***LA REDOUTE(18)***

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Mersi, m-am linistit...circumferinta capului lui vlad e vreo 51...deci n-am sanse sa-i vina masura 51

voua va merge bine site-ul LR? la mine abia se taraie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris-gabi spune:

Nu merge site-ul. Eu nu mai am nimic in cos......si chiar aveam produse in cos si nici nu ma lasa sa bag ceva. Si chiar vroiam sa bag o comanda mica, mica.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Cris si eu am avut produse in cos si mi le-a scos. Cred ca se lucreaza la site. Sper!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Neata fetele!!!

Vorbarete de dimineata vad..si cu chef de comandat

Felicia geanta nu mai are fermoar si pe mijloc, se inchide cu chestia aia pe care o vezi in poza, insa mai are in interior un buzunar cu fermoar si inca unele ptr mobil, chestii...materialul e ca panza de cort, super rezistent si gros. Io zic ca merita luata.

Cin dar tu de ce vrei adidasi din Taillisime? Are numar asa mare la picior sotul? Mie imi plac adidasii, daca nu scrie sa comanzi mai mare, comanzi exact dupa tabelul lor de marimi. La mine de ex a iesit un numar mai mare, insa la barabata-miu a iesit fix pe fix cat poarta si aici...io zic sa te uiti pe alti adidasi la masurile din FR, apoi iei si dupa masuratorile din tabelul lor si vezi daca corespund.

La mine merge situl ca melcul, cred ca plec afara cu fata si poate se drege

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Neata!

Vad ca merge siteul bine dar am observat ca au schimbat caracterele scrisului (scrisul e mai mic), alta schimbare nu am vazut. Aaaa si pantofii de la Aubaines inca nu se pot deschide, poate pregatesc ceva...

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Fetelor, eu cred ca LR stie ca am dezastru in casa si zice sa mai trec si la treburi si sa n-o mai ard aiurea pe net

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giliola spune:

Te astept, sa vad ce ti-ai luat. Eu tot costum dintr-o bucata vreau sa-mi cumpar, de aceea ma gandeam ca daca e cu 3 numere mai mare nu are nimic. O sa caut ca am vazut ca au bagat mai multe modele.

Catutza, l-am comandat pe asta:

http://www.laredoute.fr/vente-maillot-de-bain-1-piece-fronce.aspx?productid=324116234&documentid=207607&categoryid=25997557&single=&hasnext=1&hasprev=1

mie marimea mi-a fost f buna...mi-era teama sa nu gresesc masura, prea mare ar fi atarnat pe mine, prea mic...pocnea la cusaturi sau imi ieseau suncile ...insa mi-e bun, imi place ca strange (micsoreaza optic formele), fara a fi inestetic...spor la cumparat! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

adina (si vlad) eu am luat bermudele alea rosii marimea 86, sunt misto dar elasticul sus e foarte strans, trebuie sa il scot si sa bag eu unul mai largutz, ca il cam strange de burta pe pitic...

fetelor, cine a luat peria de coafat? e din aceea care se roteste singura si baga aer cald? k vreau shi eu shi e la jumate de pret fata de teleshopping...

poop k vreau sa fug la cumparaturi, murim de foame in casa...

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Am pus si ieri intrebarea asta. Ma puteti ajuta, va rog?

"Eu port la pantaloni 36/38 german (Steilmann, H&M, Dika de la noi etc). Aici mi-am luat o pereche 38 si una 40. Cat sunt de departe de realitate?"

lina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Mergi la inceput