Miha am disparut azi ca am bagat pitica la nani si m-a furat si pe mine somnul .
Doina soacra mare...soacra mare
Cami adevarat a inviat.Cum v-ati petrecut?A fst zapada la voi?
Bi n-ai mai venit acasaaaaa?????
Bananoooo ce ai mey?Nu ne mai iubesti?De ce nu mai treci pe-aci?
Pupare la tot si sunt pe-aci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

bravoooo georgiii acu sa vedem cat te'o tine
mihaaa pusaii toata varza
Danelutzooo palesc florile cand apare floarea ta..moamaa ce frumoasa e,,ce moaca are asa cum sta
doina sper sa te ajute fetele din Buc poate stiu ele ceva..
bananooooooooooo petreci cu soacra?
beyy da simo ce o face???nu a dat nici un semn..ofi tot plecata?
alinutzoooo mii dor de tineee,,
camiiii coarda o sar mai tarziu

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"14

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

bey,terminati ,mai ,cu prostiile,ca uite-ma.
azi n-am fost acasa si de abia am deschis calculatorul. toata ziua am stat ca soparla la soare( la mama) .
acus fug ca ma asteapta soata!
mai vin pe la voi!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Banano, de ce te asteapta soata?e vreo treaba?????
Liana, ar fi bine, poate stiu fetele prin vecini cine are un apartament de inchiriat.

Redati-mi viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

MIKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

georgi,nu.nu a fost zapada de paste dar in schimb am avut frig.
de petrecut am petrecut tare frumos.am inceput de sambata de la meci si am terminat aseara.Ne-am tot plimbat cu oole de la unul la altul(de la un prieten la altul)
Nu am simtit ca e Paste in nici un caz.A fost asa ca o mini vacanta asociata unei sarbatori.Eu sarbatoarea asta nu o simt deloc aici.Mi se pare prea comerciala
Singura sarbat. crestineasca de care ma bucur pe meleagurile astea este Craciunul.Acolo frate da! simt de la atmosfera exterioasra pana la atmosfera din buzunare

voi?
cum a fost Pastele la voi?

p.s.am o durere de picioare ingrozitoare.cred ca ma asteapta varicele

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Cuscra,am vazut pozele. Cred ca nici nu mai e nevoie de cuvinte sa-ti pot spune cat e de frumoasa Isa! Unde au fost facute pozele?La voi in oras?E superb!

Georgi,suntem alaturi de tine,sa te lasi de fumat! Ai planuri marete sau asa pur si simplu?

Doina,bafta multa sa gasesti apartament pentru Catalin.

Cami,te ajung batranetile din urma?

Miha si Robert

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Buna dimineata!la toate sexoasele!Am facut cafeluta!cine vine?
Acum ca s-a terminat cu sarbatorile, incep cu treaba, am terminat si mancarurile de mancat , azi trebuie sa gatesc.
Ange , noi am petrecut Pastele acasa, in familie!
Fetelor, voi ce faceti?

Redati-mi viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

'Neata buna!
Doina mersi de cafea si io ma apuc de treaba,spalat,calcat,gatit... si mai dau si o fuga cu lucas pe afara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna sexoaselor,
danelutza ti-am vazut floricica
miha,eu n-am putut sa suport parfumurile la amandoi(si unul fuse baiat si una fata)
liana, unsa nu te mai doara de la injectie
doina, daca aud ceva iti zic...dar eu abia am aterizat si nu le mai am cu informatiile
cami si mie mi se pare la fel sarbatoarea asta cand nu sunt acasa, dar aici am fost la patriarhie am cantat in cor...(ah ce dor mi-a fost de lucrul asta) am fost cu familia...si asta este cel mai important...dar ce sa facem...nu putem fi mereu daca suntem de paste nu suntem de craciun si tot asa
azi e urat afara sper sa-si revina vremea sa putem sa ne reluam plimbarile, astia mici sunt tare fericiti cu mamaica si tataica eu nu prea mai contezce ma bucur
va pup pe toate
numai bine si spor la treburi

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput