***LA REDOUTE(18)***
Raspunsuri - Pagina 26
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by cris-gabi
Help.............vreau sa iau geaca asta:
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=9223320&SizeCode=00054&Quantity=1&PersText=&ItemId=25&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
Geaca este din fas sau nu, este dublata cu ceva sau este subtire?Stiu ca a-ti cumparat-o, deci cum este?
Pupici
Cristina , mami de Alex si Adi
am comandat-o si o astept sa soseasca zilele astea.
tania-z spune:
CLAUDIA bag de seama ca faci pregatiri de vacanta, dupa ce ti-ai comandat! ![]()
Feli pana la urma ai reusit sa lansezi comnada la adidasi?
Ella eu ma bag la un prognostic: fix dupa ce nasti, Kiabi va livra si in Romania
...asta asa, sa nu-ti iesi din mana.
Madau sa inteleg ca nu raspunzi la provocari?![]()
Tania
14+ &
bebemic
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
carolinah spune:
Claujro, spune-mi te rog, tu ce masura porti la dres? Ca eu habar nu am ce masuri romanesti port, desi traiesc aici, rusine mie. Cred ca 42. Dar la dres port 2, asa ca poate pot masura asa. Ce inaltime si ce greutate ai, daca pot intreba? Multumesc.
lina, cu Alina si Ana... si tati, evident
vl-ad spune:
Buna , fetelor!
Vin iarasi cu o intrebare: care este diferenta intre aceste doua produse
http://www.laredoute.fr/vente-le-t-shirt-imprime.aspx?productid=324095153&documentid=359606&categoryid=23109729&single=&hasnext=1&hasprev=1
http://www.laredoute.fr/vente-le-t-shirt-imprime-manches-courtes.aspx?productid=324095153&documentid=321407&categoryid=23109729&single=&hasnext=1&hasprev=1 ?
De ce unul este redus cu 50% si celalalt cu 55%?
Este diferenta de calitate sau..?
Ca acest produs sunt multe reduse cu procente diferite.
------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)
VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
felicia74 spune:
Tania dau comanda imediat ce mai fac rost de bani. Cred ca maine vine Cic-ul... sper!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Lorenza spune:
quote:
Originally posted by felicia74
Nu mai pute? Astia citesc forumul!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Tinand cont ca Aissa le-a spus de existenta unui forum,nu mi s-ar parea imposibil ca LR-isti sa nu fi pus pe vreunul sa-i tina la curent cu ce se mai spune,asa mai baga si ei cate un fitil!Poate sunt eu paranoica,dar nu cred!
addya spune:
adina (si vlad)nu e nici o diferenta si nici macar procentul ala nu conteaza. abia dupa ce selectezi masura ta si culoarea dorita iti va aparea pretul final, care poate sa fie muult mai mare decat ceea ce vezi tu acolo.
eu de exemplu port 42/44 la bluze si de multe ori de la 5 eur cat apar ele reduse ma trezesc ca sunt 8-9 eur sau chiar mai mult. asta cand nu sunt epuizate....
hkwegf;ieqrhgJG;' - CITAT DE LA PITICUL REDUTIST adik fi-miu care e la mine in brate:))
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
Lorenza spune:
hkwegf;ieqrhgJG;' - CITAT DE LA PITICUL REDUTIST adik fi-miu care e la mine in brate:))

claujro spune:
quote:
Originally posted by carolinah
Claujro, spune-mi te rog, tu ce masura porti la dres? Ca eu habar nu am ce masuri romanesti port, desi traiesc aici, rusine mie. Cred ca 42. Dar la dres port 2, asa ca poate pot masura asa. Ce inaltime si ce greutate ai, daca pot intreba? Multumesc.
Carolina, cu Alina si Ana... si tati, evident
Nu intelegeam ce e cu dresul. Pana la urma m-am prins. Port 3 acum si am 167 si 65 kg.
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
aissa spune:
Salutare fetelor! Sunt cobza de bolnava, sunt acasa de la pranz dar am frisoane si stau mai mult in pat. Profit insa ca a plecat sotul cu Ale la plimbare sa intru sa va zic ca am primit si coletul din 3 aprilie (retrimis pt 24 februarie). Am primit a doua oara geaca de 4 euro (si acum regret ca nu am comandat macar culorile diferite ca o pastram), 2 fustite pt Ale care imi zice ca nu mai sunt disponibile si un pantalon care mi se pare super de vara, nu l-am probat, mai mult ca sigur e lung dar jos are niste snurulete si pot sa il strang sa-l fac bufant. Asta este: http://www.laredoute.fr/product.aspx?PresCode=8475725&SizeCode=00052&Quantity=1&PersText=&ItemId=11&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
Ella eu am dus cecul la BCR ca acolo mi-e la indemana. Am scris ieri-alataieri ca mi s-a spus in prima faza ca neavand cont pe euro imi vor lua 5 euro (din cei 10,76 de pe cec) comisioane. Apoi a zis tipa sa imi deschid cont si ca astfel imi vor lua doar 2-3 euro. Insa buba e ca vin cam intr-o luna jumate-doua banii. Mie mi-au zis sa intreb pe la sfarsitul lui mai.
Motiv pentru care eu sper din suflet ca d-na Sabine sa imi re-trimita coletele nesosite (macar ala cu adidasii mei) ca sa incasez cec e mai mult decat pagubos.
Daca oi avea putere o sa mai scotocesc pe acolo, sa dau comanda si pe contul nou, pe numele Andreei sa vad daca intr-adevar ghinionul e la adresa mea.
PS: cand a venit postasul sa imi dea avizul isi cerea scuze ca s-a rupt punga cand a ridicat-o de jos. A zis "nu lipseste nimic, eu am rupt-o". Am ridicat coletul care era punga dar care sub manere avea un perfor, perfor pe care se spintecase pur si simplu. Venit tot ca scrisoare simpla, fara acel numar minune pe el. Pai normal ca le fura fratilor ca daca si se rup asa usor si vad ce e inauntru, scrisoarea nu poate fi urmarita.....
Poze