***LA REDOUTE(18)***
Raspunsuri - Pagina 27
Aghata spune:
ce masura este geaca aceea, Aissa? M-ar interesa pentru fetita mea....daca te hotarasti sa o vinzi.
claujro spune:
aissa, multa multa sanatate! 
2-3 euro nu e chiar mult si daca cecul e mai mare chiar merita. Sau o fi procent din valoare?
Care e hainutza de 4 euro?
aissa spune:
Pe site nu mai e disponibila asa ca nu v-o pot arata, insa e in albumul meu de la semnatura o poza cu Ale in geaca. E una lunga, groasa, matlasata de iarna. Era la 4,5 euro sau ceva de genul asta.
Agatha este masura 114, eu am luat-o la noroc, acum ii vine pana la glezne, insa pana la iarna trag nadejde sa ii vina binisor. De vandut o dau sigur ca nu am ce face cu 2 insa deocamdata trebuie sa iau legatura cu o prietena care mi-a zis ca daca imi vine a doua oara o ia ea. Asa ca daca ea nu o vrea si ti-e buna tie vorbim.
Poze
claujro spune:
Daaaa, multumesc aissa, acum imi amintesc despre ce geaca e vb. M-am ferit atunci s-o iau pt ca nu stiu cat va creste mara pana la iarna si acum imi pare rau...deh, asta e, poate vin alte oferte.
Edit: m-am uitat la poze, ai o fetita superba!!!
sa va traiasca si sa fie sanatoasa si norocoasa. Alea imprastiate pe jos erau pufarine?
Si am vazut si poza cu geaca, e chiar super!
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
cris-gabi spune:
quote:
Originally posted by cris-gabi
Help.............vreau sa iau geaca asta:
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=9223320&SizeCode=00054&Quantity=1&PersText=&ItemId=25&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
Geaca este din fas sau nu, este dublata cu ceva sau este subtire?Stiu ca a-ti cumparat-o, deci cum este?
Pupici
Fetelor, nu ma uitati si pe mine. Ma poate ajuta cineva cu geaca. Al meu sot nu o vrea daca este din fas..................si nu stiu ce sa fac.

claujro spune:
Io nu am luat geaca, dar pot sa-ti spun ca o geaca de vant nu poate fi decat din fas, impermeabila...cum altfel? Si la explicatii scrie.
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
aissa spune:
Mai stie cineva codul ala care reducea 15 euro?
Hihihi Clau, da, pufarine erau. Cand in toate casele se facea curat de Paste asa arata la noi.
Poze
ella_74 spune:
quote:
Originally posted by cris-gabi
Help.............vreau sa iau geaca asta:
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=9223320&SizeCode=00054&Quantity=1&PersText=&ItemId=25&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
Geaca este din fas sau nu, este dublata cu ceva sau este subtire?Stiu ca a-ti cumparat-o, deci cum este?
Pupici
Cristina , mami de Alex si Adi
am luat-o eu pentru sot; nu e captusita, e d ploaie, la cat costa , merita.
ella
ella_74 spune:
quote:
Originally posted by tania-z
CLAUDIA bag de seama ca faci pregatiri de vacanta, dupa ce ti-ai comandat!
Feli pana la urma ai reusit sa lansezi comnada la adidasi?
eu ma bag la un prognostic: fix dupa ce nasti, Kiabi va livra si in Romania...asta asa, sa nu-ti iesi din mana.
Madau sa inteleg ca nu raspunzi la provocari?
Tania14+ &
bebemic
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
sa speram ca ai dreptate si ca o sa ne bucuram cu toatele de kiabi.
Pana una alta, vad ca mothercare livreaza in Romania; eu am comandat pana acum la ei dar am cerut livrarea in londra, la sor-mea; pentru Romania mi-au cerut transport 26 lire ; daca totusi e o comanda mare, cred ca merita, au preturi foarte mici la hainele de bebe in special in perioada reducerilor.
+36ella
claujro spune:
Io una sunt cu ochii pe Promod, astept reducerile
. La kiabi nu prea m-a dat nimic pe spate..dar nici nu am cotrobait bine. Ce e asa extraordinar acolo?
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI