***LA REDOUTE(18)***
Raspunsuri - Pagina 25
claujro spune:
quote:
Originally posted by carolinah
Am pus si ieri intrebarea asta. Ma puteti ajuta, va rog?
"Eu port la pantaloni 36/38 german (Steilmann, H&M, Dika de la noi etc). Aici mi-am luat o pereche 38 si una 40. Cat sunt de departe de realitate?"
Carolina, cu Alina si Ana... si tati, evident
Nu cred ca fetele au un raspuns, de aceea nu ti-a spus nimeni...Treaba cu masurile e tare dificila pt LR. Eu aici port 42-44 si dupa numeroase rateuri (44 e f mare, nu pot sa-i port, 42 ar merge la unii pantaloni dar ultima data am luat niste blugi care efectiv cad de pe solduri...) am ajuns la concluzia ca la pantaloni 40 imi e bun pt LR. Eu una nu stiu ce sa-ti spun...
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
ella_74 spune:
hello,
io am primit azi cec-ul de la Sabine pentru comanda din 6 martie.
Cine a mai incasat cec-uri LR? ma pot duce la orice banca?
ella
catutza spune:
Felicia , la mine merge laredoute. Incarca chiar bine!
Dar nu ma pot uita ca trage Bianca de tastatura si apasa pe tot ce nimereste!
Giliola , multumesc pentru link, arata super costumul!
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
claujro spune:
quote:
Originally posted by felicia74
Nu-mi merge deloc Lr-ul.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Si la mine merge super bine (din pacate
).Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
addya spune:
am luat coletul din 30.03
sunt f multumita de produse
www.laredoute.fr/vente-le-debardeur-encolure-bateau-taillissime.aspx?productid=324082965&documentid=389607&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1" target="_blank">Le débardeur encolure bateau Taillissime am luat corail, culoarea difera un pic fata de poza, e mai mult un caramiziu deschis, bumbac subtirel, are genul acela de finisaje (sau nefinisaje
) gen material nesurfilat, un usor efect suprapus.
www.laredoute.fr/vente-le-debardeur-taillissime.aspx?productid=324079712&documentid=389607&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1" target="_blank">Le débardeur Taillissime bleu, exact ca in poza, vine mai lung decat pe modelul lor, usor stretch, e ca un reiat mare. Cred k merge purtat si cu legginsi, am sa probez.
www.laredoute.fr/vente-le-t-shirt.aspx?productid=324095049&documentid=321407&categoryid=23110696&single=&hasnext=1&hasprev=1" target="_blank">Le T-shirt, am luat verde/bleumarin, foarte frumos, material un pic mai plin, destul de lungut.
mai era unul de la taillissime, nu-l mai gasesc, la cca 8 eur, bleu imprimat, e frumos si ala.
gata, ma duc la scotocit poate mai ochesc ceva pana vine piticu de afara ![]()
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
felicia74 spune:
Gata, am dat restart si acum merge
Mamici de fetite, ia uitati ce am gasit www.laredoute.fr/vente-les-accessoires-de-fee-chloe-so-home.aspx?productid=324100404&documentid=321407&categoryid=23929736&single=&hasnext=0&hasprev=1" target="_blank">accesorii de zana

addya spune:
felicia, bine k nu am fata....
am avut cadou setul de genti rosii plus aia choco.
surpriza 1: aia choco NU PUTE, dimpotriva, e usor parfumata...
surpriza 2: piticu a inhatat rucsacul si il plimba fericit, nu-i mai trebuie caruciorul lui mic...
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
cris-gabi spune:
Help.............vreau sa iau geaca asta:
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=9223320&SizeCode=00054&Quantity=1&PersText=&ItemId=25&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
Geaca este din fas sau nu, este dublata cu ceva sau este subtire?Stiu ca a-ti cumparat-o, deci cum este?
Pupici