***LA REDOUTE(18)***

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Daca tot am 23.11 euro deblocati, nu ar fi bine sa mai comand ceva? Nu prea stiu ce...

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

Buna seara fetelor!

Am dat si eu de site-ul "laredoute" si de voi mai demult dar inca nu eram decisa daca sa fac comanda sau nu...
Intr-un final m-am decis si as vrea sa fac o comnda in jur de 200 de euro. Voi ce ziceti, sa ma risc de la inceput cu o suma asa de mare? Si cum se folosesc codurile pentru reduceri?

Multumesc frumos!

Cami de www.totsites.com/tot/lucaionut" target="_blank">Luca-Ionut (25.09.2006)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1f1cbbe4646895e79c3a8b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Botezul Ubitului
Uite cum cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilupep spune:

Cami, eu nu m-as risca de la inceput cu o suma mare, spun asta pentru ca unele fete au avut probleme.
Cat despre codurile de reduceri cand te duci in mon panier ai jos, in stanga, mon offre speciale si acolo bagi codul care crezi ca te avantajeaza.
Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Cami,si eu as zice sa nu te arunci din prima la o comanda asa de mare.Daca nu ai rabdare sa primesti primul colet,macar sparge de la inceput comanda de 200 de euro in 3 sau 4 comenzi mai mici.Asa poti sa aplici coduri diferite si in felul asta obtii reduceri si/sau cadouri mai substantiale.Poti sa faci cele 3-4 comenzi in aceeasi zi,ca sa-ti vina coletele simultan,sa nu faci multe drumuri la posta.

In alta ordine de idei,am reusit sa intru de acasa pe site-ul Kiabi si sa dau mailul cu pricina.Sper ca ati dat toate cate un mail la ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Cami bine ai venit in

Si eu iti recomand la fel ca si fetele celelalte sa nu faci asa o comanda mare din prima. Vezi daca ajunge fara problema prima si apoi mai risti la inca una.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Salutare si de la noi.

Am si eu o rugaminte: am primit un mail: " 20 euro offerts des 55 euro d'achats + livratione gratuite avec votre code offre speciale". Asta inseamna ca imi dau 20euro + livrare gratuita la o comanda de peste 55 euro??? Nu conteaza ce comand? Adica se aplica la orice comand?
Luminati-ma si pe mine va rog mult!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

quote:
Originally posted by dordia2000

Salutare si de la noi.

Am si eu o rugaminte: am primit un mail: " 20 euro offerts des 55 euro d'achats + livratione gratuite avec votre code offre speciale". Asta inseamna ca imi dau 20euro + livrare gratuita la o comanda de peste 55 euro??? Nu conteaza ce comand? Adica se aplica la orice comand?
Luminati-ma si pe mine va rog mult!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

vezi ca scrie dedesubt cu litere mici conditiile in care se aplica aceasta oferta . Sub poza mare a ofertei de pe mail.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Claudia pai bine mai, iar bani deblocati????? Ia uite cum te pun astia de la banca sa comanzi importiva vointei tale, ca doar ai promis ca te abtii..pana la reduceri

Io ma duc sa ma hotarasc ce vreau, v-am spus ca am la dispozitie 43 euro sa-i cheltuiesc cum vreau, ca sotul si-a luat bilet la Rolling Stones, iar cum mie oricum nu-mi plac, am zis ca de banii astia redoutez

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

mada, cata dreptate ai!!!

Inutil sa va zic ca am mai lansat o mica comanda

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Asa cum am promis revin cu link-uri :

http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324097040&documentid=359606&categoryid=23111576&single=&hasNext=1&hasPrev=1 , ele sunt dragute rau, din piele, dar am comandat nr 39 si i-mi sunt mici, sunt cam 37 la noi. Acum incerc sa le vand...

http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324098521&documentid=207607&categoryid=22907225&single=&hasNext=1&hasPrev=1 , celebrii balerini, la astia am nimerit masura, sunt multumita de ei!

Ar mai fi o jacheta pentru Bianca, dar nu o mai gasesc.

Madu , ma treci si pe mine in listuta cand ai tu timp. Si spor la cumparaturi, ce-ti mai iei acum?

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput